haklisin nefis işteSen bilirsin tatlım ama
Ya patates ye ya da ekmek ikisini birarada yemen sıkıntılı
1 tavuk pirzolanın ebatı da oldukça yerindeymiş o da 2 ile sınırlı kalsa iyi olurmuş
Kaptanım işe gitmek zorunda olunca evde olmam daha güzel geliyor. Bu kadar kapanmadan sonra evden uzaklaşmak iyi geliyor arada gerçekten bir zaman sonra sıkılıyorsun en azından yürümek istiyorum dışarıda 1 saat hızlı tempo şu kapanmada market dışında biyere gitmedim sürekli ev topla temizlik yapBir benmi sevdim evde olmayıYarın yine eski tempoya dönmek zor geliyor.
İşe git, eve gel, kızın dershane saatini bekle, oğlan canlı dersi kaçırmasın saatlerini takip et.
Gerçi kızım için iyi olacak, sınava son bir buçuk ay kaldı. Yüzyüze ders açısından.
dermaroller, jade roller, qua sha ve vitamin c serum aldim. Derma roller 2 gunde 1 yapiyorum digerleri hergun face yoga yapiyorum. Bu kadini takip ederek. Cok fark goruyorum.Benim aktif olamadığım dönemlerde konuşuldu ve başladınız sanırım. Neler yapıyorsunuz cilt bakım ürünleri mi aldınız?
Ben perisan oldumBugün hiç bisey yapamadım temizlik dışında@Onlymemeself sende durumlar nasıl canim
Evet senin gibi düşününce de sen haklısın. Ev site içi olunca bu anlamda fark edemiyor insan.Kaptanım işe gitmek zorunda olunca evde olmam daha güzel geliyor. Bu kadar kapanmadan sonra evden uzaklaşmak iyi geliyor arada gerçekten bir zaman sonra sıkılıyorsun en azından yürümek istiyorum dışarıda 1 saat hızlı tempo şu kapanmada market dışında biyere gitmedim sürekli ev topla temizlik yap
Bende araştırayım biraz. Göz çevrem ve burnumun yanlarından çizgiler oluşmaya başladı çünkü.dermaroller, jade roller, qua sha ve vitamin c serum aldim. Derma roller 2 gunde 1 yapiyorum digerleri hergun face yoga yapiyorum. Bu kadini takip ederek. Cok fark goruyorum.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ben perisan oldumsabah crossfite gittim. Korkuyordum yapamam diye ama dayandim ve basardimm Geldim biseyler yiyim dedim. Yumurta hasladim fln. Vucut kabul etmedi. Allahim ne kotu oldum. Sonrada koltukta uyumusum oyle. Simdi uyandim. Bugun kol challenge yaparim adimlarimi tamamlarim baska bisey yapmam canim.
Benim dün akşam yemeği ile bugünkü sabah kahvaltısı arası 18 saat idiEki Görüntüle 2850514
Kalıcı kilo vermek diyor kızlar. Görünce sizinle de paylaşayım dedim.
Basladiginda resim cekmeyi unutma. Farki kendin gor diyeBende araştırayım biraz. Göz çevrem ve burnumun yanlarından çizgiler oluşmaya başladı çünkü.
Şu yaşa kadar hiç cildimle ilgilenmedim. Aldığım kremleri iki gün kullanıp bırakıyorum.
Baya yeterli hemdeBenim dün akşam yemeği ile bugünkü sabah kahvaltısı arası 18 saat idi
Sanırım yeterli bir süre
Süpermiş hocacım, hedef kilona kadar yapabilirsen süper olur. Daha hızlı ve bu yöntemle olduğu için kalıcıda olur. Ramazanda ben 3 kg verdim aç kalmadan doya doya hemde.Benim dün akşam yemeği ile bugünkü sabah kahvaltısı arası 18 saat idi
Sanırım yeterli bir süre
Kizlar bu video 10 dakika ama zor ve bence etkili de.
Popo icin egzersizinizin sonuna ekleyebilirsiniz.
Alys
Ben de bugun fazla adim atamadim istanbulda yagmur yoktu ama yasakta cikamiyorum evde tamamliyorum.
Kizlar bu video 10 dakika ama zor ve bence etkili de.
Popo icin egzersizinizin sonuna ekleyebilirsiniz.
Alys
Ben de bugun fazla adim atamadim istanbulda yagmur yoktu ama yasakta cikamiyorum evde tamamliyorum.
Süpermiş hocacım, hedef kilona kadar yapabilirsen süper olur. Daha hızlı ve bu yöntemle olduğu için kalıcıda olur. Ramazanda ben 3 kg verdim aç kalmadan doya doya hemde.
Yemek yeme saatlerinde mide biraz gurulduyor ama su içtinmi geçiyor açlık hissi.
Daha ramazandan kalma borç oruçlar var şevval ayı 6 gün oruçları var . Kilo vermeye devam ederiz biz
Ayy midem bulandıkahve yeşilçay derken biraz durup su içeyim bari
14 gün oruç tuttum yeter çok bileAhaha,
Varyemez ara vermeden regl oldugu icin kendisinin oruc tuttuguna pek sahit olamadik, onun baya borcu birikmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?