- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Emin olamıyorum.Geçen gün bahçede oturduk biraz rüzgarda kaldım.Bugün geçsin de bakalım yarın kötü olursam yaptırmayı düşünüyorum.Sağol canımKumraL_KrakeR geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Şüpheli bir durum varsa test yaptır bir an önce
Gecmıs olsun canım. Umarım gecer bıran onceEmin olamıyorum.Geçen gün bahçede oturduk biraz rüzgarda kaldım.Bugün geçsin de bakalım yarın kötü olursam yaptırmayı düşünüyorum.Sağol canım
Kizlar 2. Olduk bu hafta
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Asi Matmazel canim bireysel de 1. Oldun. Tebrik ederim
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Ilk firsatda su topice yazmalisin kuzum Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Kiz sen 2 defa ayni detoksu mu yapiyon arka arkaya? Aman haa
Gecmis olsun kaptanimKumraL_KrakeR , gecmis olsun krakerim
Ruzgar carpmistir belki
Bende yatis mod on. Migrenim tuttu yine. Bu ara cok olmaya basladi. 3500 adimim disinda bisey yok. Onuda nasil yaptim tüm gün yatarak bilmiyorum
sedulu noram masallah kizlar. Harika sporlar yapmissiniz
Denemeye niyetliydim bugün. Artik insallah yarin
Geçmiş olsun canim evet yaa bu sıra sık oldu neden öyle oldu kafana biseymi takiyosunKumraL_KrakeR , gecmis olsun krakerim
Ruzgar carpmistir belki
Bende yatis mod on. Migrenim tuttu yine. Bu ara cok olmaya basladi. 3500 adimim disinda bisey yok. Onuda nasil yaptim tüm gün yatarak bilmiyorum
Su orucuna başladın mi belki ondandır?KumraL_KrakeR , gecmis olsun krakerim
Ruzgar carpmistir belki
Basladim, ondan herhalSu orucuna başladın mi belki ondandır?
Saol kuzumKiz sen 2 defa ayni detoksu mu yapiyon arka arkaya? Aman haa
Gecmis olsun kaptanim
Saol canimGeçmiş olsun canim evet yaa bu sıra sık oldu neden öyle oldu kafana biseymi takiyosun
Evet canım öyleymiş bugün daha az yedim karpuzuMenün güzel ama karpuz kavun gibi meyveleri çok tüketmemek lazım daha doğrusu kontrollü olması gerekiyor porsiyonlarınona dikkat kuzu
Valla daha yeni oturdum kuzum artık akşama ne yapabilirsemEdersin kuzu mersk etme
İnşallah daha iyi olursunuz balım tekrar çok çok geçmiş olsunSağol canım sorduğun için, kusura bakma valla öğle yoğun geçti ki günler, telefonumun nerde olduğunu unutuyordumbugün rahatım sonunda, bebiş de iyi, normale dönüyoruz..
+172782882828Keske temizlik de puan verseydi
Ayyy krakerim ne oldu sana üşüttün mü annemmm dikkat et kendine, Allah korusun inşallah basit bi üşütmedir yarın kendine gelirsinNe güzel sporlar yapılmış bravo valla
Ben grip oldum yatıyorum sabahtan beri adım sayım bile 330
Azcık kendime gelirsem atlamak istiyorum..İnşallah covid olmamışımdır
Oy oyyyy kaptancağzım sen de mi hastasın çok gevmiş olsunKumraL_KrakeR , gecmis olsun krakerim
Ruzgar carpmistir belki
Ev isi bitmez. Nankör cunku :)Selam kızlar Daha yenice oturtabildim
Bütün gün bulaşık yemek temizlik bulaşık bi kendime vakit ayıramadım
Canım tim gün kahve istedi onu bile içemedim
Ev işi bitmiyo öfff
Ayaklarımın altı yanıyo hiç sporum yok, kendime geleyim de akşam biraz yürüyüş yapayım bari
Mutsuzum bu durumdan
Öyle yapınca kat oluyor ama uzun uçlar çok gitmiyor. Eşin olmadi biraz kessin ucundan evde erkeklerin kullandığı saç kesme makinelerinden varsaBasladim, ondan herhal
Mecburi bozdum bugun o yuzden
Ustune soguk dus alinca kendime geldim.
Birde sacimi senin usul kestim baya hemde.
Ne cok sac varmisesim kisalt daha dedikce kestim ama hala uzun
Ev işi ne zaman bitmiş ki kızSelam kızlar Daha yenice oturtabildim
Bütün gün bulaşık yemek temizlik bulaşık bi kendime vakit ayıramadım
Canım tim gün kahve istedi onu bile içemedim
Ev işi bitmiyo öfff
Ayaklarımın altı yanıyo hiç sporum yok, kendime geleyim de akşam biraz yürüyüş yapayım bari
Mutsuzum bu durumdan
Olabilir canım migren her şeyden etkileniyor ya sıkıntı Allah hepimize şifa versinEv isi bitmez. Nankör cunku :)
Evet ruzgar, yagmur surekli boyle hava
Disarida spor yapmak da carpiyor olabilir. Emin degilim pek
Önler baya kat oldu. Arkayida aldim makasi duzelttim az daha.Öyle yapınca kat oluyor ama uzun uçlar çok gitmiyor. Eşin olmadi biraz kessin ucundan evde erkeklerin kullandığı saç kesme makinelerinden varsa
Ay öyle canım valla, annemler köye gönderdim de kimse yokken haftalık temizlik yapayım dedimEv işi ne zaman bitmiş ki kızsal biraz kalanı yarına yap. Ben kahvemden ödün veremiyorum ya
Acmana gerek yok yani ben açmıyorum. Direkt boya uyguluyorum diplere ve ortalara doğru en son kalan boya olursa uçlarına yediriyorumÖnler baya kat oldu. Arkayida aldim makasi duzelttim az daha.
Yarin incelerim iyice ne durumda diye. Olmadi dedigin gibi yaptiririm esime.
Artik 3 kutu degil 1 kutu boya yeter
Ay birde yine dip boya icin acmam gerekecek degil mi saci yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?