Toparlar yavrum. Bir de bacak sıkılaştırma egzersizleri de dene. April han in var. Çok zor değil. Ya da daha önce yollamıştım chloe nin zıplamasız bacak egzersizleri var. Onları ekleyebilirsin günlük programına. Wallsit ufak ufak başlayabilirsin. Bir de yasaklar bitiyor artık. En güzeli dışarı çıkıp parkura gidip tempolu yürümek.Yaaa kizlarr ben sadece kolum kötü durumda diyodum ama bugün fark ettim bacaklarım sallaniyo resmen jöle kıvamında olmuş ben napcam toparlanirmi bunlar plates ile
Ankara da yağmur başladıSaganak basmis o zaman seni belli olmuyor onun sağı solu
Sukur bende yemeği koydum ocağa. Sabah kahvaltısından sonra hemen aksam yemeğini düşünüyorum. Adini koyup yapamazsam evin içinde dönüp duruyorumSabahtan benimde sporlar bitti. Kahve içtim üzerine. Oğlan uyudu bende akşam için taze fasulye yapicam onları ayıkladım.
Toparlanıyor benim kollar da üst bacaklarda deri kırışıklığı başlamıştı zayıfladı diye dün baktım sıkılaşmaya başlamış hatta eşim dedi kollar toparlnmış biraz diye yani plates in daha çok etkisi olur benceYaaa kizlarr ben sadece kolum kötü durumda diyodum ama bugün fark ettim bacaklarım sallaniyo resmen jöle kıvamında olmuş ben napcam toparlanirmi bunlar plates ile
Ya ekmeğin içine birkaç tane patates kızartması koydum o kadar Vallahi bir pirzola iki avuç kadardı Ama sürpriz yine kilo vermişim bugün elhamdülillahBaklavanın yanındaki yaprak sarma mı yoksa şerbetli tatlı sarma mı ?
Tavuk pirzolanın boyutu önemli ben en fazla 2 tane yiyebiliyorum
Patatesli ekmek nasil yapılıyor ?
O sütlü tatlının adı nedir ?
O sıkıntı bende de var canım. Pilates sıkılaşmak için mutlaka işe yarar. Ama yağ yakmak için kardiyoyuda yapmaya devam edersen sonuç alırsın. Crossfit antremanları ikisinide barındırıyor. Bölgesel çalışırken diğer yandan nabız yükseltip yağ yakıyorsun. Bence haftanın 2/3 günü crossfit 2/3 günü pilates tarzında bir program yap kendineYaaa kizlarr ben sadece kolum kötü durumda diyodum ama bugün fark ettim bacaklarım sallaniyo resmen jöle kıvamında olmuş ben napcam toparlanirmi bunlar plates ile
Ekmeyi gündüz yerin 3 4 patates koyup o kadarAblacım üşenmeden üzümleri tek tek saymışsın bir sebebi var mı yoksa öylesine mi saydın merak ettim
Sıvı beslenmişsin ama meyve suları hazır mı?
Az olmuş menühotdog biraz sıkıntılı olabilir ama
Çok güzel menü de sporlarıda
Sana artık söylecek yazacak bişey bulamıyorum sen kendini biliyorsun kuzu
Eşim şahanesin Sporlar da menüde gayet güzel
Güzel menüde sporlarda
Şahanesin valla Sporlar şahane
Saat geç olmuşbirde tavuk değilde ekmek fazla olmuş bence
Kendine ceza kesmişsin ama hayırdır bişey mi oldu ben çok moral bozukluğu da tatlıya dalardım
Şahanesin kaptanım
Sporlar şahane
Menüde sporlarıda güzell
Menü güzel taşınma işleri gerçekten yorucu oluyor bitince keyfimi sürersin miss gibi
Menü gayet güzel olmuş afiyet olsun olsunsporlarıda öyle
Eski eşimmenü vaya az olmuş bugün hoş o cacık baya şişirmiştir yemek sırasında ( koşarcasına iyiymiş) Sporlar güzel
Kaptanım şalgam içebiliyormuyduk
Yaa inşallah canım moralim bozuldu napcam diyeToparlar yavrum. Bir de bacak sıkılaştırma egzersizleri de dene. April han in var. Çok zor değil. Ya da daha önce yollamıştım chloe nin zıplamasız bacak egzersizleri var. Onları ekleyebilirsin günlük programına. Wallsit ufak ufak başlayabilirsin. Bir de yasaklar bitiyor artık. En güzeli dışarı çıkıp parkura gidip tempolu yürümek.
