Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşim deyince geldim, diger eşinmiş

Gunaydin herkese

Dun mat aldim ben de, bir kac gune gelir.
Akilli saati almiyorum 2 gun sonra takmamaya baslarim diye.

Ihtiyac duyuyor musun?
Benim yaptigim pilates cok agir geldi valla ama kisa sureli yaptigim icin gerek yok simdilik, uzun programa gecince rest yaparim diye dusunuyorum, bi deneyeyim de.
Aslinda öyle çok ağır gelmedi bu sefer sadece karın kaslarım ağrıyor çok güya bacak yapiyorum bacaklar da tık yok o zaman rest yapmayıp devam ediyorum

Yorumlar bu sayfaya canim

Menu guzel
Kiz 200 jj e anlastik ama 100 ceza jj nerde

Su ve sporlar sahane
Yaa adimim da az oldu yarıda kaldı..Telefon gelince hazırlık yapmaya eve koştum

Ama herkes yerken ben baktim ya içimin yağları erimis bu sabah eksi geldim cok mutluyum

Turkcem bozuk. Insallah anlatabilirim.
1. gidi kayboldu. Cok az kaldi
2. Elmacik deniliyo heralde o ortaya cikmis
3. Cildim guzellesti.
4. goz ve kas arasi sıkılaşmış

Bence gayet güzel bir sonuç..
Kaptanın paylaştığı videoyu mu yapıyorsun? O biriler de güzel ama gıdı gidecekse sabah akşam yaparım ben de

Gunaydin herkese

Eşler karıştı

Saat konusunda ben de tedirgindim, çünkü takı takamayan biri olarak zorlanırım diye düşündüm.. Ama adım, kalori kolay hesaplansın diye aldım.. Şimdi kolumda olmadığında eksiklik varmış gibi hissediyorum, çok alıştım

Gunaydin herkese

Esim senin sistem guzel, yoksa if oneririm ama sen sevdigin sekilde devam et.

Benim de mat parcalanacak, yenilemem lazim. Hayirli olsun yeni matin, pilatesciyiz

Nasıl başlıyorsun peki? Öncesinde neler yiyorsun?

21 kuru üzüm peygamberimizden tavsiye edilen sayı hatta 21 kuru üzüm diye araştır bak ne güzelliklerle karşılaşacaksın
Hurmayı tek sayılarda yerim 1 3 5 gibi
Hurmayı bende tek sayı yerim kuru üzümü görünce bir hikmeti olduğunu anlamıştım araştırayım bakayım

Hurmayı bende tek sayı yerim kuru üzümü görünce bir hikmeti olduğunu anlamıştım araştırayım bakayım
Bilim bu hikmetlerle dolu tavsiyeleri araştırıp keşfedebildikçe açıklamaya çalışıyor
Kim bilir Rabbimin nezdinde ne hikmetler var akıl idrakten aciz

Acı bibere benim vücut alışmış artık çok acı biber yerim bazen o kadar aşeriyorum ki acı biberi öylece yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…