Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ablacım üşenmeden üzümleri tek tek saymışsın bir sebebi var mı yoksa öylesine mi saydın merak ettim

21 kuru üzüm peygamberimizden tavsiye edilen sayı hatta 21 kuru üzüm diye araştır bak ne güzelliklerle karşılaşacaksın
Hurmayı tek sayılarda yerim 1 3 5 gibi
Menü hocam adımsayar almıştım dimi sen. Adım saymıyormusun kotayı doldur bu hafta. Haftaya eşilicem seni

Okula gittiğim zamanlar hareket edebiliyordum
Tam kapanma olmadığında da arkadaşla yürüyüşe çıkıyorduk
Neyse Ramazan bitti yürüyüşlere çıkarım arkadaşla nasipse

Harikasın canım inanıyorum.
insan kilo vermeye motive olduğunda hiç yiyesi gelmiyor bir de tartıdaki eksilmeler aklina gelince hiç yiyeceklere dönüp bakmıyor

Kabızlık çeken kızlar

Kahvaltı öncesi 2 ya da 3 kuru kayısıyı en az 3 bardak su ile yiyin

Aradan en yarım saat geçince kahvaltınızı yapın
Kahvaltıyı bol zehir gibi acılı biberlerle menemen yapın

Bakın bakalım hala lavaboya çıkamıyor musunuz?

Günaydın kızlar
Akşam erken yatınca kendime geldim. Vücut spor için hazır
Şimdi aç karnına filtre kahve içiyorum bir saat sonra kahvaltı yaparım.
Sabah kahve içmekte bağırsak çalıştırıyor. Yani bende öyle oluyor. Denemek isteyen varsa sütsüz ve şekersiz olacak yalnız.

Günaydın canım..

Gunaydin kaptanim. Denedim onu. 2 gundurde hcyagli iciyorum tik yok. Varyemez dedigini yapayim hele. Spordan sonra turk marketine ugrayip alayim. Bakalimm

Münasip bir vakitte kahvaltımı yapacağım şu an hazırlık aşamasındayım

Bugün kahvaltım

Çok acı biberli menemen olacak
Dün akşam menüm idi ben yatmadan önce de lavaboya çıktım
Bu sabah da lavaboya çıktım
Bir yerlerinizin acıması sorun olmazsa ,hemoroid sorununuz yoksa tavsiye ederim kızlar

Alys su orucunda neler tüketiyorsun yeşilçay su kahve sadece bunlar mı evde sıktığın meyve sebze suyu içiyor muydun

Su, her turlu cay, kahve.
Elma sirkesi
Magnezyumum var o, maden suyu, ya da tuz da katiyorlar maden suyuna, cok kendini kotu hissedersen onu da dene. Mineraller gerekli çünkü. Ya da mineralli su seklinde.

Hc yagli kahve icen de var, ben artik icmiyorum ihtiyac duymuyorum, ilk yaptigimda kolaylik saglasin diye icmistim.

Günaydın herkese kızlar ❤ ben plates yapiyorum ya hani ara vermek gerekir mi rest günü mesela yoksa hergun yapsam olurmu sizce

Ihtiyac duyuyor musun?
Benim yaptigim pilates cok agir geldi valla ama kisa sureli yaptigim icin gerek yok simdilik, uzun programa gecince rest yaparim diye dusunuyorum, bi deneyeyim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…