Yaa unuttun mu esimhemen başla o zaman . Bende başlayacağım wc eğitimine. Çok korkuyorum yaa nasıl yapıyorsun 2.5 yaşında benim oğlum da artık vakti geldi geciyo
Aaa sansa bak brnde kizima basladim bugun. Oglum 2.5 ayda öğrenmiştiinsallah kizim daha kolay olur
Ben de almıştım, hic kullanmadım.Aynen alistirma külotunu tavsiyr etmiyorlar. Hic denendim bende. Normal kilot giydiriyorum. seninkide sahane fikirmis hee
Kesinlikle halılar kaldırılmalı, benim kötü tecrübelerim varKoltuk içinde çözüm bulmuştum... Söyleyeyim mi :))
Su geçirmez alez yada alt açma bezlerini koltuklara ser. Üstüne çarşaf yada koltuk örtün varsa onu ser.
Sonra sal çocuğu
Halıları da kaldır artık onlar için fikrim gelmedi.
Bende de cok yok bugun yani ekstra bi fazlalıkolmadiMillet 20bin yürümüştür. Bugün pazartesi
Hadi ya kötü olmuş canımİyi akşamlar kızlar..
Ben yine açım ya, 3 öğün yiyecektim bugün, halsizdim oğlumla beraber uzandık uyuyakalmışım, uyanınca da saat 18i bayağı geçmişti yemedim daha birşey
Ara öğün pek yapmıyordum ya o yuzden cok gibi gelmişti banaÇok yemek görmüyorum ben. Gayet normal beslenmişsin. Erken kapatıyorsun bir de günü güzel eksiler gelecek gibi.
Hadi ya kötü olmuş canım
Tarçınlı kahve falan içsen bastırır biraz
Hadi inşallahKahve sevmiyorum ama iyiyim ya toparlandım biraz..
Erkenden uyuyacağım gibi görünüyor tabi oğlum fırsat verirse :)
Ay bende ağrıyan karın kaslarımı özledim. 1 Haziran’a kadar kapalı olacakmış salonlarYetisemiyorum yine size
Reformer den hala Karin kaslarimi hissediyorum. Crossfit de baya zorlandim o yuzden
İyi akşamlar kızlar..
Ben yine açım ya, 3 öğün yiyecektim bugün, halsizdim oğlumla beraber uzandık uyuyakalmışım, uyanınca da saat 18i bayağı geçmişti yemedim daha birşey
Ara öğün pek yapmıyordum ya o yuzden cok gibi gelmişti banasabah ta kayisi yatmadan yogurt derken insallah bu haftadan bennde cok umutluyum 1 kiloyu gecerim insallah
Hadi inşallah
Bak gene toparlanmadan yoruyorsun kendini.
Su aralar biraz yediklerini artirmanin zarari olmaz senin icin, faydasi olur.
Evde de agritiriz No problemAy bende ağrıyan karın kaslarımı özledim. 1 Haziran’a kadar kapalı olacakmış salonlar
Yatmadan 30 dk önce yeyin gece cayır cayır yag yaksin demis tum tariflerde canimPeki bu kuru illa gece mi yemen lazim?
Erken kapatmissin ne guzel, bence gece saglikli da olsa bir seyler yememek lazim.
Ama tabi bu kur ozelinde gerekli ise o baska tabi, bilmiyorum.
Haklısın canım..
10 günlük vitamin alacağım, çok iyi geliyor her seferinde bana, onunla aç durmam mümkün değil, çok fena acıktırıyor.. Olmadı 10 gün ara veririm ife, sonra devam ederim..
Yatmadan 30 dk önce yeyin gece cayır cayır yag yaksin demis tum tariflerde canimo yizden bi denemek istedim 1 hafta deneyeyim olmazsa birakicam. Bu cumaya kadar 1 kiloyu geçersem kurdendir diyecegim yoksa birakirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?