14 gün oruç tuttum yeter çok bile
Ibadet açısından her yanımdan borç akıyor diyorumStrese sokmayin beni diyosun
Afiyet olsun menun guzel omus,sabah yedigin de keyifli bir seye benziyorArrietty_ @sedulu H3RA_ asena87
13.00
1 kase yogurt mix ( 1yk chia, 1 tk keten tohumu, 2 yk kabak cekirdegi, 2 avuc yaban mersini, 2 brezilya badem, 15 gr bitter)
17.00
1 buyuk kase tavuklu sehriye corbasi
2 yk piyaz
1 dev kase yesil salata
2 lt su
10bin adim 300p
40 dak pilates 240p
60 dak bisiklet 240p
30 dak power walk 75p
Toplaaaaam 855 puan
Eki Görüntüle 2850560
Cidden zor geldi ama videonun hareketleri.Popoyu da kaldirmak farz oldu zaten
H3RA_ bugun 36 beden sortumu denedim, dugmesini kapattim her tarafindan bir seyler firladi ama yine de umut vaadediyor bence, daha yaza var neticede
Popoyu da kaldirmak farz oldu zaten
H3RA_ bugun 36 beden sortumu denedim, dugmesini kapattim her tarafindan bir seyler firladi ama yine de umut vaadediyor bence, daha yaza var neticede
18/6 fırsatını kaçırma o zamanIbadet açısından her yanımdan borç akıyor diyorum
Ellerine sağlık canım büyük dua almışın helal olsun sana senin yaptığını herkes yapmazOy yoruldum yahu.
Buraya yazdıktan sonra kayınvalidenin evine gittik temizlik yapmaya. Alzheimer başlangıçta daha hastalık ama yaşı da var unutkan çok. Bir sürü çöp topladım evi temizleyi unutuyor. Daha tam bitmedi ama ben bittimSadece evde durarak ( kayınvalidenin evi aynı sitede karşı apartmanda ) 11000 adımdayım
Harikasinnn 36 beden hemdePopoyu da kaldirmak farz oldu zaten
Vayytt 36 beden he hayaller hayatlar işte banaPopoyu da kaldirmak farz oldu zaten
Oy bende aslında pazartesi persembe oruc tutup borclarımo odemek ıstıyorum. Hemde omad olmus olur. Tutacak varsa eşlik ederım kendı kendıme cok üşeniyorum18/6 fırsatını kaçırma o zaman
hem ibadet hem ticaret
o kadar aç kalıyorsun sevap kazanırsın hiç değilse
Menü yine güzel, sporlar miiikemmel. Buna hangi şort dayanırArrietty_ @sedulu H3RA_ asena87
13.00
1 kase yogurt mix ( 1yk chia, 1 tk keten tohumu, 2 yk kabak cekirdegi, 2 avuc yaban mersini, 2 brezilya badem, 15 gr bitter)
17.00
1 buyuk kase tavuklu sehriye corbasi
2 yk piyaz
1 dev kase yesil salata
2 lt su
10bin adim 300p
40 dak pilates 240p
60 dak bisiklet 240p
30 dak power walk 75p
Toplaaaaam 855 puan
Eki Görüntüle 2850560
Şişkinliğe bakma sen gayet güzel bir menü olmuş. Yulaflı omleti nasıl yapıyorsun. Yulaflar diri kalmıyor mu içinde. Bende denemek istiyorum sayenizde yumurta ile barışıyorum sanırımHerkese merhaba bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 10 gr labne 1 tk bal domates salatalık yeşillik
Ara 2 gün kurusu 2 ceviz Türk kahvesi
Ogle 1 kase mercimek çorbası ve bolca salata 2 kaşık yoğurt
Ara 1 elma
Akşam yulafli ve mantarlı 2 yumurtalı omlet 1 dilim peynir domates ve salatalık ( niyeyse sanki çok yemişim gibi şiştim akşam bu işte bir gariplik var sanki ben az yediğimi düşündüm ama)
Su 3 lt
Sporlarim
12500 adım 375 puan
8 dk kol videosu 48 puan
15 dk plates 90 puan
Toplam 513 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @KumraL_KrakeR esim senin günün nasıl geçti
