Cuma 65.7 kg
Dün 65.8 kg
Bugün 66.0 kg
Dünkü 2 saatlik yürüyüşün hediyesi mi 2 gündür ara öğünlerdeki su ve dukan içeceğinin hediyesi mi anlamadım
2 gündür aç bir şekilde uyumanın mı saat 17.00 ya da 18 .00 de akşam yemeği faslını bitirip su ve dukan içeceğinden başka birşey tüketmemenin etkisi mi.
Hepsi bir yana pazartesilerde çok nadir eksi çıktığım her zaman olduğu gibi cuma gününe odaklayım
Asıl sorun sanırım ara öğünlerde posalı ürün tüketmemiş olmam olabilir diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım kol videosu na devam ediyorum ama bir fark göremiyorum yaa sedum ölçüm de aldım da aynı sanki bilmiyorum kiGünaydın kızlar
Gece baya baya yamuk yatmışım fıtıkta var zaten bel ağrısıyla uyandım.
Kahvaltı sonrası ısınma hareketleriyle rahatlamam lazım
@Onlymemeself dün epey yoğun bir spor yaptın. Kasların şişmiştir. O yüzden normal artı bile çıkabilirdin.
Ben bu hafta da yapıcam sonra devam edip etmeyeceğime karar vericem. Bende yarım cm lik bir incelme var. Bugün hareketleri pilates bandıyla yapmayı düşünüyorum. Belki daha fazla etki edebilir.Geçmiş olsun canım kol videosu na devam ediyorum ama bir fark göremiyorum yaa sedum ölçüm de aldım da aynı sanki bilmiyorum ki
O bantlardan kesin almam lazım benim de ya bi hafta saha yapım.bakim videoyu bende incelme olmazsa ağırlıklı çalışcamBen bu hafta da yapıcam sonra devam edip etmeyeceğime karar vericem. Bende yarım cm lik bir incelme var. Bugün hareketleri pilates bandıyla yapmayı düşünüyorum. Belki daha fazla etki edebilir.
Aynen ağırlık eklemek daha mantıklı gibi geldi. Dün onu düşündüm hareketleri yaparken kolum aciyor ama ağırlık olsa ya da iste bantla sanki daha iyi şekil alacak gibi. Ben bugün bantla deneyeyim. Triceps press hareketi için de evde 5 kg lik ağırlık var onunla yapicam. Bu hafta daha net belli olurO bantlardan kesin almam lazım benim de ya bi hafta saha yapım.bakim videoyu bende incelme olmazsa ağırlıklı çalışcam
1 lt lik şişe ise yarar mı sence başlangıç icinAynen ağırlık eklemek daha mantıklı gibi geldi. Dün onu düşündüm hareketleri yaparken kolum aciyor ama ağırlık olsa ya da iste bantla sanki daha iyi şekil alacak gibi. Ben bugün bantla deneyeyim. Triceps press hareketi için de evde 5 kg lik ağırlık var onunla yapicam. Bu hafta daha net belli olur
vücut kıtlık sinyali verdi sanırımHepsi aç yatmaktan
Bende de durum aynıı..
Ağırlıksız olmaktan iyidir. Deneyebilirsin bence1 lt lik şişe ise yarar mı sence başlangıç icin
Tamam canımAğırlıksız olmaktan iyidir. Deneyebilirsin bence
Sade ıcıyorum ben. Suttozu seker falan yok. Sadece granul kahve içine bırazcık süt koyuyorum bazenÇeşitli yazılar okudum ama en önemlisi nasıl tükettiğin.. Sık mı tüketiyorsun, şekerli mi bunlar şart yani.. Ama genel olarak da nescafe yerine sade kahve daha çok tercih edilmeli diyorlar ki ben de diyenlerin yalancısıyım kahve içmem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?