Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben sasirmadim
Cunku benim gibi bence vucudu :))

Bana gore az yiyor okadar spora. Su da az
Ben 3 L den az icince veremiyorum
Az yiyor sporu cok yapiyordum 300 gr giderdi sansliysam

Ayrica sporu aksam yapmanin zarari oldugunu sanmiyorum canim Asi Matmazel .
Tesbitlerin guzel

Ben sasirmadim
Cunku benim gibi bece vucudu :))

Bana gore az yiyor okadar spora. Su da az
Ben 3 L den az icince veremiyorum
Az yiyor sporu cok yapiyordum 300 gr giderdi sansliysam

Aaa evet dogru 3 4 saat spor yaptigi gunler var mesela. O gunler biraz artirmak gerekiyor kaloriyi, yoksa vucut hop metabolizmayi cekiyor, yakmiyor yani.

Aslinda cok da tehlikeli, metabolizmayi yavaslatmak demek, vucudun kendisine iyi bakamamasi demek.

Herkese benden bol salata diyorum dinlemiyorsunuz bak

Bir de bugun bir doktoru dinledim radyo programinda diyor ne yaparsaniz yapin surekli ayni seyi yapmayin. Keto, if, low carb... Her zaman moderate sekilde yapin diyor. Mantikli geldi dedigi acikcasi.

Bugün benim komşu gelmiş kapıda ayak üstü konuştuk bu kez üzerimde bol bir kıyafet yoktu bana "hocam ne kadar incelmişsiniz pek birşey kalmamış ben sizin bu kadar incelediğinizi bilmiyordum aaaaaaaaa " deyip durdu

Ortalıkta bol kıyafetle gezdiğimden bu kadarını tahmin bile etmiyordu demek

Sporumu yaptım, duş aldım. Balkonda dukan içiyorum.
Ben yiyerek kilo verenlerdenim. Öğünlerimde karb olmazsa kabız oluyorum. Akşamları bana yemek olarak iyi gelen sebzeler. Protein iyi gelmiyor. Proteini sabah tüketmem lazım. Kahvaltıyı çok sağlam yaparsam acıkmıyorum ve yemem dengeli oluyor.
Beslenmenizi şekillendirirken muhakkak analiz yapın. Sadece kalori kısmak değil, vücuda uygun beslenmek de çok önemli.
Kendinizi aç bırakmayın. Sezgisel beslenme önemli.

birinci olan aysun beni eş secti

İyi düşünmüşsünüz.

Kaptanim. Ben eslesmeye girmesem daha iyi sanki. Mustakbel esime yazik olur Cogunuz cok guzel puanlar aliyor. Ben assagi cekmim garibi Benim yuzumden 1.ligi alamicak
H3RA_
Kendine güven
Biz kadınların başaramayacağı hiç bir şey yok şu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…