Günaydın kızlar şimdi kalkıyorum bende spor için. Ramazan, kapanma derken uyku saatleri şaştı iyice toparlayamıyorum. Temmuzun ilk haftasına tatil planı yaptık. Geçen senede tatile gidememiştik pandemiden dolayı. Otellere cesaret edemedik ev tuttuk bu sene. 1.5 ayda 55 kg mı görmek istiyorum o yüzden. Yapabilir miyim sizce
Sağolasın canımbaşınız sağolsun canım. çok üzüldüm. bende aynı uyarıyı sürekli yapıyorum çevremdekilere dün büyük kızım ilk dozunu oldu yine aynı uyarıyı yaptım güvenme sakın dedim.
Başınız sağolsun canım, dün cuma yoğunluğundan yazacaktım unuttum hep. Şu illet çok canlar yaktı. Bir an önce çeksin gitsin tüm dünyadan.Sağolasın canım
Işte insanlara laf anlatamıyorsun
Ay tutuşalım bence de. Sen mayıs bitmeden halledersinde ben kendimden korkuyorum.Temmuza 1.5 ay mi kaldi
Tutusalim madem
Bak jean lazim 55 kiloyu bekliyorum, bu sogukta etekle geziyorum (12 derece)
Bu hafta iddiali degilim regl sebebiyle, ama haftaya 55e talibim
Ay tutuşalım bence de. Sen mayıs bitmeden halledersinde ben kendimden korkuyorum.
Hızlı verdim bu ara duraksama yaşamaktan korkuyorum.
Ahaha diyene bak, kız sizler kadar yapamıyorum ki ben. Hatta hiç olamadımda.Yok yok verme egilimindeyken devam aynen.
Stres yapma ama. Bol sebze az manti.
Bol spor dicem de korkuyom, vur deyince olduruyonuz, sana az spor
Ahaha diyene bak, kız sizler kadar yapamıyorum ki ben. Hatta hiç olamadımda.
Evaaa canim evaaaChloe agir gelebilir
Eva baya ter attiriyir
Leslie den daha cok
6. Takim da bir arkadasimiz var @Cordeliaa cok iyi kilo verdi Eva ile
Tsklerİyi Bayramlar 4. Takım.
Şekerler diyet. Herkes 1 er tane yesin. Afiyet olsun.
Not. Eva yapabilirseniz çok güzel tüm vücudu çalıştırıyor.
Hemencik baslayim bendeEki Görüntüle 2849672
Cok cok yag yakip bitiriyormus bu aksamdan baslayacagimsaracoglu abim de onermis..her yerde de bu var
Sağolasın canımBaşınız sağolsun canım, dün cuma yoğunluğundan yazacaktım unuttum hep. Şu illet çok canlar yaktı. Bir an önce çeksin gitsin tüm dünyadan.
Çok teşekkürler canım ben 2 gün şekerli yeme kotamı doldurdumCanım kaptanım teşekkürler.
İyi Bayramlar 4. Takım.
Şekerler diyet. Herkes 1 er tane yesin. Afiyet olsun.
Not. Eva yapabilirseniz çok güzel tüm vücudu çalıştırıyor.
amin harika bir eksi olur inşallahHarika bir eksi
Boyle Devam et cumaya kadar. Bak bakalim nasil bir fark olacak
Zumba yapabilirsin canım ben 30 dk yaptım epeyce ter attım bugün. Bu adamı seviyorum nedense enerjisi güzel geliyorKızlar şakır şakır terleten bir video gönderin bana ya. Şimdi bacak ve basen çalıştım tabii onlar terletmiyor ama ter attıran video istiyorum.
Tamamdır hemen kalkıyorum bakalımZumba yapabilirsin canım ben 30 dk yaptım epeyce ter attım bugün. Bu adamı seviyorum nedense enerjisi güzel geliyor
Kacaın suan 55 e kac kılon kaldı. Ben 58 li bıseyler gormek ıstyorum bu hafta. İdeal kılomun en altı 57 ama sankı 55 olsamda kurtarmaz gıbıAy tutuşalım bence de. Sen mayıs bitmeden halledersinde ben kendimden korkuyorum.
Hızlı verdim bu ara duraksama yaşamaktan korkuyorum.
En son 59 lardaydım 3 gündür çıkmadım tartıya regli haftam geldi büyü bozulmasın diye.Selam kızlar
Kacaın suan 55 e kac kılon kaldı. Ben 58 li bıseyler gormek ıstyorum bu hafta. İdeal kılomun en altı 57 ama sankı 55 olsamda kurtarmaz gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?