Persembe gününki yediklerimGunaydin canim
Aklina geldikce 25 tekrar yapacagim de mesela :)Persembe gününki yediklerimbana + olmustu amaaa tum odemimi atmışım dün kendime verdiğim cezayla bugün jj ve ip atlama günü cok iyi değilim onlarda ama elimden geleni hatta fazlasını yapicam söz kaptanim ortim
Regl bitti mi?Günaydın kızlar benim ödem gitti sanırım. 58.8’im. Böyle şansın gözünü öpem gerçekten.
Bitti kaptanım. İnşallah 58 olurum Cuma ya.Regl bitti mi?
:)
1-0 ondesin kontrol tarti günü icin
Evet kaptanım, dün birden halsizlik bulantı falan başladı, o yüzden eş istemedim bu hafta, bugün de düzelmiş hissetmiyorum
Tabi tabi kalktım ve hemen yaptim kac.kez artik kac olursa kagit kalemimi de aldim yanima her yaptığımda yaziyorum 1 tane bile önemli unutmayayimAklina geldikce 25 tekrar yapacagim de mesela :)
Belki bu sekilde daha basit olur
Bende simdi jj plani yaptim. Bakalim ne kadarini yapabilecegim.Tabi tabi kalktım ve hemen yaptim kac.kez artik kac olursa kagit kalemimi de aldim yanima her yaptığımda yaziyorum 1 tane bile önemli unutmayayim
ekmeği dün kesince 700 gram vermisim hadi hayirlisiSen bu isi biliyorsun canim menu cok guzel
Harika
Ekmegi azaltmissin bu hafta senden guzel sonuc bekliyorum canim boyle devam
Cok az yemissin kaptanim..keske ben de böyle yapabilsem
Hr zamanki gibi harika
Wawwww harikasin kaptanim ortimsana yetişmem zor olacak ama elimden geleni yapicam..yapmazsam kirbacla beni
Spor menu her sey cok guzel kaptanim
Cok guzel
Adimin da artsa guzel canim.
Asimin artmis guzel...suyu da az daha artirirsan muhtesem
Corek minnaksa sıkıntı defil..adimlarin oyle guzel ki erimistir bence
Cok az beslenmissin..olur arada
bu hafta guzel sonuclar bekliyorum senden.
Oglenki ogunun karbonu cok olmus onun dışında begendim
Biraz ödüllü bir gün gecmis
Yaaa harika bir haber buekmeği dün kesince 700 gram vermisim hadi hayirlisi
başınız sağolsun canım. çok üzüldüm. bende aynı uyarıyı sürekli yapıyorum çevremdekilere dün büyük kızım ilk dozunu oldu yine aynı uyarıyı yaptım güvenme sakın dedim.Kızlar anne ve babalarınız aşı olmuşlarsa bile sakın aşı olmalarına güvenip rehavete kapılmasınlar
Bir akrabam korona sebebiyle dün akşam vefat etti bugün toprağa verildi
Harika bir eksiekmeği dün kesince 700 gram vermisim hadi hayirlisi
Dun cok gec yattim ben de spor jj falan cok zor geliyor su an...surune surune yapacağız artikIlk hindistancevizyagli kahvemi ictim
Sporda direnci yukseltiyormus
Jj ve ip atlama zorda olsa yapacam yihaaa
butun vucudum pudding gibi olmus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?