Aslinda cezayi beklemek yerine obur konuda su yaziya bakarak kendiniz telafi edebilirsiniz. Maksat o ama takimca daha cozemedik onu.Akşam umduğum gibi olmadı, bakalim ceza gelecek mi
Yemek konusunda biraz toparladın mı kendini ?Günaydın kızlar..
Bol sporlu, kaçamaksız haftasonu olsun herkes için..
Nasılsınız, napıyorsunuz??
Ben güne Leslie ile başladım, umarım istediğim gibi devam ede bilirim.. Saat 10 gibi kahvaltımı yapacağım, 18de de bitiririm yemek işini.. Şimdilik 16/8 başlıyorum, biraz alışınca değişirim saatleri.. Şimdi gidip kahvaltımı hazırlayayım, oğlum da uyanmış önce ona bakmam gerekecek..
Gunaydin kizlar
Bugun ip atlamaveya jumping jack Challenge günü.
Challengeleri iyi degerlendirip Puanlari yukseltmek icin iyi bir Firsat
Günaydın kızlar
Sabah sabah menüler yüreğime oturdu.
Biraz zıplayıp sizin yediklerinizi ben yakayım.
GunaydinGünaydın kızlar..
Bol sporlu, kaçamaksız haftasonu olsun herkes için..
Nasılsınız, napıyorsunuz??
Ben güne Leslie ile başladım, umarım istediğim gibi devam ede bilirim.. Saat 10 gibi kahvaltımı yapacağım, 18de de bitiririm yemek işini.. Şimdilik 16/8 başlıyorum, biraz alışınca değişirim saatleri.. Şimdi gidip kahvaltımı hazırlayayım, oğlum da uyanmış önce ona bakmam gerekecek..
Bugün ip ve jumping jack sadece 2 kat puanGünaydın canım..
Birşey sorayım
Challenge günleri sadece o günün sporu mu 2 kat puan yapıyor yoksa o gün yaptığımız tüm sporlar mı? Yani bugün sadece ip atlama mı 2 kat puan? Hiç dikkat etmedim daha önce
Günaydın canım..
Yemek konusunda biraz toparladın mı kendini ?
Spor harika bir şey ya sabah yapınca hele daha enerjik hale geliyor insan. Bugün ip atlama ya da jj günümüz. İstersen onlardan da biraz yap. İki kat puan kazandırır sana akşam.
200 jj ile yarisalim miMidem daha iyi, bir ara çok rahatsız ediyordu.. Tat sorunu hala aynı ama, etli, kokulu gıdalardan uzak durarak menü hazırlamam gerekecek kendime.. Genel olarak iyiyim çok şükür..
Spor konusunda çok haklısın, uyandığım halimden daha iyi hissediyorum şuan :)
Challenge de katılmayı düşünüyorum
Gunaydin
Ne ara kalktin da yaptin leslie :)
Ben 1 saat once uyandim anca kendime geldim. Yürüme bandina cikacagim birazdan.
Benim de plan if seklinde devam etmek ama dun cok gec yiyince saatlerim sasti.Okadar gec saate kalinca Ilk ögün, tek ögün yapasim geliyor
200 jj ile yarisalim mi
Veya en cok kim yapacak
Bugün ip ve jumping jack sadece 2 kat puan
Challenge neyse o yani
Günaydın kızlar
kaçamaksız bol sporlu bir gün diliyorum herkese
Gunaydin canimGunaydinnnnnnn
Gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?