Menün çok güzel canım. Kahvaltı öncesi yaptığın kür falan mı? Suya karıştırarak mı tükettin keten tohumu ununu.Kahvaltı öncesi
250 ml su +21 kuru üzüm + 1 çay kaşığı keten tohumu unu
Kahvaltı
1 tabak menemen
1 dilim ekmek
250 ml kefir
Ara
250 ml pekmezli+limonlu su
5 kaju+ 5 badem
Akşam
1 kabak sote
3 köfte
4 yk yoğurt
2 lt su
750 ml dukan içeceği
Ben yapmam mesela, beddua ettiği günlere saysın.Ellerine sağlık canım büyük dua almışın helal olsun sana senin yaptığını herkes yapmaz
Vayytt 36 beden he hayaller hayatlar işte bana38 e sığıyorum ben anca
Oy bende aslında pazartesi persembe oruc tutup borclarımo odemek ıstıyorum. Hemde omad olmus olur. Tutacak varsa eşlik ederım kendı kendıme cok üşeniyorum
Afiyet olsun menun guzel omus,sabah yedigin de keyifli bir seye benziyor
Bisikleti nerede kullaniyorsun yasakta aa sen de yurt disinda miydin?
Cidden zor geldi ama videonun hareketleri.
Dugme kapandiysa halledersin sen onu
Aahh 36 beden kim bilir ne guzeldir
Ben de 38 e zorla sigiyorum her yanimdan bir seyler firlayarak...
Sorma bende yarın tartilmaya korkuyorum yawYa 2 gundur kendımı acaıp şiş hıssedıyorum ben. Sankı 1 kg almısım gıbı raöazan sonrası kahvaltı falan yapmaya basladım dıye mı anlamadım. Tartılmayada korkuyorum.60 ları bırdaha asla gormek ıstemıorum
Ben yapmam mesela, beddua ettiği günlere saysın.
Gerçi hastalık olunca yine kıyamazdım ben. Allah rızası için der gözümü kapatır yaparım sanırım.
Hersey karşılıklı kuzum sana nasıl geldiyse tabiki yapmazsın . Ama dedigin gibi hastalık bise olursa Allah rızası için bilseler yapılır elbetBen yapmam mesela, beddua ettiği günlere saysın.
Gerçi hastalık olunca yine kıyamazdım ben. Allah rızası için der gözümü kapatır yaparım sanırım.
Sorma bende yarın tartilmaya korkuyorum yaw
Sagol tatlım. Yulaf i yumurtanın içine koyup biraz bekletiyorum canım mantarları kavurdum biraz sonra yumurtayı döktüm üstüne çok güzel olmuştuMenü yine güzel, sporlar miiikemmel. Buna hangi şort dayanır
Şişkinliğe bakma sen gayet güzel bir menü olmuş. Yulaflı omleti nasıl yapıyorsun. Yulaflar diri kalmıyor mu içinde. Bende denemek istiyorum sayenizde yumurta ile barışıyorum sanırım
Menün çok güzel canım. Kahvaltı öncesi yaptığın kür falan mı? Suya karıştırarak mı tükettin keten tohumu ununu.
Yaa hakikaten az rahat olsak demi kafaya takınca stresten de gitmiyo gideceği varsa bileKorkmayin,Varyemez style rahat olun.
Valla kafaya takinca illa bi odem bisi yapiyor su enteresan vucutlar.
Herkese merhaba bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 10 gr labne 1 tk bal domates salatalık yeşillik
Ara 2 gün kurusu 2 ceviz Türk kahvesi
Ogle 1 kase mercimek çorbası ve bolca salata 2 kaşık yoğurt
Ara 1 elma
Akşam yulafli ve mantarlı 2 yumurtalı omlet 1 dilim peynir domates ve salatalık ( niyeyse sanki çok yemişim gibi şiştim akşam bu işte bir gariplik var sanki ben az yediğimi düşündüm ama)
Su 3 lt
Sporlarim
12500 adım 375 puan
8 dk kol videosu 48 puan
15 dk plates 90 puan
Toplam 513 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @KumraL_KrakeR esim senin günün nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?