- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Valla canim oglum cok zor olmustu. Saatlerce o lazimlikta oturuyodu asla yapmıyordu kalktigi an heryer lesAnlat bana daaaa
Hedefimi cuma söylemiştim goden kaçmış kaptanim..75.9 idi
Valla canim usluda olsa o kaslarini ogrenene kadar cekiceksin yani yapacak bisi yokKesin çok zordur, hani uslu sakin çocuk olsa belki biraz rahat olur ama benimki ayaklı felaket MaşaAllah
Valla canim oglum cok zor olmustu. Saatlerce o lazimlikta oturuyodu asla yapmıyordu kalktigi an heryer les2.5 ay heryerden cis kaka temizledim. Ama bi ogrendi tam ogrendi. Hic gece kacirmadi gecede bez baglamadim. Suan 4 yasinda 1 kez altina kaçırdığını bilmiyorum. Cok sabirli olmak gerekiyor. Asla kizip bagirma korkmasin kendi icinde patlat ofkeni
birde benimki sifon sayesinde ogrendi resmen. Bir kez yakaladik lazimlikta. Yaptiktan sonra döküp sifona basmak hosuna gidiyodu. Cisi olmasa bile oturup zorla yapmaya calisiyordu
Valla canim usluda olsa o kaslarini ogrenene kadar cekiceksin yani yapacak bisi yokben sabah basladim 4 kez degistik üstümüzü
2.5 ay boyunca ayri birde sonunda evi yikamistim resmen hali koltuk yikattim. Evi dezenfekte ettik resmenAyy fena oluyorumm
Sanki az iş çıkıyor bütün gün, bir de bunun temizliği çıksın tam olsun
Evet kesinlikleAllah kolaylık versin..
Bol bol kıyafet lazım desene
Sorma canim o kadar bıktım ki 7 li rakamlardan derken 8 i gordumBir kurtulsak 7li rakamlardan
Doğum yaptığımdan bu yana 1 kere gördüm 6yı, sonra yine geldim 7lere
fena fena, hala hissediyorum.
ya aynen, aslinda duzenli 15 dakika ayirsak bile aliskanlik oldugunda uzun vadede yine etkili olur.
sonucta bu verilen kilolari korumak icin de spor lazim olacak hep.
ben korona sanslilarindanim, evden calisinca suan bol bol vaktim var, ama ofise donunce zor olacak.
bu arada popo videosunu su sekilde puanlamaliyiz bence : bolgesel hareketler dk - 6 Puan (hatta 10 puan mi uygundur@sedulu popolar malum nazli, ne dersin?)
Anaaa iyi oldu hatirlattigin.asena87
bugun adim challenge gunu bu arada, hatirlatayim,
gerci sen topuklularla isteyim demistin dimi
59'u yapıştırmış kaptanım. Mecbur yapacağız artık
Cuma Pazartesi kontrol Cuma Hedef @Onlymemeself 116.9 116.9 ? aysunayy 76.7 76.4 ? @Ayse_M 84 83.9 ? @ozrengin 65.7 66.0 ? Dahlia_ 72.1 72.4 ? asena87 63.9 63.7 62.9 @noram 59.3 58.8 58.5 @Serina08 79.2 78.7 ? Alys 56.7 57.1 56.2 AppLesma 70.2 69.8 69.5 KumraL_KrakeR 73.1 72.7 ? H3RA_ 59.2 60.5 59 @esmeriiim 59.2 59.4 59 @nurdeva 58.4 57.2 @Ozzybal 72.7 73 72.4 aedenli 56.3 55.5
@Asi Matmazel @Nalyeccc @Ressamgibi @lalegul52 @klbk33 @Ozlemlerhayallar @Ceydos
Cogu kisi hedef koymamis
Alıştırma külodu giydirmeyin diyorlar bacağından akmayı hissetsin çocuk diye.Valla canim usluda olsa o kaslarini ogrenene kadar cekiceksin yani yapacak bisi yokben sabah basladim 4 kez degistik üstümüzü
Aynen alistirma külotunu tavsiyr etmiyorlar. Hic denendim bende. Normal kilot giydiriyorum. seninkide sahane fikirmis hee59'u yapıştırmış kaptanım. Mecbur yapacağız artık
Alıştırma külodu giydirmeyin diyorlar bacağından akmayı hissetsin çocuk diye.
