Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için Pazartesi günü kilo bildirimi yapma zorunluluğu vardır.

Kaptanlar ile aldigimiz karar ise su yönde : Cuma günü nasil paylasiyor ise, Pazartesi de ayni sekilde olacak kontrol tartisi

CEYDOS da artik kaptan yardimcisi. Onun elinden sahane tablolar görmeye hazir olun.
H3RA_ adim tablosu sorumlumuz
sedulu spor puani ve menü tablosu sorumlusu

Asi Matmazel noram Lenochka Ozzybal KumraL_KrakeR asena87 CEYDOS K klbk33 Dahlia_ Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself N Nalyeccc Melegimkorusun aysunayy aedenli esmeriiim Varyemez sedulu H3RA_ caroline84 istanbulin

Cuma ve Cumartesi yediklerini gorunce beklenen olay.
Evet her Pazartesi arti cikiyorsun, ama onlarda yediklerinden dolayiydi

Hey masallah
Sen hedefine ulasmadin diye dusun

Tatlım 5 / 2 yapıyorum ya

2 gün normal 5 gün diyet o sebeple

Diğer madde

Dolunayın etkisi şu an vücudum adeta su çekmiş sünger gibi

Maydanoz suyu içmem lazım bugün de

Dukan da çok iyiymiş gerçekten..
Bugünkü eksiyi ona borçluyum.. Yoksa regl öncesi top gibi oluyorum ben de, hem de uzun bir süre..

Dukan da çok iyiymiş gerçekten..
Bugünkü eksiyi ona borçluyum.. Yoksa regl öncesi top gibi oluyorum ben de, hem de uzun bir süre..
Dukan içeceğini en son içtiğim tarih notlarıma baktım 16 mayıs o nedenle onu da içebilirim
Çünkü 15 gün içip 1 hafta ara vermek gerekiyor canım

Tablo çok güzel olmuş, eline sağlık
Dün bir video izliyordum, kadın diyet hakkında konuşurken kahvaltıda peynirle yumurtayı aynı anda tüketmeyin diyordu.. Açıklama vermedi ama neden diye.. Bilgisi olan varsa paylaşa bilir mi?
Ben de sebebini bilmiyorum ama ikisi birbirine çok yakışıyor, peyniri sürekli tuketebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…