Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşla 2 saatten fazla gezip dolaştık oh be dünya varmış
Bende çocukları asagi indirdim hem de adim atarim diye düşündüm . Hava soğuktu fazla durmadık eve çıktık. Adim da atamadım.
Eki Görüntüle 2850514
Kalıcı kilo vermek diyor kızlar. Görünce sizinle de paylaşayım dedim.
Saat en geç 19 da yeme isini bitiriyorum sabahta 12 gibi kahvaltı yapıyorum 17 saat aç kalmış oluyorum.

Bana çok gelmedi sadece sabah meyve yiyemiyorum ben kahvaltıda garip geliyor gerçi bu sıra genel anlamda meyve tüketmiyorum oğlana hazırlamaktan kendime vakit bulamıyorum
Ya ne güzel çift taraflı fayda iste. Yaza az kaldı yasaklar kalkıyor falan fit bir vücutla oohh taş üstünde taş bırakmayız

Wc problemliler

Persembe gunu kuru fasulye yedim.

Cumartesi ve pazar da piyaz olarak 3 4 kasik tukettim.

Tum bu gunler acayip iyi sonuc aldim wc ile alakali.
Bir deneyin.

Yemegini pek tavsiye etmem, sisirebilir diye. Ama piyaz olarak veya ne bileyim ne seviyorsaniz ona bir iki kasik ekleyebilirsiniz, benim omlete bile zamaninda 1 kasik koymuslugum var

Ben kahvaltı öncesi mümkün değil meyve yiyemiyorum. Bugün epey hafif geçmiş. Afiyet olsun abla

Teşekkür ederim canım
Ne zamandır yazayım deyip boşveriyordum ben de sabahları aç karna kahve içemem hatta çarpıntıya yol açtığı için 7 yil boyunca kahvenin hiçbir çeşidini içmedim. 30 lu yaşlarımdayken .

Sabah aç karna içilen kahve özelllikle mide sorunlarına yol açabilir diye düşünüyorum ve öyle bilgi edinmişliğim var yine de araştır istersen
Gastrit ve ülser gibi

Ama bünye meselesini de gözönünde tutmak lazım bunu da düşünüyorum

Evet ilk uyandiginda icmemeli ama bir iki saat sonra icilebilir.
Tabi oncesinde su icmeli.

Kahveyi ben de tam tersi asla tokken içemem, kahve benim icin aciktiginda icilen bir sey

Bana az geliyor
Ben bu kadar spor yapsam kesin daha fazla yerim, iyi ki az spor yapıyorum ha ha, yoksa kizlarin kalbine inecek maazallah
Ben yavaş yavaş arttıracağım artı zaten. 58’e düşünce yediğim kalori miktarlarını arttırmaya karar vermiştim. Şu anda onu yapmaya başladım açıkçası.
Ben çok severim meyve. Çilek ödem söktürücü bu arada. Her meyveyi kahvaltıda tüketemiyorum ama kiraz, çilek, karpuz yerim valla.
Aslinda iyi yapiyorsun.
Meyve gizli tehlike.
Ben cok tuketiyorum maalesef
Bir şey olmaz ya kilo kilo yemiyorsun sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…