Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın herkese
Cuma: 58.4
Pazartesi: 57.2

Hem biraz ödem gitti diye düşünüyorum hem de cuma ve pazar günü tek öğün yaptım, onun güzelliği olsa gerek diyorum. mutluyum
Tek öğün olunca sabah mi aksam mi yapıyorsun canim.valla harika gitmis ya..qslinda tek öğün ben de dayanabilirim..haftada 2 gun yaptin..

Cok cok guzel 1.2 kilo gitmis bile.

Sade ıcıyorum ben. Suttozu seker falan yok. Sadece granul kahve içine bırazcık süt koyuyorum bazen
Doğru tüketiyorsun diyetisyenim bana bu şekilde yazmıştı bazal metabolizmayı hızlandırmak için

AppLesma bende hem kapanma hem ramazanda gittim 3 senedir erteliyordum bi gittim ki çok ihmal etmişim şimdi kocaman bir miyomum var.Git hiç erteleme hiç zor değil niye bu kadar bekletmişim dedim inanki.

bilmiyordum,
c vitaminli ic iceceksen ben onu cok seviyorum
Kan sulandırma özelliği var ya o yüzden söktürüyormuş.
Kizlar gercekten kayisi ve incir rahatlatti wc problemi olanlar denesin insallah surekli ise yarar..denemeye devam.
Bir kaç ay önce benzer problemden doktorum doğal şeyler dışında bir şey kullanma diye uyardı. Benim farklı problemlerim de olduğu için ilaç yazdı ama alışkanlık yapmayan türde tedavi amaçlı bir ilaç kullandım. Diğer ilaçları asla kullanma tam tersi ilaç kullanmadan wc ye çıkamaz hale gelirsin dedi.
Kayısı çayı içerdim onu da yasakladı. İçinde sinemaki olan hiç bir çayı tüketme aynı o ilaçlar gibi alışkanlık yapar demişti.

Maydanoz suyu kaynat iç

Çörek otunu balla karıştır ye
Papatya çayı demle iç

Allah'ın izniyle sökülür
Evet çörek otunu daha önce söylemiştin unutmuşum. Akşam deneyeceğim onuda.

Kızlar miyom ve kist için soğan kürünü deneyin. Kız kardeşimin ki bu kürle baya küçülmüştü, doktor sormuştu ne yaptın diye.

Anladim canim valla cok büyük bir problem ya..65 yaşındaki k.validem gunde 2 tam ekmek yer makaena pilavla ekmek yer..10 yıldır tanıyorum hep 65 kilodur hic değişmez dizleri de kötü yürüyemiyor pek ama iste ne metabolizma masallah ben onun yedigini yesem haftada 3 kilo alırım.cok kıskanıyorum valla

Kayisi cayi içiyordum ben gunde 2 fincan..arada duphalac..daha da var bitki çayları hep ictim..içtikçe aynen kötü oldum..insallah kayisi ise yarar da ömür boyu bu sekilde yemeye razıyım..

Senin nasıl çözüldü ne yedin ictin.yani ilaçsız hic mi olmuyordu..

Son düzenleme:
Maydanoz suyu da kan sulandırır

Eksi cikan kizlar tebrikler, arti cikanlar da cumaya kadar verilir

Alys'cigim uzun sure aliskanlik kazabilir miyim sıkılmadan bilmiyorum ama sayende sabah kalktigimda pilatesi yapinca gerisi kolay geliyor tum gun...harika hissediyorum..

10 dk popo egzersizi fena dimi ama hosuma gitti

Randevu aldım yarin oglen gidiyorum inşallah bakalım ne diyecek

fena fena, hala hissediyorum.

ya aynen, aslinda duzenli 15 dakika ayirsak bile aliskanlik oldugunda uzun vadede yine etkili olur.
sonucta bu verilen kilolari korumak icin de spor lazim olacak hep.

ben korona sanslilarindanim, evden calisinca suan bol bol vaktim var, ama ofise donunce zor olacak.

bu arada popo videosunu su sekilde puanlamaliyiz bence : bolgesel hareketler dk - 6 Puan (hatta 10 puan mi uygundur sedulu popolar malum nazli, ne dersin?)

Tünaydın Kızlar güzel bi hafta diliyorum herkese
Sevgili eşim nasılsın Dahlia_
Biraz baş ağrım var çok yürümeyin bakın rakibelerim
Ev işlerini halledeyim bi de agrı kesici içeyim migren gelmeden, yürüyüşe çıkacağım hava kapalı tam yürümelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…