Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aysunayy canim senin hedef kilon degise bilir. 2013 de 5. Takimda olmussun. Formu doldurdugunda katilmadim daha önce demistin halbuki. Katilip katilmamak sorun degil, ama bizim dogru bilgileri yazmamiz cok onemli esas listeye girmek isteyenler icin.
314. Etap da izne ayrilmissin hamilelik den dolayi.
Ozaman ki hedefin 60 kg mus. Simdi 65
Editor den firca bekliyorum. Ozaman haber ederim, hedef kilosu vs ne olacak diye

Ilk hindistancevizyagli kahvemi ictim
Sporda direnci yukseltiyormus
Jj ve ip atlama zorda olsa yapacam yihaaa
butun vucudum pudding gibi olmus ya
Yag yakimi icinde iyi diyorlar. Birde tok tutuyor. Wc sorununada iyi geliyor.
Hangisi kolay geliyor ise onu yap derim. Fazla zorlama kendini
Doktorun spor konusunda birsey dedimi?

Günaydın kızlar şimdi kalkıyorum bende spor için. Ramazan, kapanma derken uyku saatleri şaştı iyice toparlayamıyorum. Temmuzun ilk haftasına tatil planı yaptık. Geçen senede tatile gidememiştik pandemiden dolayı. Otellere cesaret edemedik ev tuttuk bu sene. 1.5 ayda 55 kg mı görmek istiyorum o yüzden. Yapabilir miyim sizce

Yaaaa inan ki unuttum kaptanim uzun süredir forumdayim ve de hep tup bebek tedavi vs forumlarında gezdim ugrastim hala da öyle...cok özür dilerim bir problem oluşturdu isem..yazmazmiyim yoksa..cezam neyse kesin razıyım.. ama uzaklaştırma gruptan atma vs olmasin lutfengercekten cok özür dilerim..tamam 60 olsun..

Ne kaldi ki 55 e canim
Gorursun bence
Nerden tuttunuz ev?
Bizde hic plan yapmadik. Temmuz Un 2haftasi benim 3 haftalik iznim var. Günü birlik mi gezmeyi dusunuyoruz ama emin de degiliz. Kucucuk ulke zaten. En uzak sehir 3 saat. Almanya sinirina da oyle

100 jj cezasi
Hedefi 60 yazmak gerek bilir sirf onu soylemek istiyorum. Tamamda demissin ozaman sorun yok
100 jj disinda

Muğla Dalyandan tuttuk. İlin ortasında olsun koylara gidelim dedik. Sakin sakin gireriz denize. Aslında teknemi kiralasak dedik ama pandemi fırsatçıları fiyatları uçurmuş.

Gunaydin kizlar,

Misafirim var bugun, sabahtan oldugu kadar sporumu yaptim terledim, artik dus alip sikir sikir takilacagim

Hadi bugunluk size avans veriyorum, haftaici odesiriz anacim

Yag yakimi icinde iyi diyorlar. Birde tok tutuyor. Wc sorununada iyi geliyor.
Hangisi kolay geliyor ise onu yap derim. Fazla zorlama kendini
Doktorun spor konusunda birsey dedimi?
Bol bol hareket etmemi istedi. Aerobics falan. Seninde dedigin gibi bol bol adim atayim bide bileklerimi zorlamicak gibi sporlari wallsit gibi. Bugun chloe, eva, bunlarida yapayim. Aksamda 1 saat tempolu yuruyus. Bi haftadir kollar ve bacaklar hep kas agrili ama durmak yokkk
Sen yapamazsan kim yapacak

Chloe agir gelebilir

Eva baya ter attiriyir
Leslie den daha cok
6. Takim da bir arkadasimiz var Cordelia cok iyi kilo verdi Eva ile

Normalde bizde son bir iki haftada ayarlardık ama bu sene herkes evlere yöneldiği için çoğu yer Eylüle kadar dolmuş bile şimdiden.
Sizin oraları bilsem rota çizerdim size. Her tatilde gezginci bloggerları okur haritayı önüme alır harika rotalar çizerim. Eşim bile bana bırakıyor o işi artık.

Bizde de ben ayarlarim ama bilmedigim okadar cok yer var ki burda.
Suan izinde iken plan yapsam iyi olur

Selam canım geçmiş olsun. Bu hafta muafsın iyileşinceye kadar

Chloe agir gelebilir

Eva baya ter attiriyir
Leslie den daha cok
6. Takim da bir arkadasimiz var Cordelia cok iyi kilo verdi Eva ile
Canım kaptanım teşekkürler.
İyi Bayramlar 4. Takım.

Şekerler diyet. Herkes 1 er tane yesin. Afiyet olsun.

Not. Eva yapabilirseniz çok güzel tüm vücudu çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…