Halısız ev yerleşmemiş, hep bir taşınma havası varmış gibi geliyor.kiz senin evde halinin ne isi var, ugrasilir mi.
bak gene en tembel oldugum ortaya cikti iyi mi,
benim evde hali yok, isteyen cisini heryere yapabilir
Bunu buraya atip cocuklari almaya gidiyorum
Gelince dogru duzgun yaparim tabloyu
Oglumu izci kampina yazdirmistim. Bugun basliyormus 16da 18 e kdr.
17de benim spor var 18 e kadar
Ilk gun yaninda dururum diyordum.
Hedefim 58. 7
Ne zorladı vucudumuz bızı ya gıt ıste takır takır ne bı ılerı ıkı gerı yapıp can sıkıyosunSen yine iyisin ben 1.25 kg artıyım. 5 onlukları gördüm diye sevindim ya vücudum eğleniyor benimle
Sütü korkarak eklıyorum bazen ama cok az koyuyorum zaten. 20 ml falanDoğru tüketiyorsun diyetisyenim bana bu şekilde yazmıştı bazal metabolizmayı hızlandırmak için
Tmm cnm. Gecmis olsunGünaydın kızlar
Gece baya baya yamuk yatmışım fıtıkta var zaten bel ağrısıyla uyandım.
Kahvaltı sonrası ısınma hareketleriyle rahatlamam lazım
@Onlymemeself dün epey yoğun bir spor yaptın. Kasların şişmiştir. O yüzden normal artı bile çıkabilirdin.
Ben hala yapiyorum. 1 cm gitmisGeçmiş olsun canım kol videosu na devam ediyorum ama bir fark göremiyorum yaa sedum ölçüm de aldım da aynı sanki bilmiyorum ki
Pardon kaptanim. Hedefim 116.0 olsun.
Cuma Pazartesi kontrol Cuma Hedef @Onlymemeself 116.9 116.9 ? aysunayy 76.7 76.4 ? @Ayse_M 84 83.9 ? Varyemez 65.7 66.0 ? Dahlia_ 72.1 72.4 ? @asena87 63.9 63.7 62.9 noram 59.3 58.8 58.5 @Serina08 79.2 78.7 ? Alys 56.7 57.1 56.2 @AppLesma 70.2 69.8 69.5 @KumraL_KrakeR 73.1 72.7 ? H3RA_ 59.2 60.5 59 esmeriiim 59.2 59.4 59 @nurdeva 58.4 57.2 @Ozzybal 72.7 73 72.4 @aedenli 56.3 55.5
Asi Matmazel @Nalyeccc @Ressamgibi @lalegul52 K klbk33 @Ozlemlerhayallar @Ceydos
Cogu kisi hedef koymamis
En tembel benim demekki kizlar. Benim kiz 2 yasindayken sadece 1 gece 1 gunduz yardim ettim. Oydu
Ben ikisinde de 3 yaşa iki üç ay kala başlamıştım. Kızım bir günde çözdü, gece bile kaçırmadı. Oğlumun 1 haftaya yakın sürdü.Bu yaz bende başlayacağım eğitime 32 aylık oldu oğlum. Kaka yaparken söylüyor ama tuvalete yapmak istemiyor. Zorlamıyorum bende. Kaka kitapları aldım orada anlatırken hoşuna gidiyor ama ben tuvalete yapmicam diye çıkıyorkendini ne zaman hazır hissederse elbet öğrenecek zorlamıyorum
Şimdi de görüşler hemen hemen aynı. Kaslar 30. aydan sonra gelişiyor ve zorlamayın psikoloji ters teper diyor. Konuşması iyi. Anlatıyorum bir çok şeyi cevap veriyor. Kitap okumayı sevdiği için kaka eğitim kitabı aldım okuyoruz iyi hoş ama sonrasında ben tuvalete yapmicam ben bezime yapicam diyor. Neyse diyorum zamanı var elbet. Yavaş yavaş kendi sıkılacak bezden. Erkek çocukları biraz daha zor öğreniyor sanırım.Ben ikisinde de 3 yaşa iki üç ay kala başlamıştım. Kızım bir günde çözdü, gece bile kaçırmadı. Oğlumun 1 haftaya yakın sürdü.
