- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
İnşallah canım benim.Ne kadar guzel masallah Allah uzun sağlıklı ömür versindarısı bize olsun ben de cok istiyorum
Canim ilk tedaviye başladığımızda eşimin sayi ve hiz problemi vardı bende sıkıntı yoktu yaşım ilerledi 39 simdi üzerine bende rezerv azlığı da var...benim 2. Tup bebek denememden bir kızım oldu 7 yasinda..Ama sonrasında olmadi 2 kimyasal 1 negatifim var..İnşallah canım benim.
Özel degilse neden olmuyor bide gerçekten iyi bir kadın dogum uzmanı ile görüşmüyor musun?
Cook sevindim senin adına darısı tüm isteyenlerin başınaRabbim en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin.
İlk tüp bebek tedavisinde ohss atlattım baya agırdı. Çok fazla yumurta olunca vucüdum su tuttu.
Elhamdülillah bir tane kızım oldu.
Sonra ikiz gebe kaldım karnımda öldüler. 3 aylıktı.
Sonra yine tüp bebek bir kızım bir oglum oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hosgeldin
Allah uzun omur versin. Rabbim isteyen ve bakabilen herkese versin.Rabbim en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin.
İlk tüp bebek tedavisinde ohss atlattım baya agırdı. Çok fazla yumurta olunca vucüdum su tuttu.
Elhamdülillah bir tane kızım oldu.
Sonra ikiz gebe kaldım karnımda öldüler. 3 aylıktı.
Sonra yine tüp bebek bir kızım bir oglum oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bende cok merak ediyorum seni kizCuma kaçtın canim..verirsin sennnnben de birden kilom gitsin şok olsun vücut diye detox yaptım bakalim sabah kac ile uyanacagim
AminnnnCanim ilk tedaviye başladığımızda eşimin sayi ve hiz problemi vardı bende sıkıntı yoktu yaşım ilerledi 39 simdi üzerine bende rezerv azlığı da var...benim 2. Tup bebek denememden bir kızım oldu 7 yasinda..Ama sonrasında olmadi 2 kimyasal 1 negatifim var..
Yani 6.denemeye baslayacagim 1 kizim var olsun yeter diyemiyorum içimdeki ses susmuyor...
Cok doktora gittim ben en iyi merkezlere gittim..
Ankara gurgan negatif
İstanbul memorial 1 pozitif 1 kimyasal
Ankara bahceci negatif
En son da Ankara memorial kimyasal
Simdiki doktorumdan cok memnunum 2 adet sonra gel dedi iste haziranda gidecegim tekrar..
Cok uğraştık bakalim doktor artik uğraşma diyene kadar devam..Allah maddi güç versin sağlık versin inşallah bu yolda çabalayan herkese.
Bende cok merak ediyorum seni kiz
Aminnnn
Hayır ben 1.olmak istiyorumhaftada 1 1 veriyordum simdi 1 kilonun uzeri olursa cokkkk sevinecegim azcık uyuyayım da yaglar erisin demi. artik yatiyorum iyi geceler bekleyin beni 1.olacagim
Iyi geceler @OnlymemeselfHayır ben 1.olmak istiyorum
Insallah kuzum insallah. Hadi yat ne oturuyon. Uykunun onemini anlatmim simdi
75.60 'di canım cuma hedefim 74 inşallah basaracagiz bu hafta guz3l eksiler gitcek ben inanıyorumCuma kaçtın canim..verirsin sennnnben de birden kilom gitsin şok olsun vücut diye detox yaptım bakalim sabah kac ile uyanacagim
Amiiiıinn çok aminnnnnInsallah kuzum insallah. Hadi yat ne oturuyon. Uykunun onemini anlatmim simdi
No stress. Dualarimdasiniz
Evet 3 tane Rabbim bağışlasınRabbim bagışlasın evlatlarımızı sizinde mi üç tane çocugun uz var yaşları nasıl?
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?