Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun menun guzel omus,sabah yedigin de keyifli bir seye benziyor
Bisikleti nerede kullaniyorsun yasakta aa sen de yurt disinda miydin?
Popoyu da kaldirmak farz oldu zaten

H3RA_ bugun 36 beden sortumu denedim, dugmesini kapattim her tarafindan bir seyler firladi ama yine de umut vaadediyor bence, daha yaza var neticede
Cidden zor geldi ama videonun hareketleri.
Dugme kapandiysa halledersin sen onu
Aahh 36 beden kim bilir ne guzeldir
Ben de 38 e zorla sigiyorum her yanimdan bir seyler firlayarak...

H3RA_ bugun 36 beden sortumu denedim, dugmesini kapattim her tarafindan bir seyler firladi ama yine de umut vaadediyor bence, daha yaza var neticede
Harikasın kuzum ya, o fırlayanlarda hizaya gelecek az kaldı senin elinden kurtulmaz az çok tanıdıysam
Sen gel buralara Nişantaşı sokaklarında fink atıcaz fit halimizle

Ellerine sağlık canım büyük dua almışın helal olsun sana senin yaptığını herkes yapmaz

Harikasinnn 36 beden hemde sen onu oldurursun yaza hiç.merak etme

Vayytt 36 beden he hayaller hayatlar işte bana 38 e sığıyorum ben anca
18/6 fırsatını kaçırma o zaman
hem ibadet hem ticaret
o kadar aç kalıyorsun sevap kazanırsın hiç değilse
Oy bende aslında pazartesi persembe oruc tutup borclarımo odemek ıstıyorum. Hemde omad olmus olur. Tutacak varsa eşlik ederım kendı kendıme cok üşeniyorum

Menü yine güzel, sporlar miiikemmel. Buna hangi şort dayanır

Şişkinliğe bakma sen gayet güzel bir menü olmuş. Yulaflı omleti nasıl yapıyorsun. Yulaflar diri kalmıyor mu içinde. Bende denemek istiyorum sayenizde yumurta ile barışıyorum sanırım
Menün çok güzel canım. Kahvaltı öncesi yaptığın kür falan mı? Suya karıştırarak mı tükettin keten tohumu ununu.

Sigdim sigmasina da her tarafindan firladi bir seyler, ama o kalcadan cikmasi buyuk basari benim icin simdilik

Sabahki favorilerimden, yuzde yuz tavsiye edilir

Evet hollandadayim.

Hedef belli o zaman o sortlar o popoya fit olacaktir (yaz basina olmasa da sonuna olsun bari )

Sorma bende yarın tartilmaya korkuyorum yaw

Ben yapmam mesela, beddua ettiği günlere saysın.
Gerçi hastalık olunca yine kıyamazdım ben. Allah rızası için der gözümü kapatır yaparım sanırım.
Hersey karşılıklı kuzum sana nasıl geldiyse tabiki yapmazsın . Ama dedigin gibi hastalık bise olursa Allah rızası için bilseler yapılır elbet

Sagol tatlım. Yulaf i yumurtanın içine koyup biraz bekletiyorum canım mantarları kavurdum biraz sonra yumurtayı döktüm üstüne çok güzel olmuştu

3 ogune geri donunce sana oyle gelmiştir.
Alistin tabi gun boyu bos mideye, simdi sis geliyorsundur. Algi degisiyor illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…