Bende bari damlasın foşur foşur akmasın diye iki kilot giydirir, ikisinin arasına ped koyar gizlerdim.
Yani alttaki kiloda takınca, ikisinin arasında kalıyordu. Hem çocuk farketmiyor, hem göl olmuyordu en azından
Hep söylerim tembeller harika fikirler üretir diyeAynen alistirma külotunu tavsiyr etmiyorlar. Hic denendim bende. Normal kilot giydiriyorum. seninkide sahane fikirmis hee
İnşallah göreceğiz kuzum bu cuma hedeflerimiziArtı görünce unutmuşum
71.5 diyelim..
164 52 evet şu an pek bi fazlalığım kalmadı belki 54 te dururumKilon çok güzel ya
Boy, hedef kaç?
Olur olur azim gerek bence yaza 6.. ları görmüş olursun kuzum istikrarlı ol yeter kiBir kurtulsak 7li rakamlardan
Doğum yaptığımdan bu yana 1 kere gördüm 6yı, sonra yine geldim 7lere
Koltuk içinde çözüm bulmuştum... Söyleyeyim mi :))2.5 ay boyunca ayri birde sonunda evi yikamistim resmen hali koltuk yikattim. Evi dezenfekte ettik resmen
Benimki temmuzda 3 yaşına girecek geç kaldık bileYaa unuttun mu esimhemen başla o zaman . Bende başlayacağım wc eğitimine. Çok korkuyorum yaa nasıl yapıyorsun 2.5 yaşında benim oğlum da artık vakti geldi geciyo
Benim oğlumda altına yapiyor . Hic ses etmiyor rahatsizda olmuyor. Yazin biraz başlıyım diyorum . Cok tembel beni delirtir senin gibi artikSiz deneyin sonra bana da öğretirsiniz
2 yaşı olucak ağustosta, bu yaz ben de yavaştan başlamak istiyorum ama bakalım, delirticek beni orası kesin
Halilarim kirli zaten bayram onu gondermedim sirf bu yuzden o yuzden sikinti yok. Kiz sen kendini aşmışsin valla cok sevdim bu fikirleriKoltuk içinde çözüm bulmuştum... Söyleyeyim mi :))
Su geçirmez alez yada alt açma bezlerini koltuklara ser. Üstüne çarşaf yada koltuk örtün varsa onu ser.
Sonra sal çocuğu
Halıları da kaldır artık onlar için fikrim gelmedi.
sana hatirlatmadim ki ben, geri unutur musun pliiisYaa nasıl unuttum iyi ki hatrlattın
Eşim niye demiyorsun bak unutmuşum
@Ayse_M
Küçük oğlanın tuvalet eğitimine başladım çişten kakadan fırsat bulursam atacağım adımlarımı
Bölgesel 6 puan canım 10 puan fazla bu totolarafazla kaldırmamak lazım popoları bu arada squat challenge mi yapsak ki popoyu güzel şekillendiriyor o da
Ben cuma belirledim diye eklemedim kaptanım kusura bakma 72.3 olsun
Cuma Pazartesi kontrol Cuma Hedef @Onlymemeself 116.9 116.9 ? aysunayy 76.7 76.4 ? @Ayse_M 84 83.9 ? @ozrengin 65.7 66.0 ? Dahlia_ 72.1 72.4 ? asena87 63.9 63.7 62.9 @noram 59.3 58.8 58.5 @Serina08 79.2 78.7 ? Alys 56.7 57.1 56.2 AppLesma 70.2 69.8 69.5 KumraL_KrakeR 73.1 72.7 ? H3RA_ 59.2 60.5 59 @esmeriiim 59.2 59.4 59 @nurdeva 58.4 57.2 @Ozzybal 72.7 73 72.4 aedenli 56.3 55.5
@Asi Matmazel @Nalyeccc @Ressamgibi @lalegul52 @klbk33 @Ozlemlerhayallar @Ceydos
Cogu kisi hedef koymamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?