Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2.5 ay boyunca ayri birde sonunda evi yikamistim resmen hali koltuk yikattim. Evi dezenfekte ettik resmen
Bende halıları yıkamaya verecektim de dursun dedim öğrenene kadar dediğin gibi heryerden çiş temizleyecez sanırım

Bunu buraya atip cocuklari almaya gidiyorum
Gelince dogru duzgun yaparim tabloyu

Oglumu izci kampina yazdirmistim. Bugun basliyormus 16da 18 e kdr.
17de benim spor var 18 e kadar
Ilk gun yaninda dururum diyordum.

Hedefim 58. 7

Eklentiler

• IMG_20210517_104740.webp
    10 KB · Görüntüleme: 22
Aaa süper fikirmiş bu 1

Tek öğün olunca sabah mi aksam mi yapıyorsun canim.valla harika gitmis ya..qslinda tek öğün ben de dayanabilirim..haftada 2 gun yaptin..

Cok cok guzel 1.2 kilo gitmis bile.
Sabah yaptım canım. Kahvaltım 11:30'da bitti. Ertesi sabaha kadar bir şey yemedim. Bol su, maden suyu ve Türk kahvesiyle günü geçirdim. Ama kahveyi Cuma içtim, Pazar içmedim.

Bende halıları yıkamaya verecektim de dursun dedim öğrenene kadar dediğin gibi heryerden çiş temizleyecez sanırım

direk kaldir halilari, canina yazik.
Bunu buraya atip cocuklari almaya gidiyorum
Gelince dogru duzgun yaparim tabloyu

Oglumu izci kampina yazdirmistim. Bugun basliyormus 16da 18 e kdr.
17de benim spor var 18 e kadar
Ilk gun yaninda dururum diyordum.

Hedefim 58. 7

bosver beya, 9 yasinda degil mi, baksin basinin caresine, gidip utandirma cocugu

Benimki temmuzda 3 yaşına girecek geç kaldık bile
Valla lazımlık aldım koydum tuvalete çiş gelince derhal buraya dedim halıları kaldırdım ortalıktan bakalım nasıl sonuçlancak bugün
Ay hadi inşallah kolay geçer canım bende bu hafta başlarım sanırım

sidikci arkadaslar gazaniz mubarek olsun kolay gelsin.

hazirlik olarak yapacaginiz sey bolca bitki cayi hazirda bulunsun, meditasyon falan yapin iste, ise yaramazsa hepinize benden bitter bitter cikolatalar

iki cocuguma da ogretmis bir anne olarak ben oturup size azicik guleyim

iyimis boyle ya

Halilarim kirli zaten bayram onu gondermedim sirf bu yuzden o yuzden sikinti yok. Kiz sen kendini aşmışsin valla cok sevdim bu fikirleri
Ha ha bana iş çıkmasın yeter kafası
Çocukları büyüttüm köpüşler çıktı başıma. Biri bahçede gerçi, evde olan sidikli delirtiyor beni.
Genelde pedine yapıyor ama arada şapşikliği tutuyor.
Onu da eğitime göndericem Temmuz gibi.

kiz senin evde halinin ne isi var, ugrasilir mi.

bak gene en tembel oldugum ortaya cikti iyi mi,
benim evde hali yok, isteyen cisini heryere yapabilir

Hedefimi cuma söylemiştim goden kaçmış kaptanim..75.9 idi
20 gün önce tam 75.9 la başladım şimdi 72yi gördüm
Büyük oğlum yatak odasındaki gardrobun içine yapıyordu kakasınınevresimlerin üzerinde fare poku gibi
Bir kurtulsak 7li rakamlardan
Doğum yaptığımdan bu yana 1 kere gördüm 6yı, sonra yine geldim 7lere
Ay bende illallah ettim artık yapıştı gitmiyor
Valla canim usluda olsa o kaslarini ogrenene kadar cekiceksin yani yapacak bisi yok ben sabah basladim 4 kez degistik üstümüzü
Biz duşa girdik çıktık az önce dakika bir gol bir
sana hatirlatmadim ki ben, geri unutur musun pliiis

gecen ceza olarak yaptigim 420 squat dan sonra bir merdiven inisim cikisim vardi ki sorma

arada bir 300 luk su ablayla yapiyorum

Hain domdom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…