Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa unuttun mu esim hemen başla o zaman . Bende başlayacağım wc eğitimine. Çok korkuyorum yaa nasıl yapıyorsun 2.5 yaşında benim oğlum da artık vakti geldi geciyo

Aaa sansa bak brnde kizima basladim bugun. Oglum 2.5 ayda öğrenmişti insallah kizim daha kolay olur

Kolay gelsin, havalar ısındı tam zamanı, umarım kısa sürede hallolur.
Aynen alistirma külotunu tavsiyr etmiyorlar. Hic denendim bende. Normal kilot giydiriyorum. seninkide sahane fikirmis hee
Ben de almıştım, hic kullanmadım.
Kesinlikle halılar kaldırılmalı, benim kötü tecrübelerim var

İyi akşamlar kızlar..
Ben yine açım ya, 3 öğün yiyecektim bugün, halsizdim oğlumla beraber uzandık uyuyakalmışım, uyanınca da saat 18i bayağı geçmişti yemedim daha birşey
Hadi ya kötü olmuş canım
Tarçınlı kahve falan içsen bastırır biraz

Çok yemek görmüyorum ben. Gayet normal beslenmişsin. Erken kapatıyorsun bir de günü güzel eksiler gelecek gibi.
Ara öğün pek yapmıyordum ya o yuzden cok gibi gelmişti bana sabah ta kayisi yatmadan yogurt derken insallah bu haftadan bennde cok umutluyum 1 kiloyu gecerim insallah

İyi akşamlar kızlar..
Ben yine açım ya, 3 öğün yiyecektim bugün, halsizdim oğlumla beraber uzandık uyuyakalmışım, uyanınca da saat 18i bayağı geçmişti yemedim daha birşey

Bak gene toparlanmadan yoruyorsun kendini.

Su aralar biraz yediklerini artirmanin zarari olmaz senin icin, faydasi olur.

Ara öğün pek yapmıyordum ya o yuzden cok gibi gelmişti bana sabah ta kayisi yatmadan yogurt derken insallah bu haftadan bennde cok umutluyum 1 kiloyu gecerim insallah

Peki bu kuru illa gece mi yemen lazim?
Erken kapatmissin ne guzel, bence gece saglikli da olsa bir seyler yememek lazim.

Ama tabi bu kur ozelinde gerekli ise o baska tabi, bilmiyorum.

Bak gene toparlanmadan yoruyorsun kendini.

Su aralar biraz yediklerini artirmanin zarari olmaz senin icin, faydasi olur.

Haklısın canım..
10 günlük vitamin alacağım, çok iyi geliyor her seferinde bana, onunla aç durmam mümkün değil, çok fena acıktırıyor.. Olmadı 10 gün ara veririm ife, sonra devam ederim..

Peki bu kuru illa gece mi yemen lazim?
Erken kapatmissin ne guzel, bence gece saglikli da olsa bir seyler yememek lazim.

Ama tabi bu kur ozelinde gerekli ise o baska tabi, bilmiyorum.
Yatmadan 30 dk önce yeyin gece cayır cayır yag yaksin demis tum tariflerde canim o yizden bi denemek istedim 1 hafta deneyeyim olmazsa birakicam. Bu cumaya kadar 1 kiloyu geçersem kurdendir diyecegim yoksa birakirim

Haklısın canım..
10 günlük vitamin alacağım, çok iyi geliyor her seferinde bana, onunla aç durmam mümkün değil, çok fena acıktırıyor.. Olmadı 10 gün ara veririm ife, sonra devam ederim..

Yani ara ara if yapabilirsin, ama aksam yemegini kacirdi isen ac kalma, yeni toparlaniyorsun zaten.

Bu ara cevremdeki herkes hasta olunca, bugun ben de tum vitaminleri ictim evdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…