Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese merhaba kizlar

Ben gune gene eksi ile uyandim dune gore daha az ama olsun...bugun son detox günüm yarında tarti gunu hafta sonu da ödülsuz ve kacamaksiz gecti daha ne olsun misss
Merhaba canım

Ben bütün topiğin yerine ödülleri kaçamakları yaptım

Şaka bir yana ben cuma cumartesi zaten vücudu şaşırtmak ve psikolojimi düzeltmek için normal şekilde ,

pazar günü ve hafta içi diyetteymiş gibi besleniyorum

Valla harikasin özeniyorum sana son kilolara gelebilirsem ben de senin gibi yapmak isterim

Bugün ki sporlardan Muaf olabilir miyim?
@sedulu hiç halim yok yarın devam ederim.Şimdi biraz uyuyayım
geçmiş olsun canım. 1 kaşık bal ve 1 limon suyunu karıştırıp iç rahatlatır seni.
hoşgeldin aramıza tekrardan

Oh
Bende eksi ile uyandim
Yag ve kas oranimi not ettim.
Ona gore gidecegim diyorum, yine tarti rakamina odaklaniyorum
Yaaa super

Ben de ne giderse ne gelirse gelsin kas yag huc biriyle ilgilenmiyorum ne ölçü aldim ne baska birsey sadece tartidaki rakama odaklaniyorum Bir de aynaya

rezalet daha hasar telafisi yapamamışım daha dikkatli beslenmeliyim.

Bizimkinin uyumamak için bahanesi su içmek, hep sıvıyı azaltmaya çalışıyorum yatmadan önce, yalvariyor anne bir yudum su diye, ben de dayanamıyorum. Yatmadan önce neredeyse yarim litre içiyor.

dermapen yaptırdığımda ben eczaneden c vitamini e vitamini ampul aldım. medicasol ve bepanthol ile karıştırdım onu sürüyorum çok iyi geldi cildime. toparladı ve canlandı. geçen günde bir set ısmarladım azıcık kullanayım sana bilgi veririm olumlu olumsuz. içerisinde cologen serum, c vitamini serumu ve ek aydınlatıcı serum var.
Halledersin sen eminim buna
bu yıl çok yavaşım canım sıkılıyor.

Ya okadar cok guzel videolar var ki
Plan yapmam lazim. Hepsini yapasim var
Bugun crossfit yaptim yeter diyordum ama aksam 20dk hiit bisiklet videosu yapacagim
Ben en iyisi plan yapayim neyi ne zaman yapayim diye.
Ben en YouTube haftalık spor listeleri oluşturmaya başladım kendime bu yüzden. Cidden insanın hepsini yapası geliyor. Tabii nerdeee

Tünaydın kızlar. Regl oldum geldi beklenen. Hemende 1 kılo artı cıktım karnım acaıp şiş umarım gıder hemen. Bugun bıseyler yapabılırım umarım hareket olarak
Ne güzel cumaya kadar ne güzel bir zaman dilimi var bütün fazlalıklardan kurtulursun güzel bir rakam seni bekliyor desene

Ben en YouTube haftalık spor listeleri oluşturmaya başladım kendime bu yüzden. Cidden insanın hepsini yapası geliyor. Tabii nerdeee
Insta da milyon video kayit etmissim
Yarin reformer var sabah
Aksam da crossfit
O yuzden yine extra birsey eklemedim
Senin videolar saliya kaldi

April han in ic bacak videosu var. Cok guzel ve etkili
Onu @Onlymemeself in kol videosu ile birlestirsem olur herhal

Cidden hepsini yapasi geliyor insanin. Vakit yok

Bizimkinin uyumamak için bahanesi su içmek, hep sıvıyı azaltmaya çalışıyorum yatmadan önce, yalvariyor anne bir yudum su diye, ben de dayanamıyorum. Yatmadan önce neredeyse yarim litre içiyor.
Vay uyanık kerata vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…