Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsin kuzum?
Aklimdaydin ama kafam cok mesguldu
Çok şükür bugünümüze canım, Allah genç acısı vermesin.. eniştem dedemi yıkanırken görmüş gülümsüyormuş o yüzden çok üzmemeye çalışıyoruz kendimizi..
teşekkür ederim

Çok yemek görmüyorum ben. Gayet normal beslenmişsin. Erken kapatıyorsun bir de günü güzel eksiler gelecek gibi.

Bende yeni eve girdim. Dışarıda işlerim vardı eşim çocuğa bakarken onları hallettim. Çok kalabalık ama her yer. Yasaklardan sonra herkes sokağa atmış kendini normal olarak. Parklar bahçeler doluydu.
Haftaya bende bi piknik yaparım ıssız yerlerde

Akşam menüm

Alys dün bahsettiğim kuru fasulye keşkeği dediğimiz yiyecek bizim buranın yöresel tatlarından

1 sb fasulyeyi haşladım
Blenderdan geçirdim sonra ocağın üzerine çok kısık ateşe koydum tencereyi içerisine 1yk tereyağ 50 60 gr ,2 diş sarımsak, yaklaşık yarım knor bulyon, tuz koyup karıştırdım dibi tutmasın diye arada karıştırıp durdum 3 ya da 5 dk bütün malzemeler özdeşleşene kadar.

Eklentiler

• 20210517_183735.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20210517_181307.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210517_181104.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 26
Fasulyenin suyunu süzdürdün mu yoksa hemen üzerini geçecek kadar mi su koydun haslarken ?

Alys evet kas olmus ama cok degil
Tartiya sirf esim var diye ciktim. Yoksa tartilmamakdan yanayim. Canimi skiyor

ne guzel kaslanmissin, neye canin sikilsin ki, super bence.

ya benim sipa da oyleydi,
kucukken ama,
sonra biz acalim bu cocugu dedik,
cok acmisiz,
simdi de azicik sussun diyorum

biz 2 ulke degistirdik bundan once, cocuk 2 yabanci ulkede de ayakta kalinca bi ozguven patlamasi oldu haliyle.

iyi super sevindim,

regle cok yakin tavsiye etmiyorlar sadece,
aklinda olsun,
ben bu hafta regli gormeden yapmayacagim daha, hemen olayim da cuma tartisindan once yeniden bir yapayim istiyorum, ama kismet bakalim.

Fasulyenin suyunu süzdürdün mu yoksa hemen üzerini geçecek kadar mi su koydun haslarken ?
Süzdürmedim bütün vitamini minerali kalacak şekilde zaten yumuşamaya başlayınca kettle içinde sıcak suyum hazır oluyor eksildikçe ilave ediyorum kontrollü şekilde.
Iyice ezilecek hale gelene kadar
Hemen hemen üzerinde gibi oluyor su

humusa benziyor, onu da nohutla yapiyorlar.

afiyet olsun,
esime gosterdim burun kivirdi, kendime kadar yaparim robotta bir ara

bugun o kadar her seye aserdim ki bu menuyle kurtulduguma sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…