Beni de yerden kazıldılar valla kamyon çarpmışa döndüm57 dk mi? Pamela? 57 dk?
dusununce bile bayginlik gecirecem
Off offfAkşam faslı da bitti benim için
Benim de aylarca yemediğim olduOff offfafiyet olsun. 3 aydir makarna yememisim
ŞİMDİ zıp zıp zıplamışsındır sen. Kapatmışsındır arayı.Kabak detoksu iyi olur canım senin için bence
Menü de adımlarda güzel kuzu
Menğn güzel yavru su gerçekten önemli bu süreçte
Akşam yemeği doyurdu mu yavru seni
Menüde sporda gayet güzel canım
Menün güzel ama karpuz kavun gibi meyveleri çok tüketmemek lazım daha doğrusu kontrollü olması gerekiyor porsiyonlarınona dikkat kuzu
Şahanesin yavru yinebu nasıl bir puan bugün hiç spor yapmamışken hemde ben şimdi bu Sporlara nasıl yetişeyimm söyle hadi bana nasıl edeyim
Menüde Sporlar da şahane
Öylesine alıntıladım abla sana diyecek sözüm yokafiyet şifa olsun sezgisel beslenmen bol olsun kilolar uçup gitsin
Şahane spor kaptanım size yetişmem için çok çalışmam lazım çooookkk
Yavrucum abs de zor hareketler var niye zorluyorsun kendinikarın çalışma bu ara bak gelir seni elticanlıktan men ederim redderim seni alalafe bir elti olursun ona göre
Yeşil mercimekte erşte var mıydı kuzu?
Edersin kuzu mersk etme
Şahanesin kuzu
Menğn az ama doyurucu şeyler var@Ceydos um
Güzel menü
Yapabilirsin tabii ki. Amaç zorlandığın yerde dur hatta hareketi atla. Önemli olan tam yapmak değil gelişim göstermek.Masallah sanayaptigin videolara baktim. Yapabilirim sanki. Yapacam
O nece videodur kaptanım ya. Bana bir adet bile zor geliyor. Tebrik ederim çokBunlar da benim bugün yaptığım videolar
Sonrasında kamyon çarpmıştan beter oldum. Kollarım, göğsüm, bacaklarım ve karnım yanıyor.
8 MIN LEG STRETCH - short & relaxing for thighs, hamstrings & your butt I Pamela Reif
Hem sövüyorum kadına rest vermediği için hem devam ediyorumŞİMDİ zıp zıp zıplamışsındır sen. Kapatmışsındır arayı.Asi Matmazel
Yapabilirsin tabii ki. Amaç zorlandığın yerde dur hatta hareketi atla. Önemli olan tam yapmak değil gelişim göstermek.
O nece videodur kaptanım ya. Bana bir adet bile zor geliyor. Tebrik ederim çok
Bende akşam üzeri hal kalmıyor genelde ondan ya sabah ya da en geç öğlen bitiriyorum sporu. Akşam anca yemek hazırla çocukla oyna dinlenme modu oluyorHay maşallah ben daha bisey yapamadım yemekten sonra artık
Geçmiş olsun yorma hiç vücudunu bol sıvı tüket vitamin takviyen varsa kullan. Dinlensin vücut. Şüpheleniyorsan test yaptır canım için rahat ederNe güzel sporlar yapılmış bravo valla
Ben grip oldum yatıyorum sabahtan beri adım sayım bile 330
Azcık kendime gelirsem atlamak istiyorum..İnşallah covid olmamışımdır
Sağol kaptanım yanımda 2litre su sişemle yatıyorum bol bol içiyorum c vitamini alcak eşim nöbetçi eczaneden halsizliğim geçerse biraz adım atarım yattıkça kötü oluyorumGeçmiş olsun yorma hiç vücudunu bol sıvı tüket vitamin takviyen varsa kullan. Dinlensin vücut. Şüpheleniyorsan test yaptır canım için rahat eder
Gecmis olsun krakerimNe güzel sporlar yapılmış bravo valla
Ben grip oldum yatıyorum sabahtan beri adım sayım bile 330
Azcık kendime gelirsem atlamak istiyorum..İnşallah covid olmamışımdır
Sağol canımGecmis olsun krakerim
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?