Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaaa kizlarr ben sadece kolum kötü durumda diyodum ama bugün fark ettim bacaklarım sallaniyo resmen jöle kıvamında olmuş ben napcam toparlanirmi bunlar plates ile
Toparlar yavrum. Bir de bacak sıkılaştırma egzersizleri de dene. April han in var. Çok zor değil. Ya da daha önce yollamıştım chloe nin zıplamasız bacak egzersizleri var. Onları ekleyebilirsin günlük programına. Wallsit ufak ufak başlayabilirsin. Bir de yasaklar bitiyor artık. En güzeli dışarı çıkıp parkura gidip tempolu yürümek.

Saganak basmis o zaman seni belli olmuyor onun sağı solu
Ankara da yağmur başladı
Sabahtan benimde sporlar bitti. Kahve içtim üzerine. Oğlan uyudu bende akşam için taze fasulye yapicam onları ayıkladım.
Sukur bende yemeği koydum ocağa. Sabah kahvaltısından sonra hemen aksam yemeğini düşünüyorum. Adini koyup yapamazsam evin içinde dönüp duruyorum

Yaaa kizlarr ben sadece kolum kötü durumda diyodum ama bugün fark ettim bacaklarım sallaniyo resmen jöle kıvamında olmuş ben napcam toparlanirmi bunlar plates ile
Toparlanıyor benim kollar da üst bacaklarda deri kırışıklığı başlamıştı zayıfladı diye dün baktım sıkılaşmaya başlamış hatta eşim dedi kollar toparlnmış biraz diye yani plates in daha çok etkisi olur bence

Baklavanın yanındaki yaprak sarma mı yoksa şerbetli tatlı sarma mı ?

Tavuk pirzolanın boyutu önemli ben en fazla 2 tane yiyebiliyorum
Patatesli ekmek nasil yapılıyor ?

O sütlü tatlının adı nedir ?
Ya ekmeğin içine birkaç tane patates kızartması koydum o kadar Vallahi bir pirzola iki avuç kadardı Ama sürpriz yine kilo vermişim bugün elhamdülillah

O sıkıntı bende de var canım. Pilates sıkılaşmak için mutlaka işe yarar. Ama yağ yakmak için kardiyoyuda yapmaya devam edersen sonuç alırsın. Crossfit antremanları ikisinide barındırıyor. Bölgesel çalışırken diğer yandan nabız yükseltip yağ yakıyorsun. Bence haftanın 2/3 günü crossfit 2/3 günü pilates tarzında bir program yap kendine

Ekmeyi gündüz yerin 3 4 patates koyup o kadar

Yaa inşallah canım moralim bozuldu napcam diye

Dur ona da bir bakayım canım iyi dedin

Ay bunu duyduğuma nasıl sevindim benim de öyle olmuş bacaklar kirismis resmen yaşlanmış gibi

Ankara da yağmur başladı

Sukur bende yemeği koydum ocağa. Sabah kahvaltısından sonra hemen aksam yemeğini düşünüyorum. Adini koyup yapamazsam evin içinde dönüp duruyorum
Al benden de o kadar. Daha geceden başlıyorum yarına ne yapayım diye

Ben de öyleyim zaten zorlaniyordum simdi evdekilere ayri kendime ayrı menu cok daha zorluyor
bugun onlara nohut pilav...Bana evde olan ne kadar sebze varsa 1 er tane firinlayacagim..kabak patlıcan sogan sarımsak vs üzerine de az nohut Baharat.bir de cacik çekiyor canim

Kaptanım crossfitte önerdiğin video var mı bizim de yapabileceğimiz

Ay bunu duyduğuma nasıl sevindim benim de öyle olmuş bacaklar kirismis resmen yaşlanmış gibi
Aynen ben ilk gördüğümde çok üzülmüştüm ilk ay zayıflamaya başladığımda spor yapmadım tembellikten keşke o zamandan başlasaydım diye çok söylendim kendime ama sporun gerçekten sıkılaşmaya çok etkisi oluyor

Kaptanım crossfitte önerdiğin video var mı bizim de yapabileceğimiz
Video olarak bilmiyorum, spor hocasından öğrendiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum. Evde ne kadar olursa artık. Dün mesela jj yaparken vücudu ısıtıp kaslar sıcakken ara vermeden bölgesel hareketler yaptım.
Ama araştırsak buluruz bir şeyler kesin.

1 2 video buldum fena da durmuyordu bakalım deneriz bişeyler

17 mayıs sabahı muhtemelen ben

Bir benmi sevdim evde olmayı Yarın yine eski tempoya dönmek zor geliyor.
İşe git, eve gel, kızın dershane saatini bekle, oğlan canlı dersi kaçırmasın saatlerini takip et.
Gerçi kızım için iyi olacak, sınava son bir buçuk ay kaldı. Yüzyüze ders açısından.

Ya ekmeğin içine birkaç tane patates kızartması koydum o kadar Vallahi bir pirzola iki avuç kadardı Ama sürpriz yine kilo vermişim bugün elhamdülillah
Sen bilirsin tatlım ama

Ya patates ye ya da ekmek ikisini birarada yemen sıkıntılı

1 tavuk pirzolanın ebatı da oldukça yerindeymiş o da 2 ile sınırlı kalsa iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…