seninde ben gibi taşınma direnç kiloyu kırdı :))
Arada wc ye giderken özellikle belirt "çiş kakayı tuvalete atıp geliyorum" diye. Hatta babası da üstüne basa basa söylesin. Tuvalet eğitimiyle ilgili çizgi filmler aç kulağına girsin ufaktan ufaktan.Şimdi de görüşler hemen hemen aynı. Kaslar 30. aydan sonra gelişiyor ve zorlamayın psikoloji ters teper diyor. Konuşması iyi. Anlatıyorum bir çok şeyi cevap veriyor. Kitap okumayı sevdiği için kaka eğitim kitabı aldım okuyoruz iyi hoş ama sonrasında ben tuvalete yapmicam ben bezime yapicam diyor. Neyse diyorum zamanı var elbet. Yavaş yavaş kendi sıkılacak bezden. Erkek çocukları biraz daha zor öğreniyor sanırım.
taşınıyormuş gibi yap evi topla geri yerleştirnapalim biz de mi tasinalim
cocuklarin odasini ayiricam yakin gelecekte, o da sayilir mi
Düz 65 mi desek 64.8 mi olsa?
BUgün iyi yürüdümseninde ben gibi taşınma direnç kiloyu kırdı :))
ben unuttum pazartesi nasıl bildiriliyordu
Cuma Pazartesi kontrol Cuma Hedef @Onlymemeself 116.9 116.9 ? aysunayy 76.7 76.4 ? @Ayse_M 84 83.9 ? Varyemez 65.7 66.0 ? @AKovser 72.1 72.4 ? @asena87 63.9 63.7 62.9 @noram 59.3 58.8 58.5 @Serina08 79.2 78.7 ? Alys 56.7 57.1 56.2 @AppLesma 70.2 69.8 69.5 @KumraL_KrakeR 73.1 72.7 ? H3RA_ 59.2 60.5 59 @esmeriiim 59.2 59.4 59 @nurdeva 58.4 57.2 @Ozzybal 72.7 73 72.4 aedenli 56.3 55.5
Asi Matmazel @Nalyeccc Ressamgibi lalegul52 K klbk33 @Ozlemlerhayallar @Ceydos
Cogu kisi hedef koymamis
Uzun araştırmalar sonucu bakslum be bulacaklarAy birdeAlys benim oglum oyle degil.
Cok utangac
Sende dur biraz dedi. 30dk da anlastik.
Ismini Ilk sorana soyledi
2.e cok sessiz sekilde soyledi
3.. Ve 4. E soylemedi ben soyledim
Utangacligi yuzunden okulda ogretmeni sorun var saniyor. Yazdan beri okul psikologu arada bir sinifa geldi gozlemledi filan.
Yarin birlikte toplantimiz var. Ne diyecekler merak ediyorum.
Ben hepsi utangac olmasindan dolayi desem de bakalim ne buldu onlar?
Guzel yurumussunMillet 20bin yürümüştür. Bugün pazartesi
O kadar yürüdüm. Eşim yine yürüyeliö dediGuzel yurumussun
Benden bugun az sayi var.aysunayy nerdesin kuzum sen yürü bari.
Spora gidiyorum ama saatim evde kaldi
Kacirma firsati :))O kadar yürüdüm. Eşim yine yürüyeliö dedi
64.99 patron çıldırdıDüz 65 mi desek 64.8 mi olsa?
Nasilsin kuzum?64.99 patron çıldırdı
Canim okuldan evrak almam gerekiyordu yürüyerek gittim geldim..yemeğimi de yedim. 6.30 gibi asıl yuruyusume cikacagimGuzel yurumussun
Benden bugun az sayi var.aysunayy nerdesin kuzum sen yürü bari.
Spora gidiyorum ama saatim evde kaldi
Spor üstümde cep yokkiCanim okuldan evrak almam gerekiyordu yürüyerek gittim geldim..yemeğimi de yedim. 6.30 gibi asıl yuruyusume cikacagim
Telefonun yokm mu o sayar ha spordayken bırakman gerekir tabi ama olsun git geli saysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?