- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
AyşemmYaa teşekkür ederim canım
Ben de yuruyus yaptim simdi girdim eve buzzzz gibi soda iciyorumOldu iyi günler o zaman
Bizim bahçede ot biçiliyormuş kene yapışmasın minnoş popoma dedim evde yaptım sporumuBen de yuruyus yaptim simdi girdim eve buzzzz gibi soda iciyorum
Iyi yapmışsın canim hep lazım aman bir şey olmasinBizim bahçede ot biçiliyormuş kene yapışmasın minnoş popoma dedim evde yaptım sporumu
Mankeni mi diyorsun?Fotoğrafdaki ayrıntıya dikkat
İltifat olarak alıyorumMankeni mi diyorsun?
Yokk dambıl ı diyor benceMankeni mi diyorsun?
Spora başlayacağım zaman kızıma "anan spor yapacak yine, yandık" diyor.Sen bacağını az kaldırıyorsun bilmem ne bir şeyler deyip duruyor. Ben spor yaparken başka odaya gitmesini istiyorum ama asssslaa gitmez, oturur izler tiyatro varmış gibi.
Tebrıkler canım süperdık bence
Adaletını seveyım dunya. Ilk defa 1. Ol ondada eşleşemeYaniKumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ve esmeriiim esmeriiim eş seçme hakkı kazandılar. Ama esmeriiim esmeriiim haftalık adım kotasını dolduramadığı için önümüzdeki hafta eşleşemiyor. O yüzden seçim hakkını kaybetti
Eşim goruyonmu başıma geleni. Adımımı atamadım dıye galıbıyetım hiç oldu ağlıycam he12 den sonra yapılan sporlar bugüne eklenecek mi? Dün eklemedimsedulu
Birde ağırlıklı tempolu yürüyüş dakika 2.5 dan hesaplayacağım değil mi?
Benim de gözüme ilk etapta çarpan kutu oldu lokum kutusu sandımYokk dambıl ı diyor bence
Hayatın gerçekleri işteEşim goruyonmu başıma geleni. Adımımı atamadım dıye galıbıyetım hiç oldu ağlıycam he
Yok kız oğlanın eşleşme kartlarıBenim de gözüme ilk etapta çarpan kutu oldu lokum kutusu sandım
Benimkisi dervişin fikri ve zikri misalYok kız oğlanın eşleşme kartları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?