Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tesekkurler eşle rakip degiliz degil mi ve birlikte verdigimiz kilolar diger eslerle yarisiyor mu

Valla bende çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası wc problemim var her zamanki gibi bugünde vardı dün ilaç içecektim unuttum onun etkisi de olabilir
Sen benım bı ara gırdıgım duraklmaya gırmıste olabılırsın canım detoksla aşmıştım yapsanmı acaba

Fark etmeden atmissin 50 bin adim

Canim beni etiketlersin menulerde, ben de seni, gozden kaçmasın kontrol edelim birbirimizi diye.

Ben bu hafta pilates yapicam, genel hedefim o. Bir de challenge gunlerinde o sporu yapmaya calisiyorum. Yarin ip atlama gunu ama misafirim olacak, ona belki katilamayabilirim.

Sen de yogun çalışıyorsun, o yuzden tavsiyem firsat buldukca hareket et, illa yarim saat bos surem olsun diye sartlama kendini, az az yurudukce insan aktiflesiyor.
Menulerde de hala senin smootielere cesaret edemiyorum, bir gun deneyecegim ama

Valla bende çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası wc problemim var her zamanki gibi bugünde vardı dün ilaç içecektim unuttum onun etkisi de olabilir

Ne kadarda bir ortalama?
Baklagil ekle istersen salatalarina bu problem icin.

Cidden cok can sikici bir problem

Varyemez mesain hayirli olsun canim, goruse gelelim mi

Allah rizasi icin beni spora motive et.
Pzt ise baslayacagim ama pek yogun olmam, su ara evde de bosum ama usengecim

Smoothielere niye cesaret edemiyorsun
Kalorisindense cesidi sen ayarliyorsun,
acikma korkusundansa 1 lt yi aksam yemegine veya oglen yerine icersen bir sey olmaz
Valla cok keyifliler de bu hafta meyve kullanmayacagim, bir de benim bu hafta 1 gun kirmizi et 1 gun balik yemem gerek unutmusum ne zamandir yemeyi.

Cancazım Hatice'ye değil neticeye bakalım

Beni strese sokma kaptancım

Hafif kiskanclik mi var ne :))

Afiyet olsun ödülün
Iyiki sadece salata olmamis :)
Gerci protein bana aksam yaramiyor demistin
Evet protein kabız ediyor beni, kabak mesela mükemmel bir öğün benim için.
Kıskanmış da olabile doğru da söylüyor olabilir. Atayım mı resmimi sizce tamam mı devam mı söyleyin bana. Bayramda gördüğüm herkes istisnasız zayıflama daha dedi çünkü. Ama bizim millete kilo konusunda güvenim sıfır. Size güveniyorum kızlar.

Sivi beslenmek kafamda oturmuyor bir turlu, onlarin hepsini ayri ayri severim aslinda.

Spora motive spor yaptikca olacak. Ilk is hareket etmek bol bol.
Bir de vaktin varsa eger bir programi takip et, ne seviyorsan. Ben 30 gunluk yoga programini bitirdim yeni, her gun programa sadik kaldim, zor da degil seviyorum da yogayi, iyi disiplin etti beni.
O tarz ne seversen hemen Sana program bulalim.
Cloe ciler var mesela, sanirim bolgesel calistiriyor. Pilates programi da olabilir.
Onun disinda walk walk walk

Cancazım Hatice'ye değil neticeye bakalım

Beni strese sokma kaptancım
Strese sokulacak bir durum yok abla
Uzun süredir birlikteyiz burada. Az çok biliyorum menülerini.
Ben menü ve spor tablosu yapıyorum. Sende esas listede olduğun için düzenli adım ve spor paylaşımı bekliyorum ki H3RA_ kaptanim da adımlarını ekleyebilsin.
Neticen güzel lafım yok ona ama dediğim gibi sana göre günlük küçük küçük şeyler haftalık olarak bakıldığında tabloda ceza verilmesi gereken gıdalar olarak durur.
Sana ceza kesmezsem bunun için diğer kızlara da kesmemem gerekir. Haksızlık olmasın diye.
İnan strese sokmak için söylemiyorum. Az çok sende beni mizacımı tanimissindir.

Kız benim hayat stres üzerine kurulu gariptir ki

Heh super o zaman,
Bak strese en guzel cozum nedir???
Tabikisi yürüyüş

Hem sen yasaklari da takmiyorsun, oh mis cik disarida yuru

Azicik da bolgesel yapsan var yaaaaaa, oyle bir oncesi sonrasi yaparsin ki takim yikilir, bak diyim sana.

Afiyet olsun, fistik ezmesini yapmiyorsan evde yapmani oneririm. Menun guzel- ara ogune de bayildim
Nerede yuruyorsun bu kadar yav, ben markete gidiyorum 1000 adim olmuyor
Programla calisanlara imreniyorum ama chloeye basladim 2 3 gune biraktim hayatimda sadece bir seyi duzenli yaptim 30 gunluk squat programiydi,her gun 50 ser artiriyordu falan, 25.gunde baktim erkek bacagi gibi oluyor hemen yattim koltuga tv izlemeye basladim
Yani usengecim ama simdi motive oluyorum pilates gibi bir seye.

Bu arada seni arastirdim, yaşıt sayiliriz 68 den 57 ye inmissin bravo
Harika bir kilodasin benim icin.
57 olsam ölüyorum incelikten diye dusunup yemege gomulebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…