Benimde gıcıklığım üstümde o sebepten. Yine erken olucam herhalde. 23 Nisan’da oldum diye hatırlıyorum en son. Taşınırken regliydim çünkü.H3RA_ evet cikolata fazla bence de, reglim geliyir, cok asabiyim bugun, belki az fayda eder didim de yedim, canim cektiginden de degil.
Cozum buldugunda banada haber edermisin canim. Bende perisanimValla bende çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası wc problemim var her zamanki gibibugünde vardı dün ilaç içecektim unuttum onun etkisi de olabilir
Selam canım @Onlymemeself ayyy çok heyecanlandımSelam esim @Nalyeccc
Bu hafta elimden geleni yapacam
2 kilo daha versen tamam olacak ama bu halinle bile harikasın.Ahanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünüyorum, sizce?
Aynen öyle çok can sıkıcı gerçekten bakalım ilave edeyim ama bende çok garip bir bağırsak var herkese fayda sağlayan şey benim bağırsağa vızz geliyorNe kadarda bir ortalama?
Baklagil ekle istersen salatalarina bu problem icin.
Cidden cok can sikici bir problem
Sabah ac karnina filtre kahve veya icine tereyag ekleyip icmeyi deneyin kizlarCozum buldugunda banada haber edermisin canim. Bende perisanim
Benim 4 günüm varmis regl eBenimde gıcıklığım üstümde o sebepten. Yine erken olucam herhalde. 23 Nisan’da oldum diye hatırlıyorum en son. Taşınırken regliydim çünkü.
Benim 4 günüm varmis regl e
Toplu regl sezonunu açtık o zamanBenim 4 günüm varmis regl e
Aycanim valla bilemedim. Dun 2 kere çığlık çığlık uyandi. Oglen beraber uyuduk. Gece deniyim belki uyanmaz. Saol tatlim⚘⚘Yaa neden öyle oluyo acaba benim oğlum da öyle bi dönem çok huysuzlandi dedigin gibi geceleri çığlık atarak uyaniyodu yanında yattım bi sure öyle olunca alıştı simdi normale donduk şükür canim bi dene istersen yakınında uyusun
Tamam kaptanım muhakkak daha dikkatli olucam bu haftaGörürsün eminim
Arada bir olur boyle. Sen devam et guzel beslenmeye ve spora. Suyu 2,5-3 yap mutlaka :)
Program değilde canim YouTube dan Tuğçe irtem in video larini yapiyorum kendime uygun ilanıasena87 youtube da YogaWithAdriane kanali ile basladim ben yogaya, 30 gunluk 4 5 programi var, en son Breath programini yaptim, cok guzeldi tavsiye ederim ingilizce takip ederim dersen. Turkce olarak da eski sayfalarda bir hesap paylasilmisti ama aklimda degil ismi.
Pilatesde onerim yok maalesef, E English_teacherrr senin takip ettigin program var mi canim?
Benim suan takip ettigim uyelik gerektiriyor çünkü.
Aynen öyle oluyo canim diger cuma ya hep sis oluyoruz benim de yaklaştıToplu regl sezonunu açtık o zaman
Aman şişkinlikten hepimiz fazla gelmeyelimde bir daha ki cumaya
Ödem söktürücü bir şeyler mi yapsak
Basin sagolsun canim.Kızlar anne ve babalarınız aşı olmuşlarsa bile sakın aşı olmalarına güvenip rehavete kapılmasınlar
Bir akrabam korona sebebiyle dün akşam vefat etti bugün toprağa verildi
İlaçsız çözüm bulmaya çalış canımAynen öyle çok can sıkıcı gerçekten bakalım ilave edeyim ama bende çok garip bir bağırsak var herkese fayda sağlayan şey benim bağırsağa vızz geliyor
Tamam kaptanım deneyeyimSabah ac karnina filtre kahve veya icine tereyag ekleyip icmeyi deneyin kizlarAsi Matmazel
O kadar çok şey denedim ki bazen çok iyi bazen çok fena bakalım biraz daha deneme yanılma olacak sanırım bulana kadarİlaçsız çözüm bulmaya çalış canım
bağırsaklara iyi gelen yiyecekleri araştırıp tüketmeyi denesen
Kendinde deneyip gözlemleyip hangi yiyecek ya da içecek sana iyi geliyor tespit etmeye çalışsan iyi olur diye düşünüyorum
Aynen öyle oluyo canim diger cuma ya hep sis oluyoruz benim de yaklaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?