- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Günaydın canım süpersin sabah sabahGünaydınnnnnn
Ben Leslie mi yapıp geleyim
Ablacım üşenmeden üzümleri tek tek saymışsın bir sebebi var mı yoksa öylesine mi saydın merak ettim
Menühocam adımsayar almıştım dimi sen. Adım saymıyormusun kotayı doldur bu hafta. Haftaya eşilicem seni
Harikasın canım inanıyorum.Valla 2 gündür misafirim var ama lokma atmadim ağzıma bayramda şambali tatlisi yapmistim dondurmayla ikram ettim tadına bile bakmadim..poğaça ıspanaklı börek cerez çekirdek iste ammaaa hiiic yemedim..valla alkış bana
Günaydın kızlar
Sabah 06:45 'te uyandım hala acıkmadım böyle olacağını tahmin etmiştim
Gunaydin kizlar
Kaslarim cok agriyor bugun. Az sonrada spora gidecem. Napacam bilmiyorum
Günaydın ablacım..
Günaydın canım..
dinlen bugün istersen..
Cok guzel basladin guneLeslie tamam, oğlum uyanmadan mutfağı toplayayım, kahvaltıya hazırlık yapayım
geldikten sonra sadece adim yapacam ve kol challenge. Baskada yapmam. Dinleneyim bugun yarin yine is var
Cok guzel basladin gunekolay gelsin cnm
Günaydın kızlar
Akşam erken yatınca kendime geldim. Vücut spor için hazır
Şimdi aç karnına filtre kahve içiyorum bir saat sonra kahvaltı yaparım.
Sabah kahve içmekte bağırsak çalıştırıyor. Yani bende öyle oluyor. Denemek isteyen varsa sütsüz ve şekersiz olacak yalnız.
Turkcem bozuk. Insallah anlatabilirim.Nasıl bir fark mesela?
Gunaydin kaptanim. Denedim onu. 2 gundurde hcyagli iciyorum tik yok.Günaydın kızlar
Akşam erken yatınca kendime geldim. Vücut spor için hazır
Şimdi aç karnına filtre kahve içiyorum bir saat sonra kahvaltı yaparım.
Sabah kahve içmekte bağırsak çalıştırıyor. Yani bende öyle oluyor. Denemek isteyen varsa sütsüz ve şekersiz olacak yalnız.
Alys su orucunda neler tüketiyorsun yeşilçay su kahve sadece bunlar mı evde sıktığın meyve sebze suyu içiyor muydun
Günaydın herkese kızlar ❤ ben plates yapiyorum ya hani ara vermek gerekir mi rest günü mesela yoksa hergun yapsam olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?