Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü güzel spor puanı daha bir güzel

Benimde temizlik yaparken şarjım bitmiş, en az bir saatlik adımlarım boşa gitti.

istikrarımı hiç bozmamışım

Mutlaka yap yuz masaji ve yogasi videolari
benim gulumseme cizgisi dedikleri yerim cok cok belliydi
baya azaldi. Nasil sevindim :))

H3RA_ kaptanım daha fazla spor yapmayı planlamıştım ama çocuklar ev eşim derken böyle oldu yarında spordan çok umutlu değilim ama pazartesi daha iyi olur diye düşünüyorum
Alys usulu pazar ve persembe dinlenme diyebilirsin :)
Admlara odaklan yeter

H3RA_ kaptanım daha fazla spor yapmayı planlamıştım ama çocuklar ev eşim derken böyle oldu yarında spordan çok umutlu değilim ama pazartesi daha iyi olur diye düşünüyorum
Bende tam tersi hafta içi istediğim kadar yapamıyorum. Ofiste koltuğa yapışıyorum resmen. Ama hızlanmak istiyorum şu son bir ayda hayırlısı bakalım.

Şimdi bu önemli bir veri. Gerçekten yüzünde çökme var ise bu senin kas kaybettiğini gösterir. Yani yüzün gerçekten sana çökmüş gibi geliyorsa diyetlerin vücudun için doğru değil demektir. O yüzden yaptığın şok diyetler tartıya güzel yansısa da seni yanıltabilir. Bence bunu internetten bir araştır. Çünkü sağlıklı zayıflayınca insanın yüzüne sağlıklı bir ışıltı geliyor kuzum. Aman dikkat et.

Mutlaka yap yuz masaji ve yogasi videolari
benim gulumseme cizgisi dedikleri yerim cok cok belliydi
baya azaldi. Nasil sevindim :))
Ayy bende de gülünce her iki tarafta 3er derin çizgi beliriyor gamze gibi ama değil biliyorum yanaklarım baya süzüldü c vitaminli yağ alayım dedim onu araştırıyorum alır almaz başlıcam inşeAllah bana da iyi gelir

ben kiehls i almadan once la roche nin c vitaminli serumunu alacaktim
Gerci oda pahali. Ama iyi diye duydum

Bende öyle düşünmeye başladım kuzu çirkinlik değilde benim yüzüm toplu ve yuvarlaktır ama zayıfladığımda çirkinlik demiyelim de yüzümde baya zayıfladı spora ağırlık vereyim diyorum ama senin gibi istikrarlı yapamıyorum ki işlerim hiç bitmiyor sanki

Böyle düzensiz ben de yoruluyorum diye haftalık program yaptım canım ben de. Cuma- Cumartesi- Pazartesi- Çarşamba günleri dışında spor yapmayacağım. Böyle zor oluyor. Ayrıca sende 3 çocuk var valla bu kadar spora bile bravo ben hiç yapamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…