Ben sasirmadimAy acikcasi ben cok sasirdim arti gelmene.
Onca spor ve beslenmende de kacamak yokken.
Wc problemin falan varsa o olabilir ancak yani.
Bir de bende sporu artirinca illa bi arti cikiyorum, sonra ama eksiyi goruyorum dinlenince. Oyle bir durum da olabilir.
Aynen yaparız canım bencede ben bu hafta platese başlıyorum insAlys Sende başlıyor musun
Ben sasirmadim
Cunku benim gibi bece vucudu :))
Bana gore az yiyor okadar spora. Su da az
Ben 3 L den az icince veremiyorum
Az yiyor sporu cok yapiyordum 300 gr giderdi sansliysam
Ortada kaldık demi
durun az bi kahve keyfi yapayım dedim bahçede güneş gitmedenOrtada kaldık demiDur hepimizi eşleyecek kaptanim
Yaa teşekkür ederim canımTık tık tık
@Ayşe_M seçiyorum o beni istemişti bırakmıyım eşimi
Haydaa öyle çok zor olmaz mi ya nefes alıp vermek falanReformer yaparken maske takacak misin. Havale gecirmezsem iyi
birinci olan aysun beni eş sectiKızlar bu hafta eşleşebilecekler listesini tekrar paylaşıyorum.
Bu listeden sadece @Dilber Hala takımdan ayrılacağını bildirdiği
noram ve @stitch bu hafta istemedikleri için eşleşmeyecekler.
lalegul52 birinciliğin olmadığı için eş seçme hakkın yok bu hafta.
@AppLesma malesef bu haftada eşleşemiyorsun canım. Adım kotasını aşamadın malesef.
@Ayşe_M eş seçimi yapamıyorsun canım. Benim hatam yanlış açıklama yapmışım. Önceden adım yarışı birincileri eş seçebiliyordu ama yeni sistemdeArrietty_ kaptanın açıkladığı en çok kilo veren eşlerin seçim hakları var
YaniKumraL_KrakeR ve @esmeriiim eş seçme hakkı kazandılar. Ama @esmeriiim haftalık adım kotasını dolduramadığı için önümüzdeki hafta eşleşemiyor. O yüzden seçim hakkını kaybetti
Cuma yoğunluğundan tartı bildirimlerinize tam bakamadım kızlar. Kilo verenleri tebrik ederim. Veremeyenler nedenlerini bulmaya odaklanırsa sorunu çözebileceğini düşünüyorum.
İyi düşünmüşsünüz.Evet kızlar bu hafta yeni bir uygulama daha geliyor. Ramazan bitti yaz başlıyor, hedeflerimize doğru hızlanmamız lazım.
Şöyle ki eşleşme için 50.000 adım kotası vardı ve kaptanımızArrietty_ bu hafta artıracağını söylemişti. Düşündük taşındık grupta güzel sporlar yapan arkadaşlarımızda var onlarında hakkı yenmesin istedik. Haftalık adım kotası aynı kalsın ama spor puanına kota koyalım dedik.
Bugünden itibaren haftalık minimum 50.000 adım ve 3.500 spor puanı (günlük 500 olarak düşünüldü) yapabilen arkadaşlarımız eşleşebilecekler.
@Ozzybal E English_teacherrrAlys noram Asi Matmazel @Dilber Hala @esmeriiim @asena87 @Serina08
@stitch @Ressamgibi @Onlymemeselfaysunayy @AppLesma @aedenli KumraL_KrakeR lalegul52
N Nalyeccc @Ceydos K klbk33Arrietty_ sedulu
Kendine güvenKaptanim. Ben eslesmeye girmesem daha iyi sanki. Mustakbel esime yazik olurCogunuz cok guzel puanlar aliyor. Ben assagi cekmim garibi Benim yuzumden 1.ligi alamicak
H3RA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?