Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar

Bugün evdeyim temizlik yapacağım biraz.Ama heryerim ağrıyor nasıl yapacam bakalım
Bende yeni bir kararla günümü filtre kahveyle açmaya karar verdim.Filtre makinesi aldım dün hatta çünkü french pressteki kahveyi hiç sevemedim.Hangi markanın kahvesini kullanıyorsun yumuşak içim seviyorum önerin varsa alabilirim

Enerjim düştü nedense, günün belli bir saatlerinde halsizlik çöküyor üzerime. Şimdi de öğlen yemeğini koydum biraz dinleneyim dedim, gözlerim kapanıyor uyurum yemek yanar diye korkuyorum
Maden suyu içebilirsin ter ile attığın mineralleri geri kazanman için

Ayrıca enerji yükseltmek için keten tohumu
Kuru meyvelerden faydalanabilirsin (üzüm dut incir hurma yaban mersini kayısı vs gibi)

1 bardak suya 1 ya da 2 tatlı kaşığı pekmez içerisine birkaç damla limon demir eksikliği kansızlık sorunları için faydalı enerji düşüklüğünü giderir

Menün ideal afiyet olsun.Amaçsız yaşanırmı kız Hayata küsmen guzum
Kuru üzüm kansızlık içinmi.Menün güzel sporlarında öle
Çok accık yemişin acıkmadın mı?sporların güzel olmuş

Hepsi süpper
Bugün menemen günümüydü kızlarr herkes menemen yemiş noliiy
Akşamı niye es geçme sebebini anlıyorum ben de sanırım tatlı yesem böyle yapardım
2.500jj mi görüyor gözlerimmm süüper
Güzel menü güzel adım güzel kızsın vesselam

Çok iyisin eşim Menünde güzel yaşasın
Gözlerim şenlendiii
Menünde sporunda şahane kaptanım
Aha bir menemen daha yakaladım afiyet olsun cağnım sporunda harika
İnsan kendine inanamıyor değil mi
Dün bende kendime şaşırdım nasıl bu kadar adım attım diye.
Tatlı ödül hakkını kullanmadıysan bunu ödül olarak görüyorum.Harika bir şeyi de yapayım kinoa unu alıp bakim
Menemen ci geldii
Sabah patates hariç güzel menü.Adımın çok güzel
Örnek öğrenci işte bunu istiyor kaptanlarımız yediğinin cezasınu öde
O spora hepsini eritmişindir sen canım

Tamamdır sirkeli su içtim kahve içicem sonrası gelsin sular gitsin maden suları bugün bu arada maydonoz semizotu ve limonu blendırdan geçirip içebilirim heralde kalorisi yok diye düşünüyorum kötü olmadan onlarıda yapmış olurum

Menemen çektirdinin canımı
dukan içeciği nedir
Sabah çok zengin bir kahvaltı olmuş yine
Afiyet olsun
Selam kizlar
Sabah:
Hc yagli kahve
11.00:
1 kasik muesli li yogurt
13.00
Hotdog
18.30
100 gram tavuk
Ara: kahve
Bugun hic istahim yoktu. Suyu 2 litre yapacam yatmadan.
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Nalyeccc
Dengesiz bir menü üzgünüm
Sporlarını sonradan mı etiketledin onları göremedim
Günlük yeteri kadar kalori almazsan kilo verimin yavaşlar ama canım.Bu arada hotdog nedir
Eltin senide mi bozdu kız
Maşallah ya ikinizde süpersinz
Menün güzel olmuş ama menemen aradı gözlerim

Esim senin sistem guzel, yoksa if oneririm ama sen sevdigin sekilde devam et.

Benim de mat parcalanacak, yenilemem lazim. Hayirli olsun yeni matin, pilatesciyiz

Hic taki kullanmam ama saat 4 aydır her gun bileğimde
Ben de genelde gold takilar takarim, gold 3,5 bileklik,kolye falan o saati tarzima cok yakistiramadim ama ondan da ziyade cabuk sıkılıyorum her seyden diye almadim.
Olabilir belki de bagimlisi olurum

Kinoa ununu ben aldigim icin tum tariflerde kullaniyorum her unu kullanabilirsin.ama diyette ozellikle ketojenik diyette badem unu, hindistan cevizi unu falan da kullaniliyor KumraL_KrakeR

Evimde sadece buğday unu var
Hiç alışkın değilim farklı tatlara ama sizlerde gördükçe gözüm alışıyor canım çekiyor :)

Kahvaltımı yazmam lazım, unutuyorum:
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, havuç, 1/3 greyfurt, 2 ceviz, 1/2 muz, 1 kucuk dilim karpuz.
Afiyet olsun canım meyveler süper ben muz yemeye çekiniyorum yaa tuvalet sorunu olursa diye niyeyse

Evimde sadece buğday unu var
Hiç alışkın değilim farklı tatlara ama sizlerde gördükçe gözüm alışıyor canım çekiyor :)
He sana şunu demeyi unuttum.
Instagramda,
sulemcafe, fitmuhendisce, dogrugidadogruyasam gibi sayfalarda pratik ama asiri farkli tatlar var.
Ben oralarda goruyorum genelde, onlari gordukce de deniyorsun zaten.

Neyse ben gideyim çamaşırlarımı yıkayıp kurutayım çok iş var

Yarın tartı günü kaçamak yapmayın üzmeyin minnoş kalplerimizi özellikle sen E English_teacherrr
Yoook aman ben kaçamak çok yapmam zaten de arada karbonhidrat fazla kaciyo ama bugün dikkat edeceğim tartilmadim bide cuma dan beri dukan da yapiyorum yarını merakla bekliyorum her zamanki gibi filtre kahve makinesi hayırlı olsun esim ben aslında seviyorum ama çok da olsa da içsem demiyorum ben daha çok Türk kahveciyim hatta şimdi yaptım içiyorum ara ogunum kolay gelsin tatlım

Baklavanın yanındaki yaprak sarma mı yoksa şerbetli tatlı sarma mı ?

Tavuk pirzolanın boyutu önemli ben en fazla 2 tane yiyebiliyorum
Patatesli ekmek nasil yapılıyor ?
O sütlü tatlının adı nedir ?

Menemen çektirdinin canımı
dukan içeciği nedir
Sabah çok zengin bir kahvaltı olmuş yine
Afiyet olsun
Dukan içeceği ya da dukan birası diye de bahsedilen içecek

1poset yeşil çayı
500 ml sıcak su ile demliyorum
1 maden suyu ve aşağı yukarı yarım limon suyunu ilave edip gün boyu içiyorum

Kaptan bu kadini takip etmemi tavsiye etti.
hergun yapiyorum. O aletleri ve serum aldim yapiyorum. Fark var gercektenn

Cok dengesiz oldu biliyorum. Hindistanceviz yagli kahve istahimi yok etti hotdog sosis gibi. Gerci bu etli degildi vegandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…