O zamanlar bir yazı okumuştum. Çocuğu zorlamayın 2 yaşında da başlasanız, 3 yaşında da başlasanız yine 3 yaşında çiş eğitimi alacak diye. Şimdi görüşler değişmiştir belki bilmiyorum ama öncesi anneye de çocuğa da daha zor oluyor.
Kız benimki de oyuncaklara yaptırıyor ama kendine gelince tik yokBEnim de oğlum 26 aylık, canavar gibi konuşuyor. Çişini de kakasını da pırtını da söylüyor. Bez değiştirirken,” annede bez yok, babada bez yok, bez bende yok; çiş yapıp sifona basıcaz, çişe bay bay yapıcaz, alkış yapıcaz.” diyor her seferinde. Bayağıdır konuşuyorum onunla ve her gün oyuncaklarına çiş yaptırıyoruz 2-3 haftadır. Arabaları, topları, peluşları hepsi çiş yapıyor.
Ben şort gitmeye başladığı an eğitimi bir deneyeceğim. Altındaki boxerı değiştirir, devam ederim. Şu an hala eşofman giyiyor.
Bende aksam komsumla dedikodu/yuruyus yapcamOnline dersler bitti arkadaşla 1 saat yürüyüş yaptık iyi oldu .
Sorma canim o kadar bıktım ki 7 li rakamlardan derken 8 i gordumkizima 62 kilo ile hamile kaldim 76 ile doğuma girdim 7 yıldır da 67-68 e in tedaviye basla. Hormonlardan şiş geri kilo al sonra biraz kilo ver gene tedavi vallahi biktim Gene ayni olacak gerci ama sizinleyim bu kez daha güçlü olacağım fazla kilo almadan atlatırım insallah
Senin görmene daha az kalmis
59'u yapıştırmış kaptanım. Mecbur yapacağız artık
Alıştırma külodu giydirmeyin diyorlar bacağından akmayı hissetsin çocuk diye.
Bende bari damlasın foşur foşur akmasın diye iki kilot giydirir, ikisinin arasına ped koyar gizlerdim.
Yani alttaki kiloda takınca, ikisinin arasında kalıyordu. Hem çocuk farketmiyor, hem göl olmuyordu en azından
İnşallah göreceğiz kuzum bu cuma hedeflerimizi
164 52 evet şu an pek bi fazlalığım kalmadı belki 54 te dururum
Darısı başına ortak
Olur olur azim gerek bence yaza 6.. ları görmüş olursun kuzum istikrarlı ol yeter ki
Koltuk içinde çözüm bulmuştum... Söyleyeyim mi :))
Su geçirmez alez yada alt açma bezlerini koltuklara ser. Üstüne çarşaf yada koltuk örtün varsa onu ser.
Sonra sal çocuğu
Halıları da kaldır artık onlar için fikrim gelmedi.
kiz senin evde halinin ne isi var, ugrasilir mi.
bak gene en tembel oldugum ortaya cikti iyi mi,
benim evde hali yok, isteyen cisini heryere yapabilir
Tatlım şahanesin bu hızla görürsün merak etmeArrietty_ sedulu H3RA_ Asi Matmazel
Cuma 79.2
Pazartesi 78.7
Fark 500 gran
Ay cok sıkıldım ya kac haftadir 78 79 surekli. Bugunden itibaran iyice bi asilicam detoks kur ne varsa yapcam
77 yi ucundan goreyim artik
51.7 geldim sabah.
Cuma Pazartesi kontrol Cuma Hedef @Onlymemeself 116.9 116.9 ? aysunayy 76.7 76.4 ? @Ayse_M 84 83.9 ? Varyemez 65.7 66.0 ? Dahlia_ 72.1 72.4 ? @asena87 63.9 63.7 62.9 noram 59.3 58.8 58.5 @Serina08 79.2 78.7 ? Alys 56.7 57.1 56.2 @AppLesma 70.2 69.8 69.5 @KumraL_KrakeR 73.1 72.7 ? H3RA_ 59.2 60.5 59 esmeriiim 59.2 59.4 59 @nurdeva 58.4 57.2 @Ozzybal 72.7 73 72.4 @aedenli 56.3 55.5
Asi Matmazel @Nalyeccc @Ressamgibi @lalegul52 K klbk33 @Ozlemlerhayallar @Ceydos
Cogu kisi hedef koymamis
seninde ben gibi taşınma direnç kiloyu kırdı :))51.7 geldim sabah.
51 hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?