Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiz senin evde halinin ne isi var, ugrasilir mi.

bak gene en tembel oldugum ortaya cikti iyi mi,
benim evde hali yok, isteyen cisini heryere yapabilir
Halısız ev yerleşmemiş, hep bir taşınma havası varmış gibi geliyor.
Makineye atılabilir tarzda olanları seriyorum.
Köpüşede alan kısıtlaması öğretiyorum bu evde. Başka katlara gidince yerini bulamıyor o yüzden şaşırıyor.
Eğitimle dışarıya alıştırmayı istiyorum.

Bu yaz bende başlayacağım eğitime 32 aylık oldu oğlum. Kaka yaparken söylüyor ama tuvalete yapmak istemiyor. Zorlamıyorum bende. Kaka kitapları aldım orada anlatırken hoşuna gidiyor ama ben tuvalete yapmicam diye çıkıyor kendini ne zaman hazır hissederse elbet öğrenecek zorlamıyorum

Sen yine iyisin ben 1.25 kg artıyım. 5 onlukları gördüm diye sevindim ya vücudum eğleniyor benimle
Ne zorladı vucudumuz bızı ya gıt ıste takır takır ne bı ılerı ıkı gerı yapıp can sıkıyosun
Doğru tüketiyorsun diyetisyenim bana bu şekilde yazmıştı bazal metabolizmayı hızlandırmak için
Sütü korkarak eklıyorum bazen ama cok az koyuyorum zaten. 20 ml falan

Tmm cnm. Gecmis olsun
Geçmiş olsun canım kol videosu na devam ediyorum ama bir fark göremiyorum yaa sedum ölçüm de aldım da aynı sanki bilmiyorum ki
Ben hala yapiyorum. 1 cm gitmis
Pardon kaptanim. Hedefim 116.0 olsun.

Ben ikisinde de 3 yaşa iki üç ay kala başlamıştım. Kızım bir günde çözdü, gece bile kaçırmadı. Oğlumun 1 haftaya yakın sürdü.
O zamanlar bir yazı okumuştum. Çocuğu zorlamayın 2 yaşında da başlasanız, 3 yaşında da başlasanız yine 3 yaşında çiş eğitimi alacak diye. Şimdi görüşler değişmiştir belki bilmiyorum ama öncesi anneye de çocuğa da daha zor oluyor.

Şimdi de görüşler hemen hemen aynı. Kaslar 30. aydan sonra gelişiyor ve zorlamayın psikoloji ters teper diyor. Konuşması iyi. Anlatıyorum bir çok şeyi cevap veriyor. Kitap okumayı sevdiği için kaka eğitim kitabı aldım okuyoruz iyi hoş ama sonrasında ben tuvalete yapmicam ben bezime yapicam diyor. Neyse diyorum zamanı var elbet. Yavaş yavaş kendi sıkılacak bezden. Erkek çocukları biraz daha zor öğreniyor sanırım.

BEnim de oğlum 26 aylık, canavar gibi konuşuyor. Çişini de kakasını da pırtını da söylüyor. Bez değiştirirken,” annede bez yok, babada bez yok, bez bende yok; çiş yapıp sifona basıcaz, çişe bay bay yapıcaz, alkış yapıcaz.” diyor her seferinde. Bayağıdır konuşuyorum onunla ve her gün oyuncaklarına çiş yaptırıyoruz 2-3 haftadır. Arabaları, topları, peluşları hepsi çiş yapıyor.
Ben şort gitmeye başladığı an eğitimi bir deneyeceğim. Altındaki boxerı değiştirir, devam ederim. Şu an hala eşofman giyiyor.

Kız benimki de oyuncaklara yaptırıyor ama kendine gelince tik yok ben büyümedim daha küçüğüm diyor

İnşaAllah bu sefer iyi atlatırsın canım..
Dikkat edince, isteğince herşey mümkün..

Bunu kaydedeyim bir yere

İnşaAllah canım ya, şimdilik yapıştı üzerime 7ler

Fikirlerine hayran kalmamak mümkün değil

kiz senin evde halinin ne isi var, ugrasilir mi.

bak gene en tembel oldugum ortaya cikti iyi mi,
benim evde hali yok, isteyen cisini heryere yapabilir

Allah güldürsün seni

51.7 geldim sabah.
51 hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…