Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kac gun yapacaksin?
Aciktin diye mi
3 gun yapicam bugun 2.gun yarin son tam pazartesi sabahi bitiyor

Evet acliktan döndüm döndüm durdum 4 5 kez kalkıp geri yattim yok uyuyamadım 3 4 saat uyuduysam iyi..oyle boyle acikmadim neyse sabahki mutluluğa deydi

zaten max kilom 66 ydi su anda da 63.8 yani verebilmeliydim aslinda.
Detoksu bazen yapiyorum nadiren.
Senin kabak yemegi detoksu dedigin nedir ne yapiyorsun?

Kizlar guzel ve asiri basit tarifler birakiyorum ilgilenenlere...

3 gun yapicam bugun 2.gun yarin son tam pazartesi sabahi bitiyor

Evet acliktan döndüm döndüm durdum 4 5 kez kalkıp geri yattim yok uyuyamadım 3 4 saat uyuduysam iyi..oyle boyle acikmadim neyse sabahki mutluluğa deydi
Kabak detoksu nasılmış kısaca anlatirmisin canim
Gunadın kızlar
Herkese guzel haftasonları
Teşekkürler canım. Sana da iyi hafta sonları

Selam kızlar
Akşama yemeğe misafirim var. O yüzden sebze yanına et de yiyeceğim biraz. Sadece sebze yiyecektim ama olmadı.

1 fırında kabak
2-3 kuzu pirzola
Yoğurt ve salata yiyeceğim yani. Sadece pirzola ve salata mı yesem? Kabak fazla mu olur sizce?

bence çok makul canım fazla olmaz afiyet olsun

zaten max kilom 66 ydi su anda da 63.8 yani verebilmeliydim aslinda.
Detoksu bazen yapiyorum nadiren.
Senin kabak yemegi detoksu dedigin nedir ne yapiyorsun?

Kabak detoksu nasılmış kısaca anlatirmisin canim

Teşekkürler canım. Sana da iyi hafta sonları
Bu şekilde kizlar ikindi de meyve demis ama ben yemedim.. 2 kabak degil de 1 kabaktan yaptim

Keske temizlik de puan verseydi
eskiden vardı canım. çok iyi olmuş olmaması temizlikle kalori yakıyorsunz tamam ama aktif spor olmadığı için kalori yakımı çok az seviyede oluyor. yağ yakımı için bir aktiviteyi aynı tempoda en az 45 dk yapmanız gerekmekte. hal böyle olunca temizlik biraz fosss oluyor. birde neden ev hanımları dal gibi değil o zaman düşünmek lazım

Ya 57 dk pamela reif yaptım ama ben benlikten çıktım her yerim yanıyor sanki ilk defa spor yapıyor gibiyim. Kol sırt göğüs göbek bacak popo tüm vücudu ayrı ayrı çalıştırdım
Deli dürttü galiba beni yerden biri kaldırsın

57 dk mi? Pamela? 57 dk?
dusununce bile bayginlik gecirecem

Selam kızlar..
Nasılsınız?
Sabahtan beri kaç kez geldim de yazamadan çıktım..
Dün çok yorulmuşum, bugün hiç halim yok.. Oğlum şimdi uyudu, ben de biraz dinleneyim dedim..
İyi ki sabah Leslie yapmıştım, kaldı mı kalıyor böyle olunca.. Dinlenip kendime gelirsem az biraz jj de yaparım..

sedulu sana ozendim pamela deneyim dedim. 3 dk anca ne zaman yere yatiyor kalkiyor orda pes ettim sabah jj yaptim biraz. Sanki daha az zorlandimm
Tabii ki ilk zamanlar ben hiç yapamıuordum. Şimdi kanguru gibi zıp zıp zıplıyorum. Kaşlar güçlendikçe hareketler daha kolay yapıyorsun.
O pamela var ya terletmiyor bile yaw. Nasıl bir kondisyon varsa kadında.

Tabii ki ilk zamanlar ben hiç yapamıuordum. Şimdi kanguru gibi zıp zıp zıplıyorum. Kaşlar güçlendikçe hareketler daha kolay yapıyorsun.
O pamela var ya terletmiyor bile yaw. Nasıl bir kondisyon varsa kadında.
Masallah sana yaptigin videolara baktim. Yapabilirim sanki. Yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…