- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Doğru diyosun kaptanım ben kendimi az çok çözmüştüm ama bu hafta baya bir karışık yaptım herşeyi eski düzenime dönücem tekrar bu hafta daha güzel eksiler görücezBen sasirmadim
Cunku benim gibi bence vucudu :))
Bana gore az yiyor okadar spora. Su da az
Ben 3 L den az icince veremiyorum
Az yiyor sporu cok yapiyordum 300 gr giderdi sansliysam
Ayrica sporu aksam yapmanin zarari oldugunu sanmiyorum canimAsi Matmazel .
Tesbitlerin guzel
Görürsün eminimDoğru diyosun kaptanım ben kendimi az çok çözmüştüm ama bu hafta baya bir karışık yaptım herşeyi eski düzenime dönücem tekrar bu hafta daha güzel eksiler görücez
Ben artık kendimi aştım yasaklarda araba ile geziyorum artıkHeh super o zaman,
Bak strese en guzel cozum nedir???
Tabikisi yürüyüş
Hem sen yasaklari da takmiyorsun, oh mis cik disarida yuru
Azicik da bolgesel yapsan var yaaaaaa, oyle bir oncesi sonrasi yaparsin ki takim yikilir, bak diyim sana.
Menün çok güzelBen gunumu bitirdim daha da su ve cay icerim sadece 1 de sade soda..
Kahvaltı
1.5 haslama yumurta
Peynir
4 badem
Domates salatalık tere
4 zeytin
Ara.yok
Aksam
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu ve cevizli ispanak yemeği
Taze soğan..
Az yedim ceza bana..400 gr odem yapmışım gitmeli bugun..
Arrietty_ H3RA_
@sedulu
esimi etiketleyemedim belli olunca artik
Su 1.5 oldu 3 yapicam yuruyuse ciktim 1 saat..geldim yemeği yedim birazdan 1 saat gene çıkacağım o yizden adimlari sonra atarim
Menü güzel canım çikolata birazcık göz tırmalıyor ama bir karecikmiş zatenArrietty_ @sedulu
Ben de menu bildireyim unutmadan.
Sporum eksik simdilik.
10.00
Bol ispanakli kasar peyniri ile omlet
1 dl ince ekmegim
1 tk fistik ezmesi
5 cilek
15.30
Kahve ile
2 incir
1 kare sutlu cikolata
2 brezilya bademi
17.30
Dev kase ile salata, keten tohumu serpecegim.
Su yok galiba, yarim lt den az fazladir
Bu saatten sonra icmeye calisirim artik.
Kahvaltı ve akşam öğünün güzel. Aralar çok geldi gözüme hem kek hem baklava hocacımArrietty_
H3RA_
@sedulu
Kahvaltı
2 yumurta
3 yaprak marul
2 yk acı biber sote
1 yk yaban mersini
1/2 çay bardağı çerez ( fındık badem kaju ceviz karışımı)
3 çilek
1 portakal
1 kivi
4 dilim kaşar peyniri
7 zeytin
250 ml kuşburnu çayı
Ara
1 kk ıslak kek
1 maden suyu
1 dilim baklava (bugünkü baklava mükemmeldi çıtır mı çıtır yapan hakkını vermiş gerçekten ellerine sağlık, annemin komşusuna bir tanıdığı vermiş o da annemle paylaşmış sağolsun
200 ml su
Akşam
1 tabak sebzeli kaşarlı köfte
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk yoğurt
1 maden suyu
Su miktarı günlük 2 lt civarı
14 mayıs cuma menüm
Sabah:
1 kaşık keçiboynuzu özü
1 haş yumurta
Domates salatalık biber
Hellim peynir 1 ince dilim
Çay(şekersiz)
10 zeytin
1 tb ekmek
Ara:1 adet Yeşil ekşi elma
Akşam
1 kase mercimek
Ton balıklı salata
1 tb ekmek
Akşamı erken kapattım spor yaptım eğer acıkırsam 2 kaşık yulaf yiyeyim yoğurta diyorum ya da muz ya da cacık
Su.3.5 litre
Spor:
300jj 150p
60sn wallsit 20p
10000 adım 300p
20dk ağırlıklı tempolu yürüyüş 50p
toplam: 520p
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @Ayse_M
Akşam menülerinde karbonhidratı kes bakalım bu hafta kilo verimin nasıl olacak. Sporların genelde güzel zatensabah
2 haşlanmış yumurta.
