Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sigdim sigmasina da her tarafindan firladi bir seyler, ama o kalcadan cikmasi buyuk basari benim icin simdilik
Yakında fırlamadan girer canım ne kalmışki nasıl guzel motıve eder
Sorma bende yarın tartilmaya korkuyorum yaw
Sende mi şişsin. Ya ben normalde her bayram 8-10 baklava yerdım. 1 tane agzıma sürmedım emeklerım boşa gıdince sınır oluyorum yaa

Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canim guzel bir gün olmuş
Afiyet olsun canım guzel olmus

Evet ya sis hissediyorum kendimi nedense

İki öğünde de yeşillik olsaymış daha güzel olacakmış.

yine güzel hep güzel

Sağol canım ben türk kahvesini pek sevmiyorum filtrenin içimi daha rahat geliyor bana.Gelsin de bi deneyeyim bakayım
Dukan içeceği ya da dukan birası diye de bahsedilen içecek

1poset yeşil çayı
500 ml sıcak su ile demliyorum
1 maden suyu ve aşağı yukarı yarım limon suyunu ilave edip gün boyu içiyorum
Sen yazdıktan sonra baktım netten ne kadar çok tüketen varmış
Yaaa kizlarr ben sadece kolum kötü durumda diyodum ama bugün fark ettim bacaklarım sallaniyo resmen jöle kıvamında olmuş ben napcam toparlanirmi bunlar plates ile
Benim de aynı vala bacaklarım selülitli birde..gider elbet zamanla diye ümit ediyorum

Menün çok güzel canım. Kahvaltı öncesi yaptığın kür falan mı? Suya karıştırarak mı tükettin keten tohumu ununu.

21 kuru üzümü 1 bardak suya koydum
Suyunu içtim üzümleri yedim

Keten tohumu ununu da 1 çay kaşığı yedim
Faydalarını okudum getirttim baya kıymetli birşey

Ama üzüm karaciğer temizliği için suda bekletilip öyle tüketiliyormuş 3 ya da 4 gün

İyi akşamlar kızlar..
Napıyorsunuz?
Ben açım ya, gözüm mü aç midem mi onu bilemiyorum ama
eşime sofra hazırlayacağım şimdi, aksi gibi onun da işi çok oldu bugün yemeği bu saate kaldı, yazıyorum ki, az sonra hiçbirşey yemedim yazayım gönül rahatlığıyla

Varyemez keten tohumu unu, cekilmis keten tohumu dimi?

Aktardan alip kendin cekmeni oneririm, kahve cekici ile veya robotta cekebilirsin. Haftalik kullanacagin kadar cekersen sorunsuz tazecik kullanırsın.

Obur turlu ise buzluga koyup saklamani oneririm, cok cavuk bozulan bir sey icinde omega3 oldugu icin.

Ama cekilmemis hali ile uzun sure saklaniyor.

Un halinde getirtmiştim
Söylediklerini okudum dün aklıma takıldı
Ne kadar sürede bozulur acaba ?

Kavanoza koyup buzdolabına koymuştum

Buzluğa mı koyayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…