Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel menu olmus afiyet olsun.kalori olarak da kh orani olarak da uygun.ya peyniri merak ediyorum ben de.asiri seviyorum her peyniri ve 30 gr 40 gr benlik degil ama cok da kalorili.keske serbest olsa sen ne kadar yiyorsun?
Yediklerin guzel seyler sanirim oglen yedigin kesin benliktir pek anlamasam da.guzel olmus afiyet olsun eşim
Afiyet olsun..sporunun masallahi var
Afiyet olsun iyi olmus, tost beyaz ekmek mi?
Suyu unutmus olabilirsin ya da sporla birlikte yaziyorsundur
Afiyet olsun ara ve aksamin guzel olmus, sabah normalden fazla ama senin kilon az dengeliyorsundur
Sabah
Az yağda.Patlıcan biber ızgara
5 zeytin domates salatalik
2 dilim tb ekmek

Aksam
Tavuk ızgara
Ayran
Domates salatalik

Su
3 litre

Spor
12000 adim 720 p
Lesie 2 bossted 120
Top 840 p
@Arriety @sedulu @neutral
Afiyet olsun
Sanki az mi olmus yediklerin?
Arrietty_ @sedulu @neutral asena87

2 lt su

18 dak pilates 108p
10 dak bolgesel 60p
120 dak yürüyüş 120p
21. 500 adim 1290 p

Toplam 1578 puan

Eki Görüntüle 2851259
Ooo eşim senkronize calisiyoruz, guzel olmus
Ne soracagim?
Yuruyusu ayri yazanlar o sirada akilli saati bileklerinden cikariyorlar mi?
Bir de, tum gun temizlikte vs her harekette bilekte degil mi ?

Yani ara ara if yapabilirsin, ama aksam yemegini kacirdi isen ac kalma, yeni toparlaniyorsun zaten.

Bu ara cevremdeki herkes hasta olunca, bugun ben de tum vitaminleri ictim evdeki

Doğru diyorsun canım.. Eskisi kadar iştahlı değilim zaten, yağsız, tatsız yemekler yiyorum, bir de öğün kaçınca gözüm aç kalıyor

Vitaminle intihar oluyormuydu?

asena87

Evet canim ogle yemegim on numaraydi, yuzde yuz oneririm, ozellikle farkli tatlari ayni tabakta sevenler icin.

Adim tum gun sayiyor benim bileklik, dusta bile cikarmiyorum.
Yuruyusu de soyle hesapliyorum, durmadan yarim saatten fazla yurudu isem ona gore topluyorum, bugun sabah ogle ve aksam yuruyus yaptim toplam 2 saat. Yarim saatten az yuruduklerimi eklemiyorum, cunku oyle hem spor gibi olmuyor hem de kim ugrasacak onu hesaplamakla

Farkli tatlarin tariflerini paylas arada,
Cok cesitli karisan seyleri seviyorum ben
Ama cok ugrasmali ve turkiyede her markette bulunmayan marketler olmasin, yorma beni

Farkli tatlarin tariflerini paylas arada,
Cok cesitli karisan seyleri seviyorum ben
Ama cok ugrasmali ve turkiyede her markette bulunmayan marketler olmasin, yorma beni

Bu poke bowl olayini sevdim ben.

Biraz pirinci makarna yapar gibi pisiriyorsun.
Sonra yanina ne istersen kup kup dogra koy,
Soslayip al sana tabak.
Cok kolay hazırlanıyor.
Pirinc yemem dersen kinoa falan da olur.
Ben pilavi neredeyse biraktigim icin bu tarz pirince izin veriyorum.

Bugunkunde mango ve misir hafif tatli tat veriyor, digerleri tuzlu derken, sosu da limonlu olunca cok sevdim.

Ama orjinal tarif suydu, ben de evdeki malzemelere gore uyarlamistim zaten:

Pepeeee. Kizim cok severdii
Utanmadan bide 10 euroya satiyolar bi porsiyon

Az olsun bu zamana kadar yedikten ne oldu . Kiloyu vermem lazım haziranda annemlere gidebiliriz. En kısa zamanda 66 yi görmem gerek

Süpersin Ayşem ben çok iyi yapamadım bugün annemler ablamlar bendeydi onlarla geçti tüm günüm
Ama yinede yaptım bişeler

Cubukla yedım deme

Ne yaptın, yürüyebildin mi bugün?
Belki de yazdın ama henüz bakacak fırsatım olmadı, dağınıklık toplamakla meşgulüm de
Yürüdüm yürüdüm birazdan pylaşıcam, bakmadım diğer topiğe henüz

Haklısın canım..
10 günlük vitamin alacağım, çok iyi geliyor her seferinde bana, onunla aç durmam mümkün değil, çok fena acıktırıyor.. Olmadı 10 gün ara veririm ife, sonra devam ederim..
Hayırdır canım ne rahatsızlığın vardı ki?
Ay ben WCde yaşıyorum resmen ikisi de zor ya
Bi bardak su içeyim on dk sonra tuvalet
Yeni bi yere gidince öğrendiğim ilk yer tuvaletlerin yeri oluyor

Süpersin Ayşem ben çok iyi yapamadım bugün annemler ablamlar bendeydi onlarla geçti tüm günüm
Ama yinede yaptım bişeler
Olurmu canım sende süpersin yürüyüşe başladım ya bugün ondan iyi oldu adımlar devam bakalım etkisi olacak mı cumaya

Guzel menu olmus afiyet olsun.kalori olarak da kh orani olarak da uygun.ya peyniri merak ediyorum ben de.asiri seviyorum her peyniri ve 30 gr 40 gr benlik degil ama cok da kalorili.keske serbest olsa sen ne kadar yiyorsun?
Bennde cok seviyorum aşırı seviyorum
2 cesit yiyorum 2 si toplam 1 kibrit kutusu oluyordur canim bazen azcik fazlası 1.5 kibrit.kutusu oluyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…