Selam canim hosgeldinSelam kızlar nasılsınız bu haftada güzel kilolar verilmiş tebrik ederim herkesiaklım burda valla hep bende eski düzenime inşallah bir an önce gelirim. Ramazan’da ya kilo alırdım yada dikkat etsem sabit kalırdım ilk defa 2,5 kilo vermişim burada olmak çok motive ediyor insanı
Ahahhaa olalım kaptan. Sen benı etıketle ben seni
Ama gizli söyleme kimseyeAhahhaa olalım kaptan. Sen benı etıketle ben seniohh eş buldum
Hadi iyisin . Kaptin kaptaniAhahhaa olalım kaptan. Sen benı etıketle ben seniohh eş buldum
İviiiiiiitIslak kek ya da baklavanın biri olmayabilirdi en azından. Ama sana olumsuz etki etmiyordu değil miafiyet olsun
1 kk olan ıslak kekHem ıslak kek hem baklava olmamış sanki1 kk dediğin ne canım
Kahvaltında ne kadar zengin öyle
Kaç dakika tempolu yürüdüysen onun da puanını hesapla canımsabah
2 haşlanmış yumurta.
salatalik
zeytin
domates
1 dilim ekmek
ara
elma
öğlen
salata
menemen
ara
elma
akşam
salata
kıymalı patatesli türlü
2-3 ısırık ekmek
ve kahve icivem
şu 3 litre
spor
10000.adım
tempo yürüyüş 300 puan
toplam 300 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Ressamgibi
Hafif kiskanclik mi var ne :))Kızlar akşam salata yiyecektim sadece. Eşim de gidemedi, evdeydi. Ödül günüm diye pizza söylemiş. Ben de onu yedim mecburen. O da öğrendi ödül günümü. Zayıflama daha dedi bana bugün. Ben de çatla patla daha da vereceğim dedim.
İzin çok sürmesin, hemen gel.Selam kızlar nasılsınız bu haftada güzel kilolar verilmiş tebrik ederim herkesiaklım burda valla hep bende eski düzenime inşallah bir an önce gelirim. Ramazan’da ya kilo alırdım yada dikkat etsem sabit kalırdım ilk defa 2,5 kilo vermişim burada olmak çok motive ediyor insanı
Aa ben eş olmuyordum normalde nasil katildim
Alys seninle eslesmemize asiri sevindim,
zaten menulerimizin takibindeydik,
spor konusunda da beni zorlarsin diye dusunuyorum
Ben eş olayini bilmiyorum takip etmedigim icin, ne yapiyoruz ne ediyoruz?
Daha aciklanmadi ama ortalamaya bakinca 3.olduk canim
Abla artık esas listeye geri döndün. Yani menü tablosuna ve sporlara dahil ediliyorsun. Dün de ödül öğünü yaptığını varsayarsam bugün yedigin tatlılar fazla olmuş haftalık olarak düşünürsek.Arrietty_
H3RA_
sedulu
Kahvaltı
2 yumurta
3 yaprak marul
2 yk acı biber sote
1 yk yaban mersini
1/2 çay bardağı çerez ( fındık badem kaju ceviz karışımı)
3 çilek
1 portakal
1 kivi
4 dilim kaşar peyniri
7 zeytin
250 ml kuşburnu çayı
Ara
1 kk ıslak kek
1 maden suyu
1 dilim baklava (bugünkü baklava mükemmeldi çıtır mı çıtır yapan hakkını vermiş gerçekten ellerine sağlık, annemin komşusuna bir tanıdığı vermiş o da annemle paylaşmış sağolsun
200 ml su
Akşam
1 tabak sebzeli kaşarlı köfte
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk yoğurt
1 maden suyu
Su miktarı günlük 2 lt civarı
Çook aramızdaAma gizli söyleme kimseye
Valla bende çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası wc problemim var her zamanki gibiAy acikcasi ben cok sasirdim arti gelmene.
Onca spor ve beslenmende de kacamak yokken.
Wc problemin falan varsa o olabilir ancak yani.
Bir de bende sporu artirinca illa bi arti cikiyorum, sonra ama eksiyi goruyorum dinlenince. Oyle bir durum da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?