Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Kızlar
Eksileriniz gayet güzel maşallah
Cuma günü 56.1
Bugün 55.7
Hedefim 54.9
Arrietty_ @neutral @sedulu Ressamgibi
Eşim süpersin günaydın öncelikle kusura bakma seninle hiç ilgilenemedim. Dün paylaşım yapmamışım sabah fark ettim ki sunumum vardı daha yeni bitti(ders devam ediyor), dün ödev yazarken uyuyakalmışım.

Günaydın canım, tahmin ettim yoğun olduğunu Allah kolaylık versin Estağfirullah ne kusuru

E şahane kısa bi özet geçer misin ben de yapayım akşama
4 yk yulaf ezmesi
1 yumurta
1 yk yoğurt
1 çimdik tuz ,kekik, kırmızı toz biber

Hepsini bir kabın içerisinde karıştırdım iyice çırptım sonra online derse gittim yarım saat karışım bekledi buzdolabında

Daha sonra pişirme kağıdının üzerine incecik serdim

Tavaya yerleştirip çok kısık ateşte yaklaşık 10 dk tavanın ağzına kapak koyup pişirdim

Sonra bir yarısına kaşarları koydum diğer yarısını üzerine kapattım kaşarlar eriyene kadar yaklaşık 3 dk tavanın ağzı kapalı şekilde pişirdim
Bu arada bir al ve üst yaptım

Afiyet olsun canım

Arasına hindi füme salam sucuk domates vs ne istiyorsan koyabilirsin

Tost makinem olmadığı için internetten tavada yulaf ezmesi tostu diye dün baya araştırdım

Zor olabilir ama imkansız diye birşey yoktur hayatta bence

Üstelik çok kolay
Sana tavsiyem karışımı mutlaka en az 15 20 dk beklet yulafların yumuşaması için çok önemli burası

Son düzenleme:
Ayy teşekkür ederim canım afiyet olsuuuunnn
harika tarif, teşekkür ederim ablacım basitmiş yazması daha yapmasından zor olsa gerek Tamamdır bekletirim akşam yemeğim hazır yaşasın
Amin canım, olsun yazayım sonuçta buraya katılıyorsam sorumluluklarım var. Nasılsın bu arada
teşekkür ederim iyiyim kuzum sen nasılsın
Ne okuyordun kız sen
Tartılarımızı cuma gününkiyle aynı şekilde yani fotoğraflı falan mı bildiriyoruz bugün de?
Evet kuzum
Eşim sporların çok çok iyi tebrikler benimkiler puf oldu
Kız bak bugün adım challenge var güzel adımlar yapalım rakiplerden ne eksiğimiz var

Kizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın

Dukan içeceğini en son içtiğim tarih notlarıma baktım 16 mayıs o nedenle onu da içebilirim
Çünkü 15 gün içip 1 hafta ara vermek gerekiyor canım

Bak bunu bilmiyordum.. İyi oldu söylediğin.. Regl olup bitene kadar içerim ben o zaman

Tadi berbat ama :))

Kesinlikle
Burnumu tutarak içiyorum ben, benim zaten ağız tadım bozuk acı, berbat alıyorum tadını, mecbur kalmasam içilecek birşey değil yanii

Tablo çok güzel olmuş, eline sağlık

Ben de sebebini bilmiyorum ama ikisi birbirine çok yakışıyor, peyniri sürekli tuketebilirim

Ben de tam bir peynir canavarıyım, her öğün, her yemekle tüketebilirim

Günaydın
@Ceydos kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
Dahlia_ muhteşem eksi kilolarımız aynı ben de şimdi 69 çıkarmıyım diye heveslendim

Tartıldın mı bakmadım daha ama hadi inşaAllah canım

Kizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın
Allah şifalar versin canım

Çok geçmiş olsun canım direncinizi yüksek tutmaya çalışın eşine söyle eczaneden propolis alsın suya damlatılandan bağışıklığa iyi gelir

Cok gecmis olsun canim ya..

Günaydın kızlar
Bende de regl ödemi var patladım patlayacağım bugün yarın olurum da rahatlarım.

Adım challenge a hazır mısınız ?

Oooo yürümeye başladım bile :)
Sizi geçemem tabi de, hiç değilse 15 bin yapayım diyorum bugün

Cuma:71.7
Pazartesi:71.6
Fark:-100 gram
Cuma hedef:71.0

Hareketsiz kalınca çok gitmemiş maalesef
Arrietