Arrietty_
@neutral
@sedulu
Kahvaltı
2 yumurta
3 yaprak marul
2 yk acı biber sote
1 yk yaban mersini
1/2 çay bardağı çerez ( fındık badem kaju ceviz karışımı)
3 çilek
1 portakal
1 kivi
4 dilim kaşar peyniri
7 zeytin
250 ml kuşburnu çayı
Ara
1 kk ıslak kek
1 maden suyu
1 dilim baklava (bugünkü baklava mükemmeldi çıtır mı çıtır yapan hakkını vermiş gerçekten ellerine sağlık, annemin komşusuna bir tanıdığı vermiş o da annemle paylaşmış sağolsun
200 ml su
Akşam
1 tabak sebzeli kaşarlı köfte
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk yoğurt
1 maden suyu
Su miktarı günlük 2 lt civarı
Acıktım ama bol su ile geçiştiriyorum midem gurulduyorAcikirsan su ic, cay ic
Bisi yeme
Boyle menun gayet guzel, cok tatli cok seker, bozma
+1Bence azcik daha devam
Oyle iskeletor gibi degilsin. Yani aman daha verme korkuluk gibi oldun diyecekleri gibi degil bence
Masallah
Ekmekler azalmış evet böyle devamsabah
2 haşlanmış yumurta.
salatalik
zeytin
domates
1 dilim ekmek
ara
elma
öğlen
salata
menemen
ara
elma
akşam
salata
kıymalı patatesli türlü
2-3 ısırık ekmek
ve kahve icivem
şu 3 litre
spor
10000.adım
tempo yürüyüş 300 puan
toplam 300 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral Ressamgibi
Herkese iyi aksamlar menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir yeşillik domates salatalık
Ogle 1 kase tavuk çorbası
Ara 2 gun kuru Türk kahvesi
Aksam 1 tabak ıspanak yemeği üstüne yogurt ve salata
Su 3 lt
Sporlarim
12000 adım 360 puan
8 dk kol videosu 48 puan
15 dk plates 90 puan
15 dk dans 45 puan toplam 543 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral KumraL_KrakeR
Yeni kuralların beni gaza getirmesini diliyorumEvet kızlar bu hafta yeni bir uygulama daha geliyor. Ramazan bitti yaz başlıyor, hedeflerimize doğru hızlanmamız lazım.
Şöyle ki eşleşme için 50.000 adım kotası vardı ve kaptanımızArrietty_ bu hafta artıracağını söylemişti. Düşündük taşındık grupta güzel sporlar yapan arkadaşlarımızda var onlarında hakkı yenmesin istedik. Haftalık adım kotası aynı kalsın ama spor puanına kota koyalım dedik.
Bugünden itibaren haftalık minimum 50.000 adım ve 3.500 spor puanı (günlük 500 olarak düşünüldü) yapabilen arkadaşlarımız eşleşebilecekler.
Ozzybal @Ayse_M Alys noram @Asi Matmazel Dilber Hala @esmeriiim asena87 @Serina08
@stitchRessamgibi @Onlymemeself @aysunayy @AppLesma @aedenli KumraL_KrakeR @lalegul52
N Nalyeccc @Ceydos @klbk33Arrietty_ @sedulu
Benim problem hep basen ve iç bacak bölgesindeydi. Oralara bir ağırlık vereyim bakayım. Chloe diye diretmiyorum açıkçası. Kendime basen ve iç bacak programı hazırlayayım.noram ust taraf oturmuş. Bence alt tarafta popo ve basen için videoları ekleyebilirsin programina. Chloe den devam ederim dersen hourglass var güzel şekillendiriyor gibi.
Youtubedan 40 dakikalik pilates videosu sectim.Ahahah, evi temizlemeye de useniyorum ben ama spora degil
Babaannem sopayla kovalardi beni
Youtubedan 40 dakikalik pilates videosu sectim.
Ilk etapta sabahlari yapmaya calisacagim sonra usenmeyeyim diye.
Basiniz sagolsunKızlar anne ve babalarınız aşı olmuşlarsa bile sakın aşı olmalarına güvenip rehavete kapılmasınlar
Bir akrabam korona sebebiyle dün akşam vefat etti bugün toprağa verildi
Bende hirs yaptim. Kendime kural koydum gunluk 10bin den dusmeyecek adimlar. Wallsit ve kol challenge beni zaten zorluyor onlara devamSelam canım @Onlymemeself ayyy çok heyecanlandımyarın sabah başlıyorum koşmaya esimmm benim beraber 1.olmaz insallah
Siz o aksam dediniz onu. KostumSabah ac karnina filtre kahve veya icine tereyag ekleyip icmeyi deneyin kizlar @Asi Matmazel
Bende varimm
Kirbaci ne edem ustune otururum tovbe bidaha hata yaparsan@Onlymemeself eşim benim yemelerine bakarsın ben çok fazla kaçırırsam yada herhangi bisey hemen kirbacini hazirlaaynı şekilde bende sana
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar..
Dahlia_ ben de boyle yazacaktim
Bir de hafif buharda pisirebilirsin sebzelerini, cok oldurmeden, oyle de guzel oluyor.
Sanirim uzak doguda pirinci falan da oyle buharda pisirip hepsini karistiriyorlar, ustune sos dokuyorlar. Sen sossuz yaparsin veya belki o sekilde soslu da seversin.
Yine ben kotuyken karisik tatlari seviyorum, tuzlu tatli karisik. Gecen bir salata yapmistim mesela tuzlu, ama icine mango koymustum, cok hosuma gitmisti. O tarz tatlari da deneyebilirsin.
Yumurtayi, patatesi falan haslayip baharatlayip tuketebilirsin.
Yogurtlu karisimlari sevebilirsin belki, diyetisyene giden arkadaslarin menulerinde cokca oluyir chiali meyveli sekilde.
Kuzum buraya yaziyoruz yorumlariMenü süper sadece su az sankibana göre yani tabi sporlara ekleme yapamıyorsun dimi şimdi adımı artırırız bizde beraber esimmmm
Haftasonuu uykunu al dinlen sonra hooppp sporaaÇok yoruldum bugün.. 2 gün aralıksız uyursam toparlanırım sanki
Geldim menü olmayan menümü yazıp uyuyayım.. Yarından itibaren inşaAllah if yapacağım, umarım başarabilirim.. Saatler konusunda kararsızım henüz.. Sabah karar veririm ona da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?