Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

6-7 ay önce covid bana da bulaştı.. Kendisini pek hissetmesem de etkileri hala devam ediyor.. Bağışıklık sistemimi zayıflatmış, koku yok, tat yok..

Normalde bu kadar suyla benim de öyle olmam gerek.. 2-3 gündür çok az gidiyorum, bugün 1.5 litrede bitirdim suyu, çok fena şiştim..

Hurma yogurt diyeti yapan olmus muydu kizlar bizim bi arkadasin tanidigi arada bunu da yaparak 20 kilo vermis te şok olmus görünce....merak ettim yapan var mi.

6 günde 2.900 gitmişti
Çok uzun zaman önce yaptım ama, uzun süre de geri almadım..

Yaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ev yapımı kefir tüket bağışıklığa iyi gelir
Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah

Wayyyy süper bir rakam zorlandin mi peki cok aclik hissi oluyor.mu

Menün güzel ama gözüm yeşillik aradı
Akşam nohutu biraz azaltıp salata eklesen gayet iyi olacakmış
Sporun da güzel canım uyumasan daha fazla olurdu eminim ama uyku da gerekli iyi olmuş uyuduğun bünyen zayıf düşmesin

Ne güzel adımların, benim günüm yatmakla geçti
Menün de güzel..

Yaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ev yapımı kefir tüket bağışıklığa iyi gelir
Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah

Çok sağol canım..

Wayyyy süper bir rakam zorlandin mi peki cok aclik hissi oluyor.mu

Hayır diyebilirim, tam da uyamadım açıkcası, hurmayı tam yesem de yoğurdu yiyemiyordum.. Ben en tatlı, etli hurmadan yiyordum hem de kuru hurma nereme yeter dedim de

Bölgesel egzersiz dk 6 puan

Salata planım akşamaydı da işte kaçtı öğün yarın telafi ederim

Bugün adım challenge var. Adımların toplamı 2 kat puan olacak canım

Hurma yogurt diyeti yapan olmus muydu kizlar bizim bi arkadasin tanidigi arada bunu da yaparak 20 kilo vermis te şok olmus görünce....merak ettim yapan var mi.

Ben denedim yapamadim.
2. Gunu pes ettim.

Aciktigimdan falan degil ama surekli ayni seyi yemek, hem de tatli olunca bana yaramadi, tatli seven birisi degilim.

Ayyy geçen sene öyle bir gaflete düştüm bir hafta migren agrısı cektim
Kişiden kişiye değişebilir tabii ama bana hiç iyi gelmedi
Ağrı’dan tartılamadım bile

Esime bakin hele
Super spor ve menu,

pideye uzuldum, azicik yeseydin

Geri kalan menunu cok begendim, her sey var, gayet dengeli ve guzel.

Cok guzel canim

Regl zamani bitter candir, devam

Cok guzel, sen bu sekilde guzel kilo veriyorsun

Yami yami, tursu
Bence guzellesti senin menuler.

Salatana bayildim, afiyet olsun.

Caylar sekerli miydi yoksa

Cok guzel menu, pudingin de hos bir alternatif olmus bence

iyi super sevindim,

regle cok yakin tavsiye etmiyorlar sadece,
aklinda olsun,
ben bu hafta regli gormeden yapmayacagim daha, hemen olayim da cuma tartisindan once yeniden bir yapayim istiyorum, ama kismet bakalim.
Benim yeni bitti sıkıntı yok şimdilik önümde bu sefer cuma tartısına güzel yansır inşeAllah çok büyük etkisi var şu reglin tartıya bitsede gitsek durumları var hepimizde

Ahaha biz olsak kavga etmistik, pis esim vermez hayatta isirik falan.
Gerci doner ben de cok severim, ben de ona vermem

Guzel menu aslinda,

Sadece maydonoz kurunden emin olamadim, herkese onerilmiyor malum, senin durumunda icmen mi icmemen mi daha iyidir araştırmak lazim.

Kıyamıyorum sana, yeni yeni iyilesiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…