Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Temmuza 1.5 ay mi kaldi

Tutusalim madem
Bak jean lazim 55 kiloyu bekliyorum, bu sogukta etekle geziyorum (12 derece )

Bu hafta iddiali degilim regl sebebiyle, ama haftaya 55e talibim

Temmuza 1.5 ay mi kaldi

Tutusalim madem
Bak jean lazim 55 kiloyu bekliyorum, bu sogukta etekle geziyorum (12 derece )

Bu hafta iddiali degilim regl sebebiyle, ama haftaya 55e talibim
Ay tutuşalım bence de. Sen mayıs bitmeden halledersinde ben kendimden korkuyorum.
Hızlı verdim bu ara duraksama yaşamaktan korkuyorum.

Ay tutuşalım bence de. Sen mayıs bitmeden halledersinde ben kendimden korkuyorum.

Yok yok verme egilimindeyken devam aynen.
Stres yapma ama. Bol sebze az manti.
Bol spor dicem de korkuyom, vur deyince olduruyonuz, sana az spor

Ahaha diyene bak, kız sizler kadar yapamıyorum ki ben. Hatta hiç olamadımda.

Valla o konuda korona bana yaramis oldu, evden calisinca zaman buluyorum spora da saglikli yemek hazirlamaya da, erkenden yemeye de.

O yüzden bir daha bu tempoyu yakalayamam biliyorum, artik hep dikkat etmem lazim.

O yüzden spor salonu uyeligimi boyle on yillik falan uzatayim, haftada 3 gun devamli gideyim diyorum diger gunler yatarim ama yuru yuru surekli oram buram agriyor

Chloe agir gelebilir

Eva baya ter attiriyir
Leslie den daha cok
6. Takim da bir arkadasimiz var @Cordeliaa cok iyi kilo verdi Eva ile
Evaaa canim evaaa
Canım kaptanım teşekkürler.
İyi Bayramlar 4. Takım.

Şekerler diyet. Herkes 1 er tane yesin. Afiyet olsun.

Not. Eva yapabilirseniz çok güzel tüm vücudu çalıştırıyor.
Tskler
Eki Görüntüle 2849672
Cok cok yag yakip bitiriyormus bu aksamdan baslayacagim saracoglu abim de onermis..her yerde de bu var
Hemencik baslayim bende

Başınız sağolsun canım, dün cuma yoğunluğundan yazacaktım unuttum hep. Şu illet çok canlar yaktı. Bir an önce çeksin gitsin tüm dünyadan.
Sağolasın canım
Inşaallah herşey en kısa zamanda yoluna girer ama bu iş uzunca bir süre daha gündemde olacak gibi geliyor bana

Canım kaptanım teşekkürler.
İyi Bayramlar 4. Takım.

Şekerler diyet. Herkes 1 er tane yesin. Afiyet olsun.

Not. Eva yapabilirseniz çok güzel tüm vücudu çalıştırıyor.
Çok teşekkürler canım ben 2 gün şekerli yeme kotamı doldurdum
Hem de istediğim güzellikleri yiyerek o nedenle şekerli birşeyi görecek gözüm yok
Bana lazım olan buz gibi dukan içeceği

Kızlar şakır şakır terleten bir video gönderin bana ya. Şimdi bacak ve basen çalıştım tabii onlar terletmiyor ama ter attıran video istiyorum.
Zumba yapabilirsin canım ben 30 dk yaptım epeyce ter attım bugün. Bu adamı seviyorum nedense enerjisi güzel geliyor

Selam kızlar
Kacaın suan 55 e kac kılon kaldı. Ben 58 li bıseyler gormek ıstyorum bu hafta. İdeal kılomun en altı 57 ama sankı 55 olsamda kurtarmaz gıbı

Selamlar kizlarr daha yeni girebildim siteye sabahtan beri pancar sarıyorum eşi sagolsun bir poşet aldığı için sarıp buzluğa attım sonra da platesimi bölgesel video mu yapıp ogle yemeğimi yedim KumraL_KrakeR esim harikasın bende atlama yapacağım gün içinde artık ne kadar olursa diyelim

Selam kızlar

Kacaın suan 55 e kac kılon kaldı. Ben 58 li bıseyler gormek ıstyorum bu hafta. İdeal kılomun en altı 57 ama sankı 55 olsamda kurtarmaz gıbı
En son 59 lardaydım 3 gündür çıkmadım tartıya regli haftam geldi büyü bozulmasın diye.
Bende 57 lerde falan iyi oluyorum ama kendime kaçamaklar sonrası toparlanma kilosu bırakmak istiyorum. Hatta 53 bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…