TesekkurlerKisaca :)
*Haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Sen benım bı ara gırdıgım duraklmaya gırmıste olabılırsın canım detoksla aşmıştım yapsanmı acabaValla bende çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası wc problemim var her zamanki gibibugünde vardı dün ilaç içecektim unuttum onun etkisi de olabilir
Degiilsiniz.Ortaksiniz :)Tesekkurlereşle rakip degiliz degil mi ve birlikte verdigimiz kilolar diger eslerle yarisiyor mu
Aa ben eş olmuyordum normalde nasil katildim
Alys seninle eslesmemize asiri sevindim,
zaten menulerimizin takibindeydik,
spor konusunda da beni zorlarsin diye dusunuyorum
Ben eş olayini bilmiyorum takip etmedigim icin, ne yapiyoruz ne ediyoruz?
reformer aletini satmasaydın tozunu attırırdın buralarınÇook aramızdahadi bana 1000 puanlık spor onerısı soyle haftaya dıslanmak ıstemıyorum
Valla bende çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası wc problemim var her zamanki gibibugünde vardı dün ilaç içecektim unuttum onun etkisi de olabilir
reformer aletini satmasaydın tozunu attırırdın buraların
1 saat tempolu yürüyüş
15.000 adım
40 dk chloe
sporda en yüksek puanlılara oyna
Abla artık esas listeye geri döndün. Yani menü tablosuna ve sporlara dahil ediliyorsun. Dün de ödül öğünü yaptığını varsayarsam bugün yedigin tatlılar fazla olmuş haftalık olarak düşünürsek.
Sen bu şekilde yiyerek veriyorsun biliyorum ama o zaman bu yemenin karşılığı olarak sporda yapmanı bekliyorum. Ne bileyim mesela bugün bunlari yedin adımların 10000 altında olmamalı gibi...
Allah rizasi icin beni spora motive et.Fark etmeden atmissin 50 bin adim
Canim beni etiketlersin menulerde, ben de seni, gozden kaçmasın kontrol edelim birbirimizi diye.
Ben bu hafta pilates yapicam, genel hedefim o. Bir de challenge gunlerinde o sporu yapmaya calisiyorum. Yarin ip atlama gunu ama misafirim olacak, ona belki katilamayabilirim.
Sen de yogun çalışıyorsun, o yuzden tavsiyem firsat buldukca hareket et, illa yarim saat bos surem olsun diye sartlama kendini, az az yurudukce insan aktiflesiyor.
Menulerde de hala senin smootielere cesaret edemiyorum, bir gun deneyecegim ama
Cancazım Hatice'ye değil neticeye bakalımAbla artık esas listeye geri döndün. Yani menü tablosuna ve sporlara dahil ediliyorsun. Dün de ödül öğünü yaptığını varsayarsam bugün yedigin tatlılar fazla olmuş haftalık olarak düşünürsek.
Sen bu şekilde yiyerek veriyorsun biliyorum ama o zaman bu yemenin karşılığı olarak sporda yapmanı bekliyorum. Ne bileyim mesela bugün bunlari yedin adımların 10000 altında olmamalı gibi...
Evet protein kabız ediyor beni, kabak mesela mükemmel bir öğün benim için.Hafif kiskanclik mi var ne :))
Afiyet olsun ödülün
Iyiki sadece salata olmamis :)
Gerci protein bana aksam yaramiyor demistin
Allah rizasi icin beni spora motive et.
Pzt ise baslayacagim ama pek yogun olmam, su ara evde de bosum ama usengecim
Smoothielere niye cesaret edemiyorsun
Kalorisindense cesidi sen ayarliyorsun,
acikma korkusundansa 1 lt yi aksam yemegine veya oglen yerine icersen bir sey olmaz
Valla cok keyifliler de bu hafta meyve kullanmayacagim, bir de benim bu hafta 1 gun kirmizi et 1 gun balik yemem gerek unutmusum ne zamandir yemeyi.
Cancazım Hatice'ye değil neticeye bakalım
Beni strese sokma kaptancım
Strese sokulacak bir durum yok ablaCancazım Hatice'ye değil neticeye bakalım
Beni strese sokma kaptancım
Kız benim hayat stres üzerine kurulu gariptir kiHer seye de stres olma bakem, kaldir totisi yuru.
Kız benim hayat stres üzerine kurulu gariptir ki
Afiyet olsun, fistik ezmesini yapmiyorsan evde yapmani oneririm. Menun guzel- ara ogune de bayildimArrietty_ sedulu
Ben de menu bildireyim unutmadan.
Sporum eksik simdilik.
10.00
Bol ispanakli kasar peyniri ile omlet
1 dl ince ekmegim
1 tk fistik ezmesi
5 cilek
15.30
Kahve ile
2 incir
1 kare sutlu cikolata
2 brezilya bademi
17.30
Dev kase ile salata, keten tohumu serpecegim.
Su yok galiba, yarim lt den az fazladir
Bu saatten sonra icmeye calisirim artik.
Nerede yuruyorsun bu kadar yav, ben markete gidiyorum 1000 adim olmuyorArrietty_ H3RA_ asena87
Esim menum yukarida erken paylasmistim.
Simdi de sporlar
60 dak yürüyüş 60p
50 dak yoga 100p
10 dka pilates 60p
200jj 100p
16 bin adim 480p
Toplam 800 puan
Love ya
Eki Görüntüle 2849369
Programla calisanlara imreniyorum ama chloeye basladim 2 3 gune biraktim hayatimda sadece bir seyi duzenli yaptim 30 gunluk squat programiydi,her gun 50 ser artiriyordu falan, 25.gunde baktim erkek bacagi gibi oluyor hemen yattim koltuga tv izlemeye basladimSivi beslenmek kafamda oturmuyor bir turlu, onlarin hepsini ayri ayri severim aslinda.
Spora motive spor yaptikca olacak. Ilk is hareket etmek bol bol.
Bir de vaktin varsa eger bir programi takip et, ne seviyorsan. Ben 30 gunluk yoga programini bitirdim yeni, her gun programa sadik kaldim, zor da degil seviyorum da yogayi, iyi disiplin etti beni.
O tarz ne seversen hemen Sana program bulalim.
Cloe ciler var mesela, sanirim bolgesel calistiriyor. Pilates programi da olabilir.
Onun disinda walk walk walk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?