Guzel menu olmus afiyet olsun.kalori olarak da kh orani olarak da uygun.ya peyniri merak ediyorum ben de.asiri seviyorum her peyniri ve 30 gr 40 gr benlik degilMerhabaaaaa
Kalkınca 2 gun kurusu 1 kuru incir
3 bardak su (kabizlik icin ise yaradı bugun)
Kahvalti
Biberli az.sucuklu omlet 2 yumurta dan
1.dl ekmek
Peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Ara
2 cilek 4 kiraz 1 yeni dünya
Ara
2 ceviz..
1 şekersiz turk kahvesi
Aksam.
1 kase soğuk ayran aşı taze naneli bol acili
Dereotu maydanoz
Su 2 oldu daha içerim
2 sade soda..
Yuruyus sonra paylaşırım..
Arrietty_ @sedulu @neutral
Artik aksam yemeğimi 5 te yiyorum sonrası odem oluyor bende...
Gece yatmadan yogurt detox yiyeceğim..cok mu yedim bugun
Yediklerin guzel seyler sanirimArrietty_ @sedulu @neutral asena87
Kizlar menumu paylasayim sporu sonra paylasacagim.
10.30
1 h yumurta
12.00
poke bowl
(3 yk kahverengi pirinc, 2 yk misir, az salatalik, az balik stick, ceyrek mango, 1 avakado, az yesil sogan. Sos: mayonez + limon suyu )
1 mini kase kabak cekirdegi
arada
1 avuc yaban mersini,
1 minik kare cikolata
17.00
1.5 p taze fasulye yemegi
2 adet taze sogan
Afiyet olsun..sporunun masallahi varIyi akşamlar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 tk pekmez 1 tk labne domates salatalık ve yeşillik
Ara 2 kare bitter Türk kahvesi
Ogle 1 kase mercimek çorbası salata
Akşam 4 köfte 2 kaşık bulgur 1 bardak ayran 2 adet koz biber ve soğan salatası
Su 3 lt
Bugun regl oldum sandım ama olmamışım yaa ama nasıl yiyesim var ve tatlı istiyor canım anlatamam
Sporlarim
18000 adım 1080 puan bugün kendimi aştım valla
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
8 dk kol videosu 48 puan
15 dk plates 90 puan
Toplam 1368 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral KumraL_KrakeR
Afiyet olsun iyi olmus, tost beyaz ekmek mi?
Afiyet olsun ara ve aksamin guzel olmus, sabah normalden fazla ama senin kilon az dengeliyorsundurSelam hanımlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
1 yumurta
30 gr peynir
5 zeytin
1.5 dilim ekmek
2 tam ceviz
1 kuru incir
1 kuru kayısı
5-6 küçük çilek
3-4 çeri domates
1 salata
1 bardak tek şekerli çay
Ara 16.00
1 tam cevizli bir kuru incir
Akşam 18.30
4 adet mantar-yarım soğan- 2 yumurtadan omlet
50 gr peynir
3 çeri domates
1 salata
6 zeytin
2 tam ceviz
2.5 litre su- 1.5 litre dukan içildi. Daha devam ediyorum.
Spor
Bugün bir şey yapmadım.
10000 adım 600p
60 dk yürüyüş 150p
Toplam: 750p
Arrietty_ @sedulu @neutral Eki Görüntüle 2851252
Afiyet olsun
Ooo eşim senkronize calisiyoruz, guzel olmusArrietty_ @sedulu @neutral asena87
2 lt su
18 dak pilates 108p
10 dak bolgesel 60p
120 dak yürüyüş 120p
21. 500 adim 1290 p
Toplam 1578 puan
Eki Görüntüle 2851259
Yani ara ara if yapabilirsin, ama aksam yemegini kacirdi isen ac kalma, yeni toparlaniyorsun zaten.
Bu ara cevremdeki herkes hasta olunca, bugun ben de tum vitaminleri ictim evdeki
Farkli tatlarin tariflerini paylas arada,asena87
Evet canim ogle yemegim on numaraydi, yuzde yuz oneririm, ozellikle farkli tatlari ayni tabakta sevenler icin.
Adim tum gun sayiyor benim bileklik, dusta bile cikarmiyorum.
Yuruyusu de soyle hesapliyorum, durmadan yarim saatten fazla yurudu isem ona gore topluyorum, bugun sabah ogle ve aksam yuruyus yaptim toplam 2 saat. Yarim saatten az yuruduklerimi eklemiyorum, cunku oyle hem spor gibi olmuyor hem de kim ugrasacak onu hesaplamakla
Evet cnm fitness salon degilde yuzme super oldu@Onlymemeself kiz acmislar fitnes salonlarini sonunda, yarindan itibaren gecerli imis.
Yuzme de dahil
Tutmayin beni anacim
Farkli tatlarin tariflerini paylas arada,
Cok cesitli karisan seyleri seviyorum ben
Ama cok ugrasmali ve turkiyede her markette bulunmayan marketler olmasin, yorma beni
Pepeeee. Kizim cok severdiiArada wc ye giderken özellikle belirt "çiş kakayı tuvalete atıp geliyorum" diye. Hatta babası da üstüne basa basa söylesin. Tuvalet eğitimiyle ilgili çizgi filmler aç kulağına girsin ufaktan ufaktan.
Kızım tualete yapınca alkışlar abartılı sevinirdim. Oda kapıda bekler her wc ye gideni çıkışta alkışlardı, aferin diye diye
Şimdi hatırladım pepee çizgi filmleri meşhurdu oğlum zamanında. Bu şarkıyı söyleye söyleye giderdik wc ye :))
Utanmadan bide 10 euroya satiyolar bi porsiyonBu poke bowl olayini sevdim ben.
Biraz pirinci makarna yapar gibi pisiriyorsun.
