Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arada wc ye giderken özellikle belirt "çiş kakayı tuvalete atıp geliyorum" diye. Hatta babası da üstüne basa basa söylesin. Tuvalet eğitimiyle ilgili çizgi filmler aç kulağına girsin ufaktan ufaktan.
Kızım tualete yapınca alkışlar abartılı sevinirdim. Oda kapıda bekler her wc ye gideni çıkışta alkışlardı, aferin diye diye

Şimdi hatırladım pepee çizgi filmleri meşhurdu oğlum zamanında. Bu şarkıyı söyleye söyleye giderdik wc ye :))

Ay birde Alys benim oglum oyle degil.
Cok utangac
Sende dur biraz dedi. 30dk da anlastik.
Ismini Ilk sorana soyledi
2.e cok sessiz sekilde soyledi
3.. Ve 4. E soylemedi ben soyledim
Utangacligi yuzunden okulda ogretmeni sorun var saniyor. Yazdan beri okul psikologu arada bir sinifa geldi gozlemledi filan.
Yarin birlikte toplantimiz var. Ne diyecekler merak ediyorum.
Ben hepsi utangac olmasindan dolayi desem de bakalim ne buldu onlar?

Asi Matmazel nasilsin, nasil gecti?
bir seyler yedin mi bugun?
Alys 1 gün su orucu 1 gün 2 öğün şeklinde 1 hafta yapıcam inşeAllah Ergin Kırbaç modeli ondan görmüştüm Sporlar la birlikte gayet iyi sonuç alırsınız demişti ben şu an için uzun soluklu su orucu yapamam diye bunu deniyorum bakalım cumaya etkisi ne olacak.
11 gibi çok tahıllı ekmekten tost ve zeytin yedim şimdide yumurtalı ıspanak ve semizotu salatası yiyorum akşamda kahve ve maden suyu içerim. Yarın yine su detoksu

ben unuttum pazartesi nasıl bildiriliyordu
cuma kilom
76.3
pazartesi kilom
75.8
aradaki fark
-0.500
hedef kilom
75.4
Arrietty_ sedulu Ressamgibi H3RA_

Eklentiler

• 20210517_062015.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 24
Uzun araştırmalar sonucu bakslum be bulacaklar utangaç çocuk gerçekten biraz zor oluyor kendi yavrum dan biliyorum zamanla açılıyorlar

Guzel yurumussun

Benden bugun az sayi var. aysunayy nerdesin kuzum sen yürü bari.
Spora gidiyorum ama saatim evde kaldi
Canim okuldan evrak almam gerekiyordu yürüyerek gittim geldim..yemeğimi de yedim. 6.30 gibi asıl yuruyusume cikacagim

Telefonun yokm mu o sayar ha spordayken bırakman gerekir tabi ama olsun git geli saysin

Canim okuldan evrak almam gerekiyordu yürüyerek gittim geldim..yemeğimi de yedim. 6.30 gibi asıl yuruyusume cikacagim

Telefonun yokm mu o sayar ha spordayken bırakman gerekir tabi ama olsun git geli saysin
Spor üstümde cep yokki
Aksam birde yurume bandina cikarim
Napalim
Daha 5bin adimdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…