Bende gecen hafta bi kac yuz adimla kaybettim. AffetmedilerEşleşeme hakkı kazanamayan ben gıbı garıban varsa gizli eş olabiliriz
Zalım kaptanlar, aramızda 300-500 ün lafımı olurBende gecen hafta bi kac yuz adimla kaybettim. Affetmediler
Neyse cikarttik. Anlamadim bisey haha. Yeni hocaydi herhal. Icerde takacak miyim dedim evet dedi. Sonra oranin sahibi catlak bir kadin varHaydaa öyle çok zor olmaz mi ya nefes alıp vermek falan
Spor yaptım da geldim
Tempolu yürüyüş yaptım 1 er kg lık dambıllarla onu nasıl hesaplayacağım
Nereye gizOldu iyi günler o zaman
Direk totoyu gördümFotoğrafdaki ayrıntıya dikkat
Spor olur bence ama adim olmaz12 den sonra yapılan sporlar bugüne eklenecek mi? Dün eklemedim @sedulu
Birde ağırlıklı tempolu yürüyüş dakika 2.5 dan hesaplayacağım değil mi?
Ceylosum bence harika fikir bu. Gizli gizli birinci olEşleşeme hakkı kazanamayan ben gıbı garıban varsa gizli eş olabiliriz
Reformer doğum kaynaklı büzüşük sarkık karına etkı edermı.Neyse cikarttik. Anlamadim bisey haha. Yeni hocaydi herhal. Icerde takacak miyim dedim evet dedi. Sonra oranin sahibi catlak bir kadin var
Cikar kiiz ölcen dedi
Hakliydi
Sipir Sipir terledim ya.
Oburleri surati normal, ben kip kirmizi. Kafami bir kova suya sokup cikarmis gibiydim.
Reformer in Karin kaslari icin nasil manyak bisey oldugunu birdaha gördüm
Seninki daha zormusZalım kaptanlar, aramızda 300-500 ün lafımı olurhayır zoru a gıden 1.olmusuz yahuu hakkım yandı
Valla bakalım eşsiz varsa isteyen olalım çünkü sorumluluk oluyor mecburı gorev gıbı yapıyor ve bırakmıyor ınsanCeylosum bence harika fikir bu. Gizli gizli birinci ol
Ya benim Ceylan diye arkadasim var. Sanki sen osun gibijlom
EderReformer doğum kaynaklı büzüşük sarkık karına etkı edermı.
Aa sakın oyle dusunme. Aylarca 2 ılerı bı gerı gttım ben. Sen daha bılınclısın asıl. Benım verdıgım 200 gr a sukrederım. Sen bu hafta cok guzel eksı göreceksin
2 yıldr ıstıyorum. Insallah bu yaz gıdıcemEder
Cok deli birsey. Crossfit uyeligim bitsin reformer e gececegim
Geçmiş olsun. Üzgünüm.Ben gruptan tamamen ayrilmak istiyorum.
3 gündür cocugumla ugrasiyorum bunu dun gece belirttiğim halde aktif olamazdım. Ayrica ramazanda ben hicbir zaman kilo veremedim. Hayatimda en az kilo aldığım ramazanı gecirdim. Basari diye demiyorum bunu tabiki degil. Belki suanda cok hassas oldugum icin bu karari alıyorum. Cocugum atesler icinde. Birazdan yine doktora gideceğiz ishal basladi belkide bu sefer hastaneye yatiracaklar zaten aktif olamam. Gruba zarardan baska birşey vermiyorum malesef, boylesi daha iyi. Herkese basarilar.
Dün veya bugün
Ayy cok tatlısın krakerim bu hafta çok güzel geçecek bak emin oldumAyşemm(Müsaaden varsa bu hafta sana böyle hitap edeceğim)
Öncelikle yediklerimize dikkat ediyoruz cısss hiç yok
Her gün en az 2litre su (içerken beni düşün)
10bin adım atmadan uyursan uykular haram olsun
2 katı olan sporları atlamak yok eğer müsait olmazsan beni etiketle hemencik açığı kapatalım varımızı yoğumuzu ortaya dökerek
Ben Eltigillerden ve aysunndan korkuyorum kimseye söleme
E English_teacherrr
Afiyet olsun canım gayet güzel menun bende sporu tamamlayıp yazacağım menumu14 mayıs cuma menüm
Sabah:
1 kaşık keçiboynuzu özü
1 haş yumurta
Domates salatalık biber
Hellim peynir 1 ince dilim
Çay(şekersiz)
10 zeytin
1 tb ekmek
Ara:1 adet Yeşil ekşi elma
Akşam
1 kase mercimek
Ton balıklı salata
1 tb ekmek
Akşamı erken kapattım spor yaptım eğer acıkırsam 2 kaşık yulaf yiyeyim yoğurta diyorum ya da muz ya da cacık
Su.3.5 litre
Spor:
300jj 150p
60sn wallsit 20p
10000 adım 300p
20dk ağırlıklı tempolu yürüyüş 50p
toplam: 520p
Arrietty_ @sedulu @neutral E English_teacherrr
Bende çok istiyorum ya ama çocuklarla gidemiyorumNeyse cikarttik. Anlamadim bisey haha. Yeni hocaydi herhal. Icerde takacak miyim dedim evet dedi. Sonra oranin sahibi catlak bir kadin var
Cikar kiiz ölcen dedi
Hakliydi
Sipir Sipir terledim ya.
Oburleri surati normal, ben kip kirmizi. Kafami bir kova suya sokup cikarmis gibiydim.
Reformer in Karin kaslari icin nasil manyak bisey oldugunu birdaha gördüm
DuzeliyordurBende çok istiyorum ya ama çocuklarla gidemiyorum
Spor yaparken benimde suratım kıpkırmızı oluyor acaba alışınca düzeliyor mu?
Diğerlerinin suratları normal olduğuna göre düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?