salatalik
zeytin
domates
1 dilim ekmek
ara
elma
öğlen
salata
menemen
ara
elma
akşam
salata
kıymalı patatesli türlü
2-3 ısırık ekmek
ve kahve icivem
şu 3 litre
spor
10000.adım
tempo yürüyüş 300 puan
toplam 300 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @Ressamgibi
Afferin kızıma yine çok güzelHerkese iyi aksamlar menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir yeşillik domates salatalık
Ogle 1 kase tavuk çorbası
Ara 2 gun kuru Türk kahvesi
Aksam 1 tabak ıspanak yemeği üstüne yogurt ve salata
Su 3 lt
Sporlarim
12000 adım 360 puan
8 dk kol videosu 48 puan
15 dk plates 90 puan
15 dk dans 45 puan toplam 543 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @KumraL_KrakeR
Selaml hanımlar
Bugünkü menüm 11.00
2 yumurtalı tereyağında yumurta kapama
50 gr peynir
Domates salata
1 dilim ballı kaymaklı ekmek
1 bardak tek şekerli çay
Akşam (ödül)
2 dilim vejeteryan pizza
Spor
40 DK chloe 400p
200 jj 100p
10 dk wallsit 200p
2 dk plank 40p
8500 adım 245 p
Toplam: 985 p
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2849374
Iyi aksamlar citirlar
40 saatlik hatta 44 saatlik oruc sonrasi
ilk ögün
30gr karisik kuruyemis
2 dilim wasa (20gr ediyor ikisi,incecik :) )
2 dilim eski kasar
2 dilim hindi füme
Son ögün
3 dilim ton tabanli pizza
1 kocaman kase kucuk yesillik yapraklari
10gr mayonez
1 adet parmak kasar (18gr)
Su 3 L
Spor
20 dk Kosu 120 p
1 Saat Reformer 600 p
16.757 adim 502 p
15 dk Pilates 90 p
Toplam = 1312 puan
@aysunayy @seduluH3RA_
Eki Görüntüle 2849376
Evet kaptanım 2 kere bireysel birinciliğim vardı ve hep aynı düzen ve planla yiyordum ife göre besleniyordum o yüzden eski düzenime bu hafta geri dönücem ve artı sporuda eklicem eminim daha güzel sonuçlar alıcamÖnceki haftalarda bireysel birinciliğin oldu diye hatırlıyorum. O hafta nasıl beslendin mesela oda sana ışık tutabilir. Belki bu hafta vücudunun sindiremediği şeyler bir araya gelmiştir. Kan grubuna göre beslenme olayını hepimiz araştırmalıyız bence
Afiyet olsun, fistik ezmesini yapmiyorsan evde yapmani oneririm. Menun guzel- ara ogune de bayildim
Nerede yuruyorsun bu kadar yav, ben markete gidiyorum 1000 adim olmuyor
Programla calisanlara imreniyorum ama chloeye basladim 2 3 gune biraktim hayatimda sadece bir seyi duzenli yaptim 30 gunluk squat programiydi,her gun 50 ser artiriyordu falan, 25.gunde baktim erkek bacagi gibi oluyor hemen yattim koltuga tv izlemeye basladim
Yani usengecim ama simdi motive oluyorum pilates gibi bir seye.
Bu arada seni arastirdim, yaşıt sayiliriz68 den 57 ye inmissin bravo
Harika bir kilodasin benim icin.
57 olsam ölüyorum incelikten diye dusunup yemege gomulebilirim
Ahanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünüyorum, sizce?noram bekliyorum been güncel halini :)
Bence Reformer daha zorMenün çok güzel
Ödem için sabah maydonoz kürüde yapabilirsin. Benim diyetisyenin önerisi
Menü güzel canım çikolata birazcık göz tırmalıyor ama bir karecikmiş zaten
Suyu bende azalttım bu ara unutuyorum içmeyi
Kahvaltı ve akşam öğünün güzel. Aralar çok geldi gözüme hem kek hem baklava hocacım
Akşam menülerinde karbonhidratı kes bakalım bu hafta kilo verimin nasıl olacak. Sporların genelde güzel zaten
Afferin kızıma yine çok güzel
pizza ödüldü zaten, yine süpersin
Menü güzelReformer nasıldı canım crossfite göre
eksik olmuş teşekkür ederimKaç dakika tempolu yürüdüysen onun da puanını hesapla canım
Aynen canım ekstralarım bunlardı bu hafta onları çıkarıcam bu haftaki menüden inşallah daha güzel olacakGece sporunun etkisi olduğunu zannetmiyorum canım bende hep gece yaptım
Kendine çok güzel özeleştiri yapmışsın bravo
Bal kaymak ve kuruyemişi bu hafta tüketme bakalım belki onlar sana artı yapıyordur herkesin bünyesi farklı sonuçta
Umarım haftaya bombe gibi gelirsin
eşin olsam bende kıskanırdımAhanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünüyorum, sizce?
Bence azcik daha devamAhanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünüyorum, sizce?
darısı bana o zamanBence Reformer daha zor
Cunku Karin cok calisiliyor
Ve benim gucsuz bölgem
Crosfitt uyeligimi yenileyecektim ama bu aksam reformer e gidince ona baslamaya karar verdim
Sağol kaptanımeşin olsam bende kıskanırdım
Bence de öyle, ama bizim ailede herkes kilolu. En zayıf annem mesela 76 kilo. O yüzden zayıf geliyorum onlara.Bence azcik daha devam
Oyle iskeletor gibi degilsin. Yani aman daha verme korkuluk gibi oldun diyecekleri gibi degil bence
Masallah
Ben de kahve ve ozellikle cay cok iciyorum.Evde yapmiyorum ya, ben tembelim, ama seker ilavesiz olarak aliyorum en azindan.
Bugunku kakao ve findik ezmesi ile tatlandirilmisti. Basarili bence metabolizma hizlandirici olarak.
Cloe bana da zor geldi vallapilates yap, yoga yapmani inanilmaz tavsiye ederim, sadece spor olarak degil faydasi, 15 yasinda olmadigim kadar esnegim desem sana mesela.
If bana iyi yaradi. Bir de ben oncesinde cok acayip sagliksiz besleniyordum, yani ogun olarak degil de atistirma olarak, onlari kesince iyi geldi, cildim bile guzellesti. Su an selulit problemim var, kahveyi cayi azaltsam biliyorum o da azalacak da kahvesiz de nasil olacak
Valla alt bolge de iyi ama ust bolge harika gorunuyorAhanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünü
Hangi detoksu yaptın tatlımSen benım bı ara gırdıgım duraklmaya gırmıste olabılırsın canım detoksla aşmıştım yapsanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?