Dur ona da bir bakayım canım iyi dedinO sıkıntı bende de var canım. Pilates sıkılaşmak için mutlaka işe yarar. Ama yağ yakmak için kardiyoyuda yapmaya devam edersen sonuç alırsın. Crossfit antremanları ikisinide barındırıyor. Bölgesel çalışırken diğer yandan nabız yükseltip yağ yakıyorsun. Bence haftanın 2/3 günü crossfit 2/3 günü pilates tarzında bir program yap kendine
Ay bunu duyduğuma nasıl sevindim benim de öyle olmuş bacaklar kirismis resmen yaşlanmış gibiToparlanıyor benim kollar da üst bacaklarda deri kırışıklığı başlamıştı zayıfladı diye dün baktım sıkılaşmaya başlamış hatta eşim dedi kollar toparlnmış biraz diye yani plates in daha çok etkisi olur bence
Al benden de o kadar. Daha geceden başlıyorum yarına ne yapayım diyeAnkara da yağmur başladı
Sukur bende yemeği koydum ocağa. Sabah kahvaltısından sonra hemen aksam yemeğini düşünüyorum. Adini koyup yapamazsam evin içinde dönüp duruyorum
Ben de - ciktim sabah insallah yarina daha da artarHadi yarına - çıkalım
Kaptanım crossfitte önerdiğin video var mı bizim de yapabileceğimizO sıkıntı bende de var canım. Pilates sıkılaşmak için mutlaka işe yarar. Ama yağ yakmak için kardiyoyuda yapmaya devam edersen sonuç alırsın. Crossfit antremanları ikisinide barındırıyor. Bölgesel çalışırken diğer yandan nabız yükseltip yağ yakıyorsun. Bence haftanın 2/3 günü crossfit 2/3 günü pilates tarzında bir program yap kendine
Aynen ben ilk gördüğümde çok üzülmüştüm ilk ay zayıflamaya başladığımda spor yapmadım tembellikten keşke o zamandan başlasaydım diye çok söylendim kendimeAy bunu duyduğuma nasıl sevindim benim de öyle olmuş bacaklar kirismis resmen yaşlanmış gibi
Video olarak bilmiyorum, spor hocasından öğrendiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum. Evde ne kadar olursa artık. Dün mesela jj yaparken vücudu ısıtıp kaslar sıcakken ara vermeden bölgesel hareketler yaptım.Kaptanım crossfitte önerdiğin video var mı bizim de yapabileceğimiz
1 2 video buldum fena da durmuyordu bakalım deneriz bişeylerVideo olarak bilmiyorum, spor hocasından öğrendiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum. Evde ne kadar olursa artık. Dün mesela jj yaparken vücudu ısıtıp kaslar sıcakken ara vermeden bölgesel hareketler yaptım.
Ama araştırsak buluruz bir şeyler kesin.
Bir benmi sevdim evde olmayı17 mayıs sabahı muhtemelen bensunummeleği, Instagram: "17 mayıs sabahı...3 hafta sonra karantinadan çıkanlar😂😂😂🙌🙌💃💃🌞🏃🤗🍀 #keşfet #keşfetteyiz #keşfetteyim #instagram #instalike #keşfetteyim #like #lake #instalike #reel #reelsvideo #kısavideo #instagram #instagood #instadaily #lik
42 likes, 8 comments - sunummelegi20, May 16, 2021: "17 mayıs sabahı...3 hafta sonra karantinadan çıkanlar😂😂😂🙌🙌💃💃🌞🏃🤗🍀 #keşfet #keşfetteyiz #keşfetteyim #instagram #instalike #keşfetteyim #like #lake #instalike #reel #reelsvideo #kısavideo #instagram #instagood #instadaily #likesforlike...www.instagram.com
Sen bilirsin tatlım amaYa ekmeğin içine birkaç tane patates kızartması koydum o kadar Vallahi bir pirzola iki avuç kadardı Ama sürpriz yine kilo vermişim bugün elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?