Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ben senin menunu begendim biliyor musun.

Yani ben hala meyveyi fazla buluyorum ama sanirim o benden kaynakli. Meyve beni kotu etkiliyor diyerek.

Diger her seyin oranini gayet basarili buldum. Aksam yemegine bayildim.

Acikirsan su ic, cay ic
Bisi yeme
Boyle menun gayet guzel, cok tatli cok seker, bozma
Acıktım ama bol su ile geçiştiriyorum midem gurulduyor
Su içtikçe ye gidiyorum yoruldum uyuyayım en iyisi
Bence azcik daha devam
Oyle iskeletor gibi degilsin. Yani aman daha verme korkuluk gibi oldun diyecekleri gibi degil bence
Masallah
+1 noram şahane görünüyorsun ama bence de azcık daha devam edebilirsin

Ekmekler azalmış evet böyle devam
kimin ortisi be
Menü ve spor şahane

Yeni kuralların beni gaza getirmesini diliyorum

3. Olmuşuz ama puanlar birbirine çok yakın, herkesi tebrik ediyorum.

noram ust taraf oturmuş. Bence alt tarafta popo ve basen için videoları ekleyebilirsin programina. Chloe den devam ederim dersen hourglass var güzel şekillendiriyor gibi.
Benim problem hep basen ve iç bacak bölgesindeydi. Oralara bir ağırlık vereyim bakayım. Chloe diye diretmiyorum açıkçası. Kendime basen ve iç bacak programı hazırlayayım.

Kızlar anne ve babalarınız aşı olmuşlarsa bile sakın aşı olmalarına güvenip rehavete kapılmasınlar
Bir akrabam korona sebebiyle dün akşam vefat etti bugün toprağa verildi
Basiniz sagolsun
Selam canım @Onlymemeself ayyy çok heyecanlandım yarın sabah başlıyorum koşmaya esimmm benim beraber 1.olmaz insallah
Bende hirs yaptim. Kendime kural koydum gunluk 10bin den dusmeyecek adimlar. Wallsit ve kol challenge beni zaten zorluyor onlara devam
Sabah ac karnina filtre kahve veya icine tereyag ekleyip icmeyi deneyin kizlar @Asi Matmazel
Siz o aksam dediniz onu. Kostum
Gidip alip geldim. Ama daha basliyacam sabah ilk isim o.
bende sabah kalkıyorum hodri meydan @aysunayy pazartesi adım yarışına varmısın
Bende varimm
@Onlymemeself eşim benim yemelerine bakarsın ben çok fazla kaçırırsam yada herhangi bisey hemen kirbacini hazirlaaynı şekilde bende sana
Kirbaci ne edem ustune otururum tovbe bidaha hata yaparsan

noram ne guzel bi vucudun var kiz! Masallah!

Çok teşekkür ederim canım.. Çok güzel fikirler verdiniz bana.. Yarından itibaren denemeye başlayacağım, her sebzenin tadı bile iyi gelmiyor, İnşaAllah bundan sonrası iyi olur benim için, tat koku sorunum çözülür de normal yiyebilirim..

Menü süper sadece su az sanki bana göre yani tabi sporlara ekleme yapamıyorsun dimi şimdi adımı artırırız bizde beraber esimmmm
Kuzum buraya yaziyoruz yorumlari valla benim menu yavas yavas duzeliyo. Suyu zorla 1,5 yaptim dahada ugrasiyom cogaltmak icin. Bu hafta sporda yoracam kendimi biraz.

Haftasonuu uykunu al dinlen sonra hooppp sporaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…