Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anlat bana daaaa
Valla canim oglum cok zor olmustu. Saatlerce o lazimlikta oturuyodu asla yapmıyordu kalktigi an heryer les 2.5 ay heryerden cis kaka temizledim. Ama bi ogrendi tam ogrendi. Hic gece kacirmadi gecede bez baglamadim. Suan 4 yasinda 1 kez altina kaçırdığını bilmiyorum. Cok sabirli olmak gerekiyor. Asla kizip bagirma korkmasin kendi icinde patlat ofkeni
birde benimki sifon sayesinde ogrendi resmen. Bir kez yakaladik lazimlikta. Yaptiktan sonra döküp sifona basmak hosuna gidiyodu. Cisi olmasa bile oturup zorla yapmaya calisiyordu

Kesin çok zordur, hani uslu sakin çocuk olsa belki biraz rahat olur ama benimki ayaklı felaket MaşaAllah
Valla canim usluda olsa o kaslarini ogrenene kadar cekiceksin yani yapacak bisi yok ben sabah basladim 4 kez degistik üstümüzü

Ayy fena oluyorumm
Sanki az iş çıkıyor bütün gün, bir de bunun temizliği çıksın tam olsun

Ayy fena oluyorumm
Sanki az iş çıkıyor bütün gün, bir de bunun temizliği çıksın tam olsun
2.5 ay boyunca ayri birde sonunda evi yikamistim resmen hali koltuk yikattim. Evi dezenfekte ettik resmen

Bir kurtulsak 7li rakamlardan
Doğum yaptığımdan bu yana 1 kere gördüm 6yı, sonra yine geldim 7lere
Sorma canim o kadar bıktım ki 7 li rakamlardan derken 8 i gordum kizima 62 kilo ile hamile kaldim 76 ile doğuma girdim 7 yıldır da 67-68 e in tedaviye basla. Hormonlardan şiş geri kilo al sonra biraz kilo ver gene tedavi vallahi biktim Gene ayni olacak gerci ama sizinleyim bu kez daha güçlü olacağım fazla kilo almadan atlatırım insallah

Senin görmene daha az kalmis

ama nasil agriyor su an
asena87
bugun adim challenge gunu bu arada, hatirlatayim,
gerci sen topuklularla isteyim demistin dimi
Anaaa iyi oldu hatirlattigin.
Gidecegim yerlerden vazgectim bugun o yuzden babet giydim,işteyim.
Kalkayim da yuruyeyim bari

59'u yapıştırmış kaptanım. Mecbur yapacağız artık
Valla canim usluda olsa o kaslarini ogrenene kadar cekiceksin yani yapacak bisi yok ben sabah basladim 4 kez degistik üstümüzü
Alıştırma külodu giydirmeyin diyorlar bacağından akmayı hissetsin çocuk diye.
Bende bari damlasın foşur foşur akmasın diye iki kilot giydirir, ikisinin arasına ped koyar gizlerdim.
Yani alttaki kiloda takınca, ikisinin arasında kalıyordu. Hem çocuk farketmiyor, hem göl olmuyordu en azından

Aynen alistirma külotunu tavsiyr etmiyorlar. Hic denendim bende. Normal kilot giydiriyorum. seninkide sahane fikirmis hee

Artı görünce unutmuşum
71.5 diyelim..
İnşallah göreceğiz kuzum bu cuma hedeflerimizi
Kilon çok güzel ya
Boy, hedef kaç?
164 52 evet şu an pek bi fazlalığım kalmadı belki 54 te dururum
Darısı başına ortak
Bir kurtulsak 7li rakamlardan
Doğum yaptığımdan bu yana 1 kere gördüm 6yı, sonra yine geldim 7lere
Olur olur azim gerek bence yaza 6.. ları görmüş olursun kuzum istikrarlı ol yeter ki

2.5 ay boyunca ayri birde sonunda evi yikamistim resmen hali koltuk yikattim. Evi dezenfekte ettik resmen
Koltuk içinde çözüm bulmuştum... Söyleyeyim mi :))
Su geçirmez alez yada alt açma bezlerini koltuklara ser. Üstüne çarşaf yada koltuk örtün varsa onu ser.
Sonra sal çocuğu
Halıları da kaldır artık onlar için fikrim gelmedi.

Yaa unuttun mu esim hemen başla o zaman . Bende başlayacağım wc eğitimine. Çok korkuyorum yaa nasıl yapıyorsun 2.5 yaşında benim oğlum da artık vakti geldi geciyo
Benimki temmuzda 3 yaşına girecek geç kaldık bile
Valla lazımlık aldım koydum tuvalete çiş gelince derhal buraya dedim halıları kaldırdım ortalıktan bakalım nasıl sonuçlancak bugün

Siz deneyin sonra bana da öğretirsiniz
2 yaşı olucak ağustosta, bu yaz ben de yavaştan başlamak istiyorum ama bakalım, delirticek beni orası kesin
Benim oğlumda altına yapiyor . Hic ses etmiyor rahatsizda olmuyor. Yazin biraz başlıyım diyorum . Cok tembel beni delirtir senin gibi artik

Halilarim kirli zaten bayram onu gondermedim sirf bu yuzden o yuzden sikinti yok. Kiz sen kendini aşmışsin valla cok sevdim bu fikirleri

Yaa nasıl unuttum iyi ki hatrlattın
Eşim niye demiyorsun bak unutmuşum
@Ayse_M
Küçük oğlanın tuvalet eğitimine başladım çişten kakadan fırsat bulursam atacağım adımlarımı
sana hatirlatmadim ki ben, geri unutur musun pliiis

Bölgesel 6 puan canım 10 puan fazla bu totolara fazla kaldırmamak lazım popoları bu arada squat challenge mi yapsak ki popoyu güzel şekillendiriyor o da

gecen ceza olarak yaptigim 420 squat dan sonra bir merdiven inisim cikisim vardi ki sorma

arada bir 300 luk su ablayla yapiyorum

Ben cuma belirledim diye eklemedim kaptanım kusura bakma 72.3 olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…