- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Hiç moral bozma en sağlıklısı böyle zaten zamanla vericez kız daha durYa ne bilim daha fazla bekliyodum hani bi kaçamak falanda yapmadim
Metobolizmam zaten yavaş çalışıyor Anlamadim
Inşallah ya inşallah aminnnnnnHiç moral bozma en sağlıklısı böyle zaten zamanla vericez kız daha dur
Çok güzel bir hafta geçirdik eşimGecen hafta 59.7
Bu hafta. 59.2
Fark. -500
Yuzde 0,83
cok sevındım sonuca cunku azda olsa hıdınce delırıyorum sevıncte hep az az da olsa gıtsın cok amıın
Arrietty_ sedulu KumraL_KrakeR H3RA_
Diyetisyenin yazmış diye yorum yapmadım ama bence azaltmalısın artık 4 dilim fazla geliyor demek ki
Haftada 1.7 kilonun nesi az kiz ahhhh ben versem düğün bayram ederimDiyetisyenin yazmış diye yorum yapmadım ama bence azaltmalısın artık 4 dilim fazla geliyor demek ki
Evet guzel oldu eşim. Aslında daha aktıf ve guzel olurdu ama bayram haftasına geldıÇok güzel bir hafta geçirdik eşim
son kilolar zor gidiyor zoru başardık
Süpersin OnlycimGunaydinnnn♥
Gecen cuma 118,9
Bugun 116,9
Fark:2,0
Yuzde:1,682
Hedef:116
Ya ne güzel kilolar bunlar bende görebilcekmiyim acabaGünaydın herkese
Geçen haftaki kilom: 59,6
Bugünkü kilom: 59,3
Fark: 300
Yüzde:%0.503
Hedef: 58.5
Eki Görüntüle 2848846
Arrietty_ sedulu H3RA_
Geçen Cuma 66.5 kg
Bugün 65.7 kg
Fark - 800 gr
Yüzde olarak fark % 1.203
Hedefim şimdilik 65 belki kolay verebilirsem 59u zorlarımEvet guzel oldu eşim. Aslında daha aktıf ve guzel olurdu ama bayram haftasına geldısana bı vıdyo atacaktım onu bıle unuttum
Hedefın kac senın
Daha ne olsun?Ya ne bilim daha fazla bekliyodum hani bi kaçamak falanda yapmadim
Metobolizmam zaten yavaş çalışıyor Anlamadim
Oyy ceylosum ceylosumGecen hafta 59.7
Bu hafta. 59.2
Fark. -500
Yuzde 0,83
cok sevındım sonuca cunku azda olsa hıdınce delırıyorum sevıncte hep az az da olsa gıtsın cok amıın
Benım odeal kılom 57-63 arası gösteriyor ama 58 lerde olmak ıstıyorum hedef 59 du ulastım şükürHedefim şimdilik 65 belki kolay verebilirsem 59u zorlarım
WawwwwwGunaydinnnn♥
Gecen cuma 118,9
Bugun 116,9
Fark:2,0
Yuzde:1,682
Hedef:116
Cok guzel syperGecen hafta 59.7
Bu hafta. 59.2
Fark. -500
Yuzde 0,83
Diyetisyenin yazmış diye yorum yapmadım ama bence azaltmalısın artık 4 dilim fazla geliyor demek ki
zeynebım valla ya okadar guzel gectıkı bu 1-2 ay eksısız haftm olmadı. 100 gr olsun eksı olsunOyy ceylosum ceylosum
Masallah Sana
Ne guzel gidiyor
Evet pardon yanlış mı etiketlemişimlalegul52 e galiba bu mesaj :)
Bende seninle ayni fikirdeyim. Fazla ama illa listeye uyacagim diyor ise aksam 1 dilim olsun veya hic
Ekmegi ben yedigim an 1 dilim bile hemen kilo aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?