- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Bende halıları yıkamaya verecektim de dursun dedim öğrenene kadar dediğin gibi heryerden çiş temizleyecez sanırım2.5 ay boyunca ayri birde sonunda evi yikamistim resmen hali koltuk yikattim. Evi dezenfekte ettik resmen
Aaa süper fikirmiş bu 159'u yapıştırmış kaptanım. Mecbur yapacağız artık
Alıştırma külodu giydirmeyin diyorlar bacağından akmayı hissetsin çocuk diye.
Bende bari damlasın foşur foşur akmasın diye iki kilot giydirir, ikisinin arasına ped koyar gizlerdim.
Yani alttaki kiloda takınca, ikisinin arasında kalıyordu. Hem çocuk farketmiyor, hem göl olmuyordu en azından
Ben acele ile yaptim tabloyuBen cuma belirledim diye eklemedim kaptanım kusura bakma 72.3 olsun
Hadi challenge yapalım toplucaAaa sansa bak brnde kizima basladim bugun. Oglum 2.5 ayda öğrenmiştiinsallah kizim daha kolay olur
Sabah yaptım canım. Kahvaltım 11:30'da bitti. Ertesi sabaha kadar bir şey yemedim. Bol su, maden suyu ve Türk kahvesiyle günü geçirdim. Ama kahveyi Cuma içtim, Pazar içmedim.Tek öğün olunca sabah mi aksam mi yapıyorsun canim.valla harika gitmis ya..qslinda tek öğün ben de dayanabilirim..haftada 2 gun yaptin..
Cok cok guzel 1.2 kilo gitmis bile.
Bende halıları yıkamaya verecektim de dursun dedim öğrenene kadar dediğin gibi heryerden çiş temizleyecez sanırım
Bunu buraya atip cocuklari almaya gidiyorum
Gelince dogru duzgun yaparim tabloyu
Oglumu izci kampina yazdirmistim. Bugun basliyormus 16da 18 e kdr.
17de benim spor var 18 e kadar
Ilk gun yaninda dururum diyordum.
Hedefim 58. 7
Ay hadi inşallah kolay geçer canım bende bu hafta başlarım sanırımBenimki temmuzda 3 yaşına girecek geç kaldık bile
Valla lazımlık aldım koydum tuvalete çiş gelince derhal buraya dedimhalıları kaldırdım ortalıktan bakalım nasıl sonuçlancak bugün
Kaldırayım mı diyorsun öyle yaparım olmazsa dorudirek kaldir halilari, canina yazik.
bosver beya, 9 yasinda degil mi, baksin basinin caresine, gidip utandirma cocugu
Dimi 9 yasinda, olacagi yer zaten eski kresin orda. Kesin tanidigi birkac yuz vardirdirek kaldir halilari, canina yazik.
bosver beya, 9 yasinda degil mi, baksin basinin caresine, gidip utandirma cocugu
Kolay gelsinnnAy ben kalkıyorum artik. Ogle yemegi diye oturdum kalkamadim. Ev işlerim bitmedi daha. Misafir sonrası yika topla sil supur. Nevresimleri attim makineye onları falan asicam. Optum hepinizi
Dimi 9 yasinda, olacagi yer zaten eski kresin orda. Kesin tanidigi birkac yuz vardir
Kaldırayım mı diyorsun öyle yaparım olmazsa doru
Ha ha bana iş çıkmasın yeter kafasıHalilarim kirli zaten bayram onu gondermedim sirf bu yuzden o yuzden sikinti yok. Kiz sen kendini aşmışsin valla cok sevdim bu fikirleri
Ha ha bana iş çıkmasın yeter kafası
Çocukları büyüttüm köpüşler çıktı başıma. Biri bahçede gerçi, evde olan sidikli delirtiyor beni.
Genelde pedine yapıyor ama arada şapşikliği tutuyor.
Onu da eğitime göndericem Temmuz gibi.
20 gün önce tam 75.9 la başladımHedefimi cuma söylemiştim goden kaçmış kaptanim..75.9 idi
Büyük oğlum yatak odasındaki gardrobun içine yapıyordu kakasınıValla canim oglum cok zor olmustu. Saatlerce o lazimlikta oturuyodu asla yapmıyordu kalktigi an heryer les2.5 ay heryerden cis kaka temizledim. Ama bi ogrendi tam ogrendi. Hic gece kacirmadi gecede bez baglamadim. Suan 4 yasinda 1 kez altina kaçırdığını bilmiyorum. Cok sabirli olmak gerekiyor. Asla kizip bagirma korkmasin kendi icinde patlat ofkeni
birde benimki sifon sayesinde ogrendi resmen. Bir kez yakaladik lazimlikta. Yaptiktan sonra döküp sifona basmak hosuna gidiyodu. Cisi olmasa bile oturup zorla yapmaya calisiyordu
Ay bende illallah ettim artık yapıştı gitmiyorBir kurtulsak 7li rakamlardan
Doğum yaptığımdan bu yana 1 kere gördüm 6yı, sonra yine geldim 7lere
Biz duşa girdik çıktık az önce dakika bir gol birValla canim usluda olsa o kaslarini ogrenene kadar cekiceksin yani yapacak bisi yokben sabah basladim 4 kez degistik üstümüzü
Hain domdomsana hatirlatmadim ki ben, geri unutur musun pliiis
gecen ceza olarak yaptigim 420 squat dan sonra bir merdiven inisim cikisim vardi ki sorma
arada bir 300 luk su ablayla yapiyorum
Pesinden geliyorum desene benim hedef 75.920 gün önce tam 75.9 la başladımşimdi 72yi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?