Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O kadar çok şey denedim ki bazen çok iyi bazen çok fena bakalım biraz daha deneme yanılma olacak sanırım bulana kadar
Evet aslında aynen öyle
Deneye deneye bulacağız

Mesela kuru fasulyeyi sık yesem etki etmez ama çok seyrek yediğimde sanki lavman yapmış gibi etki ediyor bana

O kadar çok şey denedim ki bazen çok iyi bazen çok fena bakalım biraz daha deneme yanılma olacak sanırım bulana kadar

Uzun vadeli bir problem oldugu icin, cozumu de uzun vadede olacak, vazgecme.

Menulerinde her gun yesillik bulunsun, haftada 1 2 baklagil olsun. Ekmek yiyorsan o da fayda verebilir.
Sabah kahven yine ac karna iyi olur.

Caylar konusuldu, bagimlilik yapiyor diye. Ama ben biraz farkli düşünüyorum o konuda, yanlis mi dusunuyprum bilemiyorum ama. Yani uzun sureli wc problemi caydan daha zararli degil midir ki.

Kızlar anne ve babalarınız aşı olmuşlarsa bile sakın aşı olmalarına güvenip rehavete kapılmasınlar
Bir akrabam korona sebebiyle dün akşam vefat etti bugün toprağa verildi
Başınız sağolsun. Şaşırdım. Aşı olmuşlar miydi ? Acaba sinovac firmasının aşısı mi biliyor musun abla ?

Başınız sağolsun. Şaşırdım. Aşı olmuşlar miydi ? Acaba sinovac firmasının aşısı mi biliyor musun abla ?
Teşekkür ederim canım.
Bugün özellikle sordum aşı olup olmadığını kızına .Aşı olduğunu söyledi ama tabi sormadim hangisi diye zaten üzgünler ,bitmişler

Aç karnına kahveyi denicem bu sefer de bakalım

Basiniz sagolsun.
2. Doz uzerinden 2 hafta gectikten sonra tam koruma sagliyor diye okumuştum
Kaç doz oldu olalı ne kadar süre geçti hiç ayrıntısını bilmiyorum

Sadece aşı olduklarını bugün öğrendim
Oğlunun dükkanına gittiği bir esnada kapmış evde karantinada da kalmış sonra hanımı onunla ilgilenirken hanımı da korona olmuş

Sonra aniden fenalaşmış nefes alamamaya başlamış
Gereken müdahele yapılmış ama buraya kadarmış

Guzel menu
Spagetti sossuz mu?

E guzel diyorsan ben de deneyeyim bunu , gecen gormustum o sekilde hazir satiliyor.

Guzel menu
Spagetti sossuz mu?

E guzel diyorsan ben de deneyeyim bunu , gecen gormustum o sekilde hazir satiliyor.
O kadar spora usenmiyorsun fistigi rondoda cekmeye useniyorsun hazirini alma kendin yap, kabagi ve havucu spagetti seklinde dogra aparatiyla. 1 2 dk haslayip sonra sotele
Haslanmis kepekli spagettiyle de karistir sos kullanmadim, baharat eklemistim.

O kadar spora usenmiyorsun fistigi rondoda cekmeye useniyorsun hazirini alma kendin yap, kabagi ve havucu spagetti seklinde dogra aparatiyla. 1 2 dk haslayip sonra sotele
Haslanmis kepekli spagettiyle de karistir sos kullanmadim, baharat eklemistim.

Ahahah, evi temizlemeye de useniyorum ben ama spora degil

Babaannem sopayla kovalardi beni

reformer aletini satmasaydın tozunu attırırdın buraların
1 saat tempolu yürüyüş
15.000 adım
40 dk chloe
sporda en yüksek puanlılara oyna
Ahahahaj tamam oyle yapayım. Koşayım bıde bıraz ben yaa ceylan gıbı
Jj yapsin 2 tanesi 1 puanmis, cloe ile falan vakit kaybetmesin
O nefesımı kesıyor yaa kerata
Ahanda bugün öğlen çektim bunları. Sizce tamam mı devam mı? Bence devam 55 çok mükemmel olur diye düşünüyorum, sizce?
Wuaw sen harıkasın ya. Ust tamamdır kılo vermeye bılırsın bence. Alta egzersız yogunlasıp ama kılon yok kesınlıkle.
Hangi detoksu yaptın tatlım
Yumurta detoksu yaptım 3 gun canım.

Acikirsan su ic, cay ic
Bisi yeme
Boyle menun gayet guzel, cok tatli cok seker, bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…