Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğru diyosun kaptanım ben kendimi az çok çözmüştüm ama bu hafta baya bir karışık yaptım herşeyi eski düzenime dönücem tekrar bu hafta daha güzel eksiler görücez

Doğru diyosun kaptanım ben kendimi az çok çözmüştüm ama bu hafta baya bir karışık yaptım herşeyi eski düzenime dönücem tekrar bu hafta daha güzel eksiler görücez
Görürsün eminim
Arada bir olur boyle. Sen devam et guzel beslenmeye ve spora. Suyu 2,5-3 yap mutlaka :)

Ben artık kendimi aştım yasaklarda araba ile geziyorum artık

Güzel temennilerin için çok teşekkürler canimmmmmmm

Menün çok güzel
Ödem için sabah maydonoz kürüde yapabilirsin. Benim diyetisyenin önerisi
Menü güzel canım çikolata birazcık göz tırmalıyor ama bir karecikmiş zaten
Suyu bende azalttım bu ara unutuyorum içmeyi
Kahvaltı ve akşam öğünün güzel. Aralar çok geldi gözüme hem kek hem baklava hocacım

Akşam menülerinde karbonhidratı kes bakalım bu hafta kilo verimin nasıl olacak. Sporların genelde güzel zaten
Afferin kızıma yine çok güzel
pizza ödüldü zaten, yine süpersin

Menü güzel Reformer nasıldı canım crossfite göre

Evet kaptanım 2 kere bireysel birinciliğim vardı ve hep aynı düzen ve planla yiyordum ife göre besleniyordum o yüzden eski düzenime bu hafta geri dönücem ve artı sporuda eklicem eminim daha güzel sonuçlar alıcam

Evde yapmiyorum ya, ben tembelim, ama seker ilavesiz olarak aliyorum en azindan.
Bugunku kakao ve findik ezmesi ile tatlandirilmisti. Basarili bence metabolizma hizlandirici olarak.

Cloe bana da zor geldi valla pilates yap, yoga yapmani inanilmaz tavsiye ederim, sadece spor olarak degil faydasi, 15 yasinda olmadigim kadar esnegim desem sana mesela.

If bana iyi yaradi. Bir de ben oncesinde cok acayip sagliksiz besleniyordum, yani ogun olarak degil de atistirma olarak, onlari kesince iyi geldi, cildim bile guzellesti. Su an selulit problemim var, kahveyi cayi azaltsam biliyorum o da azalacak da kahvesiz de nasil olacak

Eklentiler

• A447E951-602C-41AD-AC08-290066306C0F.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 4270F41D-8531-4D0C-96E5-129A934C5B31.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 40
Bence Reformer daha zor
Cunku Karin cok calisiliyor
Ve benim gucsuz bölgem
Crosfitt uyeligimi yenileyecektim ama bu aksam reformer e gidince ona baslamaya karar verdim

Aynen canım ekstralarım bunlardı bu hafta onları çıkarıcam bu haftaki menüden inşallah daha güzel olacak

Bence Reformer daha zor
Cunku Karin cok calisiliyor
Ve benim gucsuz bölgem
Crosfitt uyeligimi yenileyecektim ama bu aksam reformer e gidince ona baslamaya karar verdim
darısı bana o zaman
şu yasaklar bitsede başlasam bende
tam incelmeye başladı vücudum daha iyi sonuç alırım sanki

Ben de kahve ve ozellikle cay cok iciyorum.
Usenmeyeceksen duzenli at kili fircasi kullan.her gun 5-10 dk.spor, diyet, yaş derken harika olur.
Ben de almistim ama kullanmak zor geliyor cok.
Pilates ve yogaya bakayim,onerin varsa atabilirsin de.
Ahanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünü
Valla alt bolge de iyi ama ust bolge harika gorunuyor devammmmm 55 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…