Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım işe gitmek zorunda olunca evde olmam daha güzel geliyor. Bu kadar kapanmadan sonra evden uzaklaşmak iyi geliyor arada gerçekten bir zaman sonra sıkılıyorsun en azından yürümek istiyorum dışarıda 1 saat hızlı tempo şu kapanmada market dışında biyere gitmedim sürekli ev topla temizlik yap

Benim aktif olamadığım dönemlerde konuşuldu ve başladınız sanırım. Neler yapıyorsunuz cilt bakım ürünleri mi aldınız?
dermaroller, jade roller, qua sha ve vitamin c serum aldim. Derma roller 2 gunde 1 yapiyorum digerleri hergun face yoga yapiyorum. Bu kadini takip ederek. Cok fark goruyorum.

Bugün hiç bisey yapamadım temizlik dışında @Onlymemeself sende durumlar nasıl canim
Ben perisan oldum sabah crossfite gittim. Korkuyordum yapamam diye ama dayandim ve basardimmGeldim biseyler yiyim dedim. Yumurta hasladim fln. Vucut kabul etmedi. Allahim ne kotu oldum. Sonrada koltukta uyumusum oyle. Simdi uyandim. Bugun kol challenge yaparim adimlarimi tamamlarim baska bisey yapmam canim.

Evet senin gibi düşününce de sen haklısın. Ev site içi olunca bu anlamda fark edemiyor insan.

Bende araştırayım biraz. Göz çevrem ve burnumun yanlarından çizgiler oluşmaya başladı çünkü.
Şu yaşa kadar hiç cildimle ilgilenmedim. Aldığım kremleri iki gün kullanıp bırakıyorum.

Benim dün akşam yemeği ile bugünkü sabah kahvaltısı arası 18 saat idi
Sanırım yeterli bir süre
Süpermiş hocacım, hedef kilona kadar yapabilirsen süper olur. Daha hızlı ve bu yöntemle olduğu için kalıcıda olur. Ramazanda ben 3 kg verdim aç kalmadan doya doya hemde.
Yemek yeme saatlerinde mide biraz gurulduyor ama su içtinmi geçiyor açlık hissi.
Daha ramazandan kalma borç oruçlar var şevval ayı 6 gün oruçları var . Kilo vermeye devam ederiz biz

Oy yoruldum yahu.
Buraya yazdıktan sonra kayınvalidenin evine gittik temizlik yapmaya. Alzheimer başlangıçta daha hastalık ama yaşı da var unutkan çok. Bir sürü çöp topladım evi temizleyi unutuyor. Daha tam bitmedi ama ben bittim Sadece evde durarak ( kayınvalidenin evi aynı sitede karşı apartmanda ) 11000 adımdayım

Kizlar bu video 10 dakika ama zor ve bence etkili de.
Popo icin egzersizinizin sonuna ekleyebilirsiniz.
Alys
Ben de bugun fazla adim atamadim istanbulda yagmur yoktu ama yasakta cikamiyorum evde tamamliyorum.

Popoyu da kaldirmak farz oldu zaten

H3RA_ bugun 36 beden sortumu denedim, dugmesini kapattim her tarafindan bir seyler firladi ama yine de umut vaadediyor bence, daha yaza var neticede

Ahaha,
Varyemez ara vermeden regl oldugu icin kendisinin oruc tuttuguna pek sahit olamadik, onun baya borcu birikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…