Sonra yanina ne istersen kup kup dogra koy,
Soslayip al sana tabak.
Cok kolay hazırlanıyor.
Pirinc yemem dersen kinoa falan da olur.
Ben pilavi neredeyse biraktigim icin bu tarz pirince izin veriyorum.
Bugunkunde mango ve misir hafif tatli tat veriyor, digerleri tuzlu derken, sosu da limonlu olunca cok sevdim.
Ama orjinal tarif suydu, ben de evdeki malzemelere gore uyarlamistim zaten:
Eki Görüntüle 2851282
Az olsun bu zamana kadar yedikten ne oldu . Kiloyu vermem lazım haziranda annemlere gidebiliriz. En kısa zamanda 66 yi görmem gerekGuzel menu olmus afiyet olsun.kalori olarak da kh orani olarak da uygun.ya peyniri merak ediyorum ben de.asiri seviyorum her peyniri ve 30 gr 40 gr benlik degilama cok da kalorili.keske serbest olsa sen ne kadar yiyorsun?
Yediklerin guzel seyler sanirimoglen yedigin kesin benliktir pek anlamasam da.guzel olmus afiyet olsun eşim
Afiyet olsun..sporunun masallahi var
Afiyet olsun iyi olmus, tost beyaz ekmek mi?
Suyu unutmus olabilirsin ya da sporla birlikte yaziyorsundur
Afiyet olsun ara ve aksamin guzel olmus, sabah normalden fazla ama senin kilon az dengeliyorsundur
Afiyet olsun
Sanki az mi olmus yediklerin?
Ooo eşim senkronize calisiyoruz, guzel olmus
Ne soracagim?
Yuruyusu ayri yazanlar o sirada akilli saati bileklerinden cikariyorlar mi?
Bir de, tum gun temizlikte vs her harekette bilekte degil mi ?
Süpersin Ayşem ben çok iyi yapamadım bugün annemler ablamlar bendeydi onlarla geçti tüm günümIyi akşamlar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 tk pekmez 1 tk labne domates salatalık ve yeşillik
Ara 2 kare bitter Türk kahvesi
Ogle 1 kase mercimek çorbası salata
Akşam 4 köfte 2 kaşık bulgur 1 bardak ayran 2 adet koz biber ve soğan salatası
Su 3 lt
Bugun regl oldum sandım ama olmamışım yaa ama nasıl yiyesim var ve tatlı istiyor canım anlatamam
Sporlarim
18000 adım 1080 puan bugün kendimi aştım valla
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
8 dk kol videosu 48 puan
15 dk plates 90 puan
Toplam 1368 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral KumraL_KrakeR
Cubukla yedım demeBu poke bowl olayini sevdim ben.
Biraz pirinci makarna yapar gibi pisiriyorsun.
Sonra yanina ne istersen kup kup dogra koy,
Soslayip al sana tabak.
Cok kolay hazırlanıyor.
Pirinc yemem dersen kinoa falan da olur.
Ben pilavi neredeyse biraktigim icin bu tarz pirince izin veriyorum.
Bugunkunde mango ve misir hafif tatli tat veriyor, digerleri tuzlu derken, sosu da limonlu olunca cok sevdim.
Ama orjinal tarif suydu, ben de evdeki malzemelere gore uyarlamistim zaten:
Eki Görüntüle 2851282
Yürüdüm yürüdüm birazdan pylaşıcam, bakmadım diğer topiğe henüzNe yaptın, yürüyebildin mi bugün?
Belki de yazdın ama henüz bakacak fırsatım olmadı, dağınıklık toplamakla meşgulüm de
Hayırdır canım ne rahatsızlığın vardı ki?Haklısın canım..
10 günlük vitamin alacağım, çok iyi geliyor her seferinde bana, onunla aç durmam mümkün değil, çok fena acıktırıyor.. Olmadı 10 gün ara veririm ife, sonra devam ederim..
Ay ben WCde yaşıyorum resmen ikisi de zor yaBugün artı çıkmamın nedeni vücudumun su tutması sanırım.. Dün de dikkat ettim 2 litre su + çay falan içtim ama 2-3 kez ancak wcye gittim.. Bugün de öğle
Normalde saatbaşı gitmem gerek bu kadar içtiklerimle
Olurmu canım sende süpersin yürüyüşe başladım ya bugün ondan iyi oldu adımlarSüpersin Ayşem ben çok iyi yapamadım bugün annemler ablamlar bendeydi onlarla geçti tüm günüm
Ama yinede yaptım bişeler
Bennde cok seviyorum aşırı seviyorumGuzel menu olmus afiyet olsun.kalori olarak da kh orani olarak da uygun.ya peyniri merak ediyorum ben de.asiri seviyorum her peyniri ve 30 gr 40 gr benlik degilama cok da kalorili.keske serbest olsa sen ne kadar yiyorsun?
Ben boyle diyetleri denedim kiloda verdim ama biraktigimda 2 kati geliyodu.Hurma yogurt diyeti yapan olmus muydu kizlarbizim bi arkadasin tanidigi arada bunu da yaparak 20 kilo vermis te şok olmus görünce....merak ettim yapan var mi.
1001 cesit diyet denedim en iyisi keto diyeti. Cok sevmistim onu. HemHurma yogurt diyeti yapan olmus muydu kizlarbizim bi arkadasin tanidigi arada bunu da yaparak 20 kilo vermis te şok olmus görünce....merak ettim yapan var mi.
YaaaBen boyle diyetleri denedim kiloda verdim ama biraktigimda 2 kati geliyodu.
Keto denesene. Sporda yapiyorsun. Goreceksin farkiYaaaşöyle canim 2 3 kilodan cok hizli kurtulmak istiyorum da..yapsam mi ki dedimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?