Yag yakimi icinde iyi diyorlar. Birde tok tutuyor. Wc sorununada iyi geliyor.Ilk hindistancevizyagli kahvemi ictim
Sporda direnci yukseltiyormus
Jj ve ip atlama zorda olsa yapacam yihaaa
butun vucudum pudding gibi olmus ya
cuma güzel bir eksi geliyor o zaman, ne güzelGünaydın kızlar benim ödem gitti sanırım. 58.8’im. Böyle şansın gözünü öpem gerçekten.
Yaaaaaysunayy canim senin hedef kilon degise bilir. 2013 de 5. Takimda olmussun. Formu doldurdugunda katilmadim daha önce demistin halbuki. Katilip katilmamak sorun degil, ama bizim dogru bilgileri yazmamiz cok onemli esas listeye girmek isteyenler icin.
314. Etap da izne ayrilmissin hamilelik den dolayi.
Ozaman ki hedefin 60 kg mus. Simdi 65
Editor den firca bekliyorum. Ozaman haber ederim, hedef kilosu vs ne olacak diye
Ne kaldi ki 55 e canimGünaydın kızlar şimdi kalkıyorum bende spor için. Ramazan, kapanma derken uyku saatleri şaştı iyice toparlayamıyorum. Temmuzun ilk haftasına tatil planı yaptık. Geçen senede tatile gidememiştik pandemiden dolayı. Otellere cesaret edemedik ev tuttuk bu sene. 1.5 ayda 55 kg mı görmek istiyorum o yüzden. Yapabilir miyim sizce
100 jj cezasiYaaaainan ki unuttum kaptanim uzun süredir forumdayim ve de hep tup bebek tedavi vs forumlarında gezdim ugrastim hala da öyle...cok özür dilerim bir problem oluşturdu isem.. yazmazmiyim yoksa..cezam neyse kesin razıyım.. ama uzaklaştırma gruptan atma vs olmasin lutfen gercekten cok özür dilerim..tamam 60 olsun..
Muğla Dalyandan tuttuk. İlin ortasında olsun koylara gidelim dedik. Sakin sakin gireriz denize. Aslında teknemi kiralasak dedik ama pandemi fırsatçıları fiyatları uçurmuş.Ne kaldi ki 55 e canim
Gorursun bence
Nerden tuttunuz ev?
Bizde hic plan yapmadik. Temmuz Un 2haftasi benim 3 haftalik iznim var. Günü birlik mi gezmeyi dusunuyoruz ama emin de degiliz. Kucucuk ulke zaten. En uzak sehir 3 saat. Almanya sinirina da oyle
100 jj cezasi
Hedefi 60 yazmak gerek bilir sirf onu soylemek istiyorum. Tamamda demissin ozaman sorun yok
100 jj disinda
Gunaydin kizlar,
Misafirim var bugun, sabahtan oldugu kadar sporumu yaptim terledim, artik dus alip sikir sikir takilacagim
Hadi bugunluk size avans veriyorum, haftaici odesiriz anacim
Bol bol hareket etmemi istedi. Aerobics falan. Seninde dedigin gibi bol bol adim atayim bide bileklerimi zorlamicak gibi sporlari wallsit gibi. Bugun chloe, eva, bunlarida yapayim. Aksamda 1 saat tempolu yuruyus. Bi haftadir kollar ve bacaklar hep kas agriliYag yakimi icinde iyi diyorlar. Birde tok tutuyor. Wc sorununada iyi geliyor.
Hangisi kolay geliyor ise onu yap derim. Fazla zorlama kendini
Doktorun spor konusunda birsey dedimi?
Sen yapamazsan kim yapacakGünaydın kızlar şimdi kalkıyorum bende spor için. Ramazan, kapanma derken uyku saatleri şaştı iyice toparlayamıyorum. Temmuzun ilk haftasına tatil planı yaptık. Geçen senede tatile gidememiştik pandemiden dolayı. Otellere cesaret edemedik ev tuttuk bu sene. 1.5 ayda 55 kg mı görmek istiyorum o yüzden. Yapabilir miyim sizce
Bol bol hareket etmemi istedi. Aerobics falan. Seninde dedigin gibi bol bol adim atayim bide bileklerimi zorlamicak gibi sporlari wallsit gibi. Bugun chloe, eva, bunlarida yapayim. Aksamda 1 saat tempolu yuruyus. Bi haftadir kollar ve bacaklar hep kas agriliama durmak yokkk
Sen yapamazsan kim yapacak
Normalde bizde son bir iki haftada ayarlardık ama bu sene herkes evlere yöneldiği için çoğu yer Eylüle kadar dolmuş bile şimdiden.Ne kaldi ki 55 e canim
Gorursun bence
Nerden tuttunuz ev?
Bizde hic plan yapmadik. Temmuz Un 2haftasi benim 3 haftalik iznim var. Günü birlik mi gezmeyi dusunuyoruz ama emin de degiliz. Kucucuk ulke zaten. En uzak sehir 3 saat. Almanya sinirina da oyle
Muğla Dalyandan tuttuk. İlin ortasında olsun koylara gidelim dedik. Sakin sakin gireriz denize. Aslında teknemi kiralasak dedik ama pandemi fırsatçıları fiyatları uçurmuş.
Bizde de ben ayarlarim ama bilmedigim okadar cok yer var ki burda.Normalde bizde son bir iki haftada ayarlardık ama bu sene herkes evlere yöneldiği için çoğu yer Eylüle kadar dolmuş bile şimdiden.
Sizin oraları bilsem rota çizerdim size. Her tatilde gezginci bloggerları okur haritayı önüme alır harika rotalar çizerim. Eşim bile bana bırakıyor o işi artık.
Canım kaptanım teşekkürler.Chloe agir gelebilir
Eva baya ter attiriyir
Leslie den daha cok
6. Takim da bir arkadasimiz varCordelia cok iyi kilo verdi Eva ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?