Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceydos katı gıdaya geçmiş
Güzel menü canım. Gerçi sen bana ders verirsin diyet konusunda
büyük kızımızla son günlerimiz sofrada ayrı gayrı olmasın diyorum ondan böyle salı günü sıkı yönetim başlıyor. hatta yarın başlıyor yeniden ama ne derece sadık kalabilirim bilmiyorum. birazdan meyve suyumu hazırlayıp dondurucuya koymayı planlıyorum ki arabada ekşimesin hemen.yarın tüm gün yollardayım. yarın baskül paylaşımı da yapamayacağım Arrietty_ büyük kızımı okul için yalova'ya götüreceğiz.
menü paylaşımı da yarın gece yarısından sonra olabilir bilgilendirmemi yapmış olayım.

Ay CEYDOS bizimde o günler geliyor. Nasıl bırakırım bilmiyorum, düşünürken bile yutkundum şu anda.
Allah sağlıklı sıhhatli başarılı bir şekilde okulunu bitirmesini nasip etsin kuzunun. İyiler çıksın hep karşısına

inşallah canım. son seneye girdik bu yıl bitecek. darısı senin başına. ilk gönderiş hep çok zor oluyor. başlangıcımız lise 1 oldu o gün bu gün ayrıyız hep.

Allah yardımcınız olsun..
Sağlıkla, başarılı bitirsinler okullarını..

Akşam zaten yemen iyi olmaz ama gündüz azıcık da olsa kendine zaman ayır.. Çokcukla herşey zor zaten, bende daha 1 tane ama bütün enerjimi alıyor ufaklık.. 2-3 çocuklu herşeye yetişe bilen annelere gıpte ediyorum..

Saat kacta yıyorsun oğunlerını. Ve ara oğun yapıyormusun

Zararlı mı

Çeşitli yazılar okudum ama en önemlisi nasıl tükettiğin.. Sık mı tüketiyorsun, şekerli mi bunlar şart yani.. Ama genel olarak da nescafe yerine sade kahve daha çok tercih edilmeli diyorlar ki ben de diyenlerin yalancısıyım kahve içmem çünkü

Gunaydin kizlar!

gecen cuma: 116,9
Bugun 116,9
Fark: 0!
Hic bisey anlamadim ben

Arrietty_ sedulu H3RA_ N Nalyeccc

Günaydınn

Valla şükret ben artı çıktım
Sabah erken tartılınca zaten artı çıkarım hep, bugün kalkar kalkmaz bir heyecanla tartıldım ki sorma.. Neyse su içecektim onu bile içmedim birazdan yine tartılırım diye.. Birinin bu tartıya benim aç uyuduğumu söylemesi lazım

Harika
Her zamanki gibi harika
Eks eşim o sislik bende hep oluyor..gune kwyisi ve bol su ile basladim bugun de bakalim
Gecmis olsun cnm..Ben cok cektim boyun tutulmasından hala da olur.sicak birseyler sar iyi geliyor..
Menu
Spor da menu de hele de su harikaaa
Sabah: hc ygli kahve
Ogle:
6 zeytin
Yarim salatalik
5 cherry domates
Kk beyaz peynir
Ara: yesil cay, kahve
Aksam:
2 yk eriste
1 tavuk budu
1 kase salata
Arrietty_ sedulu H3RA_ N Nalyeccc
Su da iyiyse

Spor harika..menu de oyle
Sabah 1 yumurtadan omlet, 1 d ekmek, 5 zeytin, 1 kk b peynir
Akşam 1/2 tabak kuru fasülye, 2 yk pilav, 1kase yoğurt
Su 3lt
Spor 4277 adım 128p. sedulu Arrietty_ H3RA_
Eki Görüntüle 2850686
Aksam yemeğinde bol salata da olsaydı keşke canim..
Ton balıklı salata olmus gunun birndenqksam oyunun biraz ağır olmuş sanki canim..sporlar harika
cok guzel kaptanim.

Barbunya nohut kuru fasulye yersem ben de hep şişer zor sindiririm..o oyle hissettirmis olabilir sana da kaptanim..dun aksam yemeğine az nohut katmıştım düne göre 200 gr fazla geldim mesela..odem tabi atarim onu bugün

hic bir sey yemedin mi valla bravo canim guzel odem atmışsındır.

16 mayıs 7. gün
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 gr peynir + 1/8 simit
akşam : 13 cm x 13 cm pizzanın üstü
su : 3000 ml
Arrietty_ sedulu H3RA_

su: 1,5+ litre
Spor:
1 saat crossfit 480 puan
30 dk tempolu yuruyus 75 puan
Bolgesel 8 dk 48
adim 10384 311 puan
Toplam 914 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ cc
spor harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…