Sağolasın canımBasin sagolsun canim.
Evet aslında aynen öyleO kadar çok şey denedim ki bazen çok iyi bazen çok fena bakalım biraz daha deneme yanılma olacak sanırım bulana kadar
EVet alt bölgemin daha zayıflaması lazım bence de. Some armut vücut problems2 kilo daha versen tamam olacak ama bu halinle bile harikasın.
O kadar çok şey denedim ki bazen çok iyi bazen çok fena bakalım biraz daha deneme yanılma olacak sanırım bulana kadar
Başınız sağolsun. Şaşırdım. Aşı olmuşlar miydi ? Acaba sinovac firmasının aşısı mi biliyor musun abla ?Kızlar anne ve babalarınız aşı olmuşlarsa bile sakın aşı olmalarına güvenip rehavete kapılmasınlar
Bir akrabam korona sebebiyle dün akşam vefat etti bugün toprağa verildi
Evet aslında aynen öyle
Deneye deneye bulacağız
Mesela kuru fasulyeyi sık yesem etki etmez ama çok seyrek yediğimde sanki lavman yapmış gibi etki ediyor bana
Teşekkür ederim canım.Başınız sağolsun. Şaşırdım. Aşı olmuşlar miydi ? Acaba sinovac firmasının aşısı mi biliyor musun abla ?
Harikasın canımAhanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünüyorum, sizce?
Teşekkür ederim canım.
Bugün özellikle sordum aşı olup olmadığını kızına .Aşı olduğunu söyledi ama tabi sormadim hangisi diye zaten üzgünler ,bitmişler
Ya öyle haberler çıktı ki bu sinovac firmasıyla ilgili sonra dediler 3. doz biontech yapılabilir falan karman çorman yaniBasiniz sagolsun.
2. Doz uzerinden 2 hafta gectikten sonra tam koruma sagliyor diye okumuştum
Aç karnına kahveyi denicem bu sefer de bakalımUzun vadeli bir problem oldugu icin, cozumu de uzun vadede olacak, vazgecme.
Menulerinde her gun yesillik bulunsun, haftada 1 2 baklagil olsun. Ekmek yiyorsan o da fayda verebilir.
Sabah kahven yine ac karna iyi olur.
Caylar konusuldu, bagimlilik yapiyor diye. Ama ben biraz farkli düşünüyorum o konuda, yanlis mi dusunuyprum bilemiyorum ama. Yani uzun sureli wc problemi caydan daha zararli degil midir ki.
Kaç doz oldu olalı ne kadar süre geçti hiç ayrıntısını bilmiyorumBasiniz sagolsun.
2. Doz uzerinden 2 hafta gectikten sonra tam koruma sagliyor diye okumuştum
11.00: tost makinesinde yagli kagit icinde;
(30 gr izmir tulum, 1 yumurta,
1 kasik kinoa unu, yogurt, 2 cm capinda patates, maydanoz, baharat)
Ceyrek dilim eksi maya ekmek,
5 peynir top.
Ara: 3 yesil erik, 1 malta erigi, 3 cilek.
18.00:kabak-havuc spagetti, icinde kepekli normal spagetti de vardi mantar sote,
1 ceviz
2lt su, 1 neskafe, 2 Turk kahvesi,6 cay.
6000 adim: 180 puan.
Yalniz karisik spagetti gorunutsu de tadi da harika otesiydi.
Bugun yediklerim 1100 kalori vardir.
Kilo vermedigimi gorunce ödül gibi hemen artiriyorum kaloriyi
Bir yandan vucudumun kilo verememesine alisigim normal karsiliyorum bir yandan da moralim bozulup her seyi yiyesim geliyor.
Yarismada oldugumu bilseydim sabahtan beri yururdumAlys
Eki Görüntüle 2849422
O kadar spora usenmiyorsun fistigi rondoda cekmeye useniyorsunGuzel menu
Spagetti sossuz mu?
E guzel diyorsan ben de deneyeyim bunu, gecen gormustum o sekilde hazir satiliyor.
O kadar spora usenmiyorsun fistigi rondoda cekmeye useniyorsunhazirini alma kendin yap, kabagi ve havucu spagetti seklinde dogra aparatiyla. 1 2 dk haslayip sonra sotele
Haslanmis kepekli spagettiyle de karistirsos kullanmadim, baharat eklemistim.
Ahahahaj tamam oyle yapayım. Koşayım bıde bıraz ben yaa ceylan gıbıreformer aletini satmasaydın tozunu attırırdın buraların
1 saat tempolu yürüyüş
15.000 adım
40 dk chloe
sporda en yüksek puanlılara oyna
O nefesımı kesıyor yaa kerataJj yapsin 2 tanesi 1 puanmis, cloe ile falan vakit kaybetmesin
Wuaw sen harıkasın ya. Ust tamamdır kılo vermeye bılırsın bence. Alta egzersız yogunlasıp ama kılon yok kesınlıkle.Ahanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünüyorum, sizce?
Yumurta detoksu yaptım 3 gun canım.Hangi detoksu yaptın tatlım
14 mayıs cuma menüm
Sabah:
1 kaşık keçiboynuzu özü
1 haş yumurta
Domates salatalık biber
Hellim peynir 1 ince dilim
Çay(şekersiz)
10 zeytin
1 tb ekmek
Ara:1 adet Yeşil ekşi elma
Akşam
1 kase mercimek
Ton balıklı salata
1 tb ekmek
Akşamı erken kapattım spor yaptım eğer acıkırsam 2 kaşık yulaf yiyeyim yoğurta diyorum ya da muz ya da cacık
Su.3.5 litre
Spor:
300jj 150p
60sn wallsit 20p
10000 adım 300p
20dk ağırlıklı tempolu yürüyüş 50p
toplam: 520p
Arrietty_ sedulu @neutral @Ayse_M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?