Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz olmaz mi, olur olur.

Ben sana hemen bulurum tarif, sebze var mi sebze? Kabak mesela, ispanak, maydanoz??

H3RA_

Soyle bisi buldum, enteresanmis
Yeni baslayanlar icin yesil smootie:
2 muz
1 yk fistik ezmesi
1 bardak kadar ispanak
2 bardak bitkisel sut

Senin malzemelerin bende olsa
Kivi muz ve avakadoyu kullanirim.
Sivi istiyorsan sade sutle, daha koyu olsun dersen yarim sut yarim yogurtla yap
Bir de denemelik tek bir sebze eklerim, ispanak, kabak veya salatalik.

Ne dersin asena87 ?
Smootie tarifi lazim.

Aldım hemen tarifi çocuklara yapacaktım pizza bende kendine bundan yaparım detoksta sonra tabiii

Hastaneye gitmenin güzel tarafı eltican
Adımlar şahane
Kızım cacık nedir ya
Menüde sporda şahane eşim

Kiz olmaz mi, olur olur.

Ben sana hemen bulurum tarif, sebze var mi sebze? Kabak mesela, ispanak, maydanoz??
Sebzelerden kabak var sadece. Yarın manav günüm, yeşillik alayım bol bol.
Senin tarifi deneyeyim yarın. Avakado acıtır mı tadını. Ne kadar koyayım?

Sivi olarak sut/ yogurt/ su kullaniyorum.
Sebze:ispanak, kabak, tum yesillikler, salatalik
Meyve: muz, cilek, kivi, avokado, kuru kayisi,
dut kurusu,
Ceviz, findik, minik bal, tarcin, hindistan cevizi, chia tohumu ve yulaf kullanmisligim var.

Bazen fat secrettan hesaplayarak abartmadan ama keyifli de olmasi cabaliyorum

Bu saydigim malzemelerin hangisini hangisiyle kullanirsan kullan nefis seyler cikiyor ortaya.
Ve genelde 1 lt olustugu icin 2 ogun tuketilebilir.

H3RA_ ne icin istiyorsun bilemedim gecmisi okumamistim canim.
Ama benim gibi usengec insanlar icin hem cabuk oluyor hem saglikli hem de cignenmiyor

Sebzelerden kabak var sadece. Yarın manav günüm, yeşillik alayım bol bol.

Senin tarifi deneyeyim yarın. Avakado acıtır mı tadını. Ne kadar koyayım?

Yok avokado bisi yapmaz, cok doyurucu olur, kullan muhakkak, istersen ceyrek koy, denemek icin.

Kabak da koy.

Bence avuc olcusu ile koy, kabak muz avokado. Bir de istersen ustune suslemelik tarcindir, hindistan cevizidir yanina alabilirsin. Boyle tabaga koyup tuketirim dersen suslemeler hos gorunuyor
Bardakta olsun dersen her seyi karistir

Tek seferlik yap. Begenirsen makine hazır

Arkadas salata yapmaya useniyorum dedi, biz de çözüm smootie bulduk, bakalim usenmezse yapacak

Canım taze fasulye çekti, yarın bende alayım. Afiyet olsun
Kuru fasulyeli tarifi ilk sende duydum, bende deneyeceğim.
Benim regl geldi sonunda cumaya kadar şişlerim iner umarım

Sabah
Az yağda.Patlıcan biber ızgara
5 zeytin domates salatalik
2 dilim tb ekmek

Aksam
Tavuk ızgara
Ayran
Domates salatalik

Su
3 litre

Spor
12000 adim 720 p
Lesie 2 bossted 120
Top 840 p
@Arriety @sedulu H3RA_
Afiyet olsun canım
Adımların coşmuş bugün
bcca nedir?
Sporlar süper, yazacaktım bugün unuttum araya iş girince. Sporları artırdığın için bu ara artı çıkıyorsun. Bir süre sonra hızla dökülecek kilolar.
Canım kavurma çekti, yanında ayran ve yeşil soğanla bu hafta bir akşam böyle yapayım bende.

Eki Görüntüle 2851412

90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
16600 adim 990 puan
100 jj 50 puan
Toplam 1265 puan..
@sedulu H3RA_ Arrietty_

Dolapta bulduğumu koyacağım yani
Benim gibi tembeller için çok iyi seçenek aslında. Sağol canım
Yarın öğlen menüm hazır sayenizde
Keten tohumu, chia tohumu gibi şeylerde alayım eve. Thanks tatlım

Genel olarak iyiyim, ama günün belli bir saatinde çok halsiz oluyorum, başım da ağrıyor.. Bunun yemekle de bir ilgisi yok, çok yesem de böyle az yesem de.. Vitaminlerle bu kadar toparlanmış olmam daha da iyi olacağımın göstericisi bence..
Ha bir de tansiyonum yükseliyor, o yüzden limonlu çay falan iyi geliyor, maydanoz da dün iyi hissetmemi sağladı.. Dün içtim mesela değişik birşey olmadı, her zamanki gibi iyiydim arada halsiz oldum uyudum ki bu zaten hergün oluyor.. Ama yine de deneme aşamasında maydanoz :) 1-2 gün daha içip etkisine bakacağım, kötü olursam zaten içmem..

Leslieyi ektim bu sabah
Arada fırsat bulunca yaparım..
Açıkcası dün artı çıkmamın sıkıntısından bu sabah pek keyifli uyanmadım, spor yapmak da istemedi canım.. Şişkinliğim gitti mi gitmedi mi öğrenmek için az önce tartıldım, cumaya göre eksi bile gördüm keyfim yerine geldi :) Normalde bu kadar çabuk modum düşmez ama günlerdir aç yatıyorum, hiç kaçamak yapmadım, hareketimi çoğalttım, bunları artı olarak görünce düşdüm biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…