Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ evet cikolata fazla bence de, reglim geliyir, cok asabiyim bugun, belki az fayda eder didim de yedim, canim cektiginden de degil.
Benimde gıcıklığım üstümde o sebepten. Yine erken olucam herhalde. 23 Nisan’da oldum diye hatırlıyorum en son. Taşınırken regliydim çünkü.

Ne kadarda bir ortalama?
Baklagil ekle istersen salatalarina bu problem icin.

Cidden cok can sikici bir problem
Aynen öyle çok can sıkıcı gerçekten bakalım ilave edeyim ama bende çok garip bir bağırsak var herkese fayda sağlayan şey benim bağırsağa vızz geliyor

asena87 youtube da YogaWithAdriane kanali ile basladim ben yogaya, 30 gunluk 4 5 programi var, en son Breath programini yaptim, cok guzeldi tavsiye ederim ingilizce takip ederim dersen. Turkce olarak da eski sayfalarda bir hesap paylasilmisti ama aklimda degil ismi.

Pilatesde onerim yok maalesef, E English_teacherrr senin takip ettigin program var mi canim?

Benim suan takip ettigim uyelik gerektiriyor çünkü.

Aycanim valla bilemedim. Dun 2 kere çığlık çığlık uyandi. Oglen beraber uyuduk. Gece deniyim belki uyanmaz. Saol tatlim⚘⚘

Program değilde canim YouTube dan Tuğçe irtem in video larini yapiyorum kendime uygun ilanı

Aynen öyle çok can sıkıcı gerçekten bakalım ilave edeyim ama bende çok garip bir bağırsak var herkese fayda sağlayan şey benim bağırsağa vızz geliyor
İlaçsız çözüm bulmaya çalış canım

bağırsaklara iyi gelen yiyecekleri araştırıp tüketmeyi denesen
Kendinde deneyip gözlemleyip hangi yiyecek ya da içecek sana iyi geliyor tespit etmeye çalışsan iyi olur diye düşünüyorum

O kadar çok şey denedim ki bazen çok iyi bazen çok fena bakalım biraz daha deneme yanılma olacak sanırım bulana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…