Tavuk göğsü ablaBaklavanın yanındaki yaprak sarma mı yoksa şerbetli tatlı sarma mı ?
Tavuk pirzolanın boyutu önemli ben en fazla 2 tane yiyebiliyorum
Patatesli ekmek nasil yapılıyor ?
O sütlü tatlının adı nedir ?
Tchibo ve lavazza güzel oluyor. Bir de burada arkadaşımızın kahve dükkanı var. Etiyopya gibi değişik ülke kahvelerinden getiriyor arada ondan da alıyoruz taze tazeGünaydın kızlar
Bugün evdeyim temizlik yapacağım biraz.Ama heryerim ağrıyor nasıl yapacam bakalım
Bende yeni bir kararla günümü filtre kahveyle açmaya karar verdim.Filtre makinesi aldım dün hatta çünkü french pressteki kahveyi hiç sevemedim.Hangi markanın kahvesini kullanıyorsun yumuşak içim seviyorum önerin varsa alabilirim
Yazdıktar sonra ve öncesinde de açlık hissediyordum kalktım 1 havuç yedimMenün ideal afiyet olsun.Amaçsız yaşanırmı kızHayata küsmen guzum
Kuru üzüm kansızlık içinmi.Menün güzel sporlarında öle
Çok accık yemişin acıkmadın mı?sporların güzel olmuş
Hepsi süpper
Bugün menemen günümüydü kızlarr herkes menemen yemiş noliiy
Akşamı niye es geçme sebebini anlıyorum ben de sanırım tatlı yesem böyle yapardım
2.500jj mi görüyor gözlerimmmsüüper
Güzel menü güzel adım güzel kızsın vesselam
Tamamdır sirkeli su içtim kahve içicem sonrası gelsin sular gitsin maden suları bugünbu arada maydonoz semizotu ve limonu blendırdan geçirip içebilirim heralde kalorisi yok diye düşünüyorum kötü olmadan onlarıda yapmış olurum
Bence Crossfit olarak puanlamalısın..
Merhaba canım iyiyim arkadaşımı aradım onun işinin bitmesini bekliyorum yürüyüşe çıkacağızKızlar nabersiniz. Misafirleri gonderdim şimdi oturdum kahve iciyorum. Bugunhicbisi yapasim yok ev temizligi yapmam lazım ama yarina kalsi artik
Asi Matmazel canım dunku menun sahane zaten spor konusuna hic girmiyorum
Ihmal ettim burayi ama ama artk rahatim burdayim
Ooohh miss burda hava yagmurlu bugunMerhaba canım iyiyim arkadaşımı aradım onun işinin bitmesini bekliyorum yürüyüşe çıkacağız
Hava çok güzel burada parçalı bulutlu tam yürüme havasıOoohh miss burda hava yagmurlu bugun
Bol yürüyüşler o zamanHava çok güzel burada parçalı bulutlu tam yürüme havası
Ooohh miss burda hava yagmurlu bugun
Saganak basmis o zaman seni belli olmuyor onun sağı soluBen de yuruyuse ciktim 6 dakika yurumisum, bi bastirdi sorma.
Simdi yagmiyor ama korkuyorum cikmaya
Kabak omlet yazacaktım bebelerden kafam karışmış ayÇok iyisin eşimMenünde güzel yaşasın
Gözlerim şenlendiii
Menünde sporunda şahane kaptanım
Aha bir menemen daha yakaladımafiyet olsun cağnım sporunda harika
İnsan kendine inanamıyor değil mi
Dün bende kendime şaşırdım nasıl bu kadar adım attım diye.
Tatlı ödül hakkını kullanmadıysan bunu ödül olarak görüyorum.Harika bir şeyi de yapayım kinoa unu alıp bakim
Menemen ci geldii
Sabah patates hariç güzel menü.Adımın çok güzel
Örnek öğrenciişte bunu istiyor kaptanlarımız yediğinin cezasınu öde
O spora hepsini eritmişindir sen canım
Beni de etkiliyor, o yüzden sabah tüketiyorum.Afiyet olsun canım meyveler süper ben muz yemeye çekiniyorum yaa tuvalet sorunu olursa diye niyeyse
fitmuhendisce tarifleri bana cok uyuyor, oradan birçok şey denemisimdir.He sana şunu demeyi unuttum.
Instagramda,
sulemcafe, fitmuhendisce, dogrugidadogruyasam gibi sayfalarda pratik ama asiri farkli tatlar var.
Ben oralarda goruyorum genelde, onlari gordukce de deniyorsun zaten.
Benim aktif olamadığım dönemlerde konuşuldu ve başladınız sanırım. Neler yapıyorsunuz cilt bakım ürünleri mi aldınız?Turkcem bozuk. Insallah anlatabilirim.
1. gidi kayboldu. Cok az kaldi
2. Elmacik deniliyo heralde o ortaya cikmis
3. Cildim guzellesti.
4. goz ve kas arasi sıkılaşmış
Cok güzel mamalar var . Yarin tarti günü bu bize yapılırmı .???He sana şunu demeyi unuttum.
Instagramda,
sulemcafe, fitmuhendisce, dogrugidadogruyasam gibi sayfalarda pratik ama asiri farkli tatlar var.
Ben oralarda goruyorum genelde, onlari gordukce de deniyorsun zaten.
Hmm tamam o zman yeşillikler bugün yoklşmona da dikkat ederimHayir canim olmaz.
Limonlu suyu da limonu sikmadan bir dilim limon atarak icebilirsin.
Limonu siktiginda kalori yukseliyor, orucu bozuyor. Digerleri de aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?