Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo kilo yedigim icin kilo almissam demek
Ben 1 kg portakali tek seferde yiyebilen biriyim. O yüzden benim icin tehlikeli halen. Ama tabi ki cok azalttim.
Ben de öyleyim ya sen ben misin? Ama o ondan kilo almadım. Camış gibi yedim ve aldım yalan yok. şu an o kadar yemiyorsun ama ondan dedim

O kahve cok tutuyor. Tum gun yemesem yemem yani. Su baya artti 1,5 litreden dusmemeye calisiyorum ama cogaltacam insallah

Ay bu cok uzun ama. Varyemez dongusu kisa. Senin bitmiyor diyorsun. Doktora danismis miydin? Cok zordur ya.
AppLesma doktora git canım senin muhtemelen miyom vardır kanamayı artıran
Annem de senin gibiydi menapoza girince sorunu bitti
Bakalım doktor ne diyecek kanama süreni kontrol altına alacak ilaç tedavisi mi başlatacak bak bakalım

Ne guzel bol cesitli olmus akşamın, ben begendim.

Sabahki menulerin de tam regl oncesi menusu olmus bence, guzel.

Bende miyom diye tahmin ediyorum . Gitmek istiyorum bu dönemde nasil olacak bilmiyorum.
Adet olmak insanı halsiz bırakıyor. Iki gündür cok halsizim keyifsizim.

Çok sevinirim

Hoş buldum canım amin inşallah Allah razı olsun, hayır dedem vefat etmişti

Tamamdır, takibimdesin o zaman

İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin

İyi geceler ablacım

Bende miyom diye tahmin ediyorum . Gitmek istiyorum bu dönemde nasil olacak bilmiyorum.
Adet olmak insanı halsiz bırakıyor. Iki gündür cok halsizim keyifsizim.

Menüne bakmadım henüz ama senin vitaminli, meyveli beslenmen gerek ki halsiz düşmeyesin.. Ben regl zamanı çikolata ve muzu çok severim, iyi gelir bana.. Tabi ikisi de fazla tüketilecek şeyler değil diyette ama bitter falan ola bilir arada.. Dikkat et kendine

Peynir canavarı olarak her öğünde peynir görürsem ne güzel menü derim

Nescafe fazla bana göre..

Sabah: hc ygli kahve
Ogle:
6 zeytin
Yarim salatalik
5 cherry domates
Kk beyaz peynir
Ara: yesil cay, kahve
Aksam:
2 yk eriste
1 tavuk budu
1 kase salata
Arrietty_ @sedulu @neutral @Nalyeccc

Gun içinde çocuklar beni çok yoruyor ve benim bütün zamanimi alıyorlar. Aksam olunca buzdolabına meyve görünce aaa neden yemedim diyorum. Sabah olunca tekrar unutuyorum.

Bitter severim özellikle kahveyle cok iyi gider. Diyetteyim diye hiç almadım.bugun aksam çocuklara.misir patlattım eşimde buskivi yiyor ben hiç bisey yemedim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…