Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

12 den sonra yapılan sporlar bugüne eklenecek mi? Dün eklemedim sedulu
Birde ağırlıklı tempolu yürüyüş dakika 2.5 dan hesaplayacağım değil mi?
12 den sonra yapılanlar yani bugüne aitse kabul. Tempolu yürüyüş 2.5 doğru.
soyle ornek vereyim bugün gece 12 ye kadar olan tüm sporlar puana dahil.

Sende çok tatlısın İp atlamayı bende pek beceremiyorum ama ip aldım artık hallediriz bi şekilde gün içinde 5dk atlayıp mola veririz
Günlük 500 ün altına düşmemeye çalışalım başka sporlarla süsleyelim gerçi ben bugün 500 ü geçtim ama nasıl geçtim gel bana sor bide

12 den sonra yapılanlar yani bugüne aitse kabul. Tempolu yürüyüş 2.5 doğru.
soyle ornek vereyim bugün gece 12 ye kadar olan tüm sporlar puana dahil.
Tamam anladım kaptanım gece eve gelince yaptıklarımı bugüne ekledim.Cips koladan eser kalmadı

Az ama güzel menü, suyu da tamamladıysan harika
Afiyet olsun, suyu tamamlamışsındır inşaallah
Islak kek ya da baklavanın biri olmayabilirdi en azından. Ama sana olumsuz etki etmiyordu değil mi afiyet olsun
Su, spor, menü hepsi çok iyi

Kendini böyle cezalandırma karbonhidrat almamışım sabah 1 dilim tam buğday ekmek alsaydın güzel menü olurdu
Brezilya bademi ne ola ki
Suyunu ihmal etme kaslarımızın suya ihtiyacı var afiyet olsun
Hem ıslak kek hem baklava olmamış sanki 1 kk dediğin ne canım
Kahvaltında ne kadar zengin öyle

Selam kızlar nasılsınız bu haftada güzel kilolar verilmiş tebrik ederim herkesi aklım burda valla hep bende eski düzenime inşallah bir an önce gelirim. Ramazan’da ya kilo alırdım yada dikkat etsem sabit kalırdım ilk defa 2,5 kilo vermişim burada olmak çok motive ediyor insanı

İyiym teşekkür sende iyisin inşallah
Mezun olsanda buradan kopmaman çok güzel.Bak ben koptum kilo alıp geri döndüm

İyiym teşekkür sende iyisin inşallah
Mezun olsanda buradan kopmaman çok güzel.Bak ben koptum kilo alıp geri döndüm
Mezun olamadım ki mezun olabilmem için 58,9 olmam gerekiyormuş ben bu hızla en az 2 ay buradayım birkaç hafta izinliyim ama buralardayım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…