Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma 65.7 kg
Dün 65.8 kg
Bugün 66.0 kg

Dünkü 2 saatlik yürüyüşün hediyesi mi 2 gündür ara öğünlerdeki su ve dukan içeceğinin hediyesi mi anlamadım

2 gündür aç bir şekilde uyumanın mı saat 17.00 ya da 18 .00 de akşam yemeği faslını bitirip su ve dukan içeceğinden başka birşey tüketmemenin etkisi mi.

Hepsi bir yana pazartesilerde çok nadir eksi çıktığım her zaman olduğu gibi cuma gününe odaklayım

Asıl sorun sanırım ara öğünlerde posalı ürün tüketmemiş olmam olabilir diye düşünüyorum

Eklentiler

• 20210517_083146.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 20

Hepsi aç yatmaktan
Bende de durum aynıı..

Geçmiş olsun canım kol videosu na devam ediyorum ama bir fark göremiyorum yaa sedum ölçüm de aldım da aynı sanki bilmiyorum ki

Geçmiş olsun canım kol videosu na devam ediyorum ama bir fark göremiyorum yaa sedum ölçüm de aldım da aynı sanki bilmiyorum ki
Ben bu hafta da yapıcam sonra devam edip etmeyeceğime karar vericem. Bende yarım cm lik bir incelme var. Bugün hareketleri pilates bandıyla yapmayı düşünüyorum. Belki daha fazla etki edebilir.

Ben bu hafta da yapıcam sonra devam edip etmeyeceğime karar vericem. Bende yarım cm lik bir incelme var. Bugün hareketleri pilates bandıyla yapmayı düşünüyorum. Belki daha fazla etki edebilir.
O bantlardan kesin almam lazım benim de ya bi hafta saha yapım.bakim videoyu bende incelme olmazsa ağırlıklı çalışcam

O bantlardan kesin almam lazım benim de ya bi hafta saha yapım.bakim videoyu bende incelme olmazsa ağırlıklı çalışcam
Aynen ağırlık eklemek daha mantıklı gibi geldi. Dün onu düşündüm hareketleri yaparken kolum aciyor ama ağırlık olsa ya da iste bantla sanki daha iyi şekil alacak gibi. Ben bugün bantla deneyeyim. Triceps press hareketi için de evde 5 kg lik ağırlık var onunla yapicam. Bu hafta daha net belli olur

1 lt lik şişe ise yarar mı sence başlangıç icin

Sade ıcıyorum ben. Suttozu seker falan yok. Sadece granul kahve içine bırazcık süt koyuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…