Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canım benim.
Özel degilse neden olmuyor bide gerçekten iyi bir kadın dogum uzmanı ile görüşmüyor musun?
Canim ilk tedaviye başladığımızda eşimin sayi ve hiz problemi vardı bende sıkıntı yoktu yaşım ilerledi 39 simdi üzerine bende rezerv azlığı da var...benim 2. Tup bebek denememden bir kızım oldu 7 yasinda..Ama sonrasında olmadi 2 kimyasal 1 negatifim var..
Yani 6.denemeye baslayacagim 1 kizim var olsun yeter diyemiyorum içimdeki ses susmuyor...

Cok doktora gittim ben en iyi merkezlere gittim..
Ankara gurgan negatif
İstanbul memorial 1 pozitif 1 kimyasal
Ankara bahceci negatif
En son da Ankara memorial kimyasal

Simdiki doktorumdan cok memnunum 2 adet sonra gel dedi iste haziranda gidecegim tekrar..
Cok uğraştık bakalim doktor artik uğraşma diyene kadar devam..Allah maddi güç versin sağlık versin inşallah bu yolda çabalayan herkese.

Cook sevindim senin adına darısı tüm isteyenlerin başına allah bagislasin
Zor bi süreç ama üstesinden geliriz inşallah allah yardımcımız olsun

Arrietty_ kaptanım merhaba
sedulu kaptanı merhaba :)
Ben izinden dönmek istiyorum artık ama 2-3 kilo aldım izinde buralarda olup izne ayrildigim kiloma dönsem listeye sonra girsem olur mu :)
Hosgeldin
Allah uzun omur versin. Rabbim isteyen ve bakabilen herkese versin.
Cuma kaçtın canim..verirsin sennnn ben de birden kilom gitsin şok olsun vücut diye detox yaptım bakalim sabah kac ile uyanacagim
Bende cok merak ediyorum seni kiz
Aminnnn

Ay ne konuşmuşsunuz nasıl keyifli geyikler dönmüş. Ben işe gömüldüm tüm gün. İyi ki sabah azda olda yürümüşüm yoksa hiç hareket edemeyecekmişim.
Sabah geçmiş yaparım, nescafe patates gibi şeyler takıldı gözüme. İnşallah yanlış okumuşumdur.
İyi geceler kızlar

Ablam bu nasıl artı

Arrietty_ kaptanım merhaba
sedulu kaptanı merhaba :)
Ben izinden dönmek istiyorum artık ama 2-3 kilo aldım izinde buralarda olup izne ayrildigim kiloma dönsem listeye sonra girsem olur mu :)
Merhaba
Zaten izne ayrilmadan önceki kiloya donmeden esas listeye giremiyorsun tekrar. O yuzden sorun yok :)
Hosgeldin tekrar

Ben de mutluluğun resmini paylaşayım

Cuma - 71.0
Bugün - 69.9
Fark - 1.1

Hedefimi değiştirmek istemiyorum, çünkü daha regl olucam ve zamanında olursam cumaya denk geliyor.. Bugün bir güzellik yapmış tartı sadece diye düşünüyorum

Arrietty_ sedulu H3RA_

Eklentiler

• IMG_20210524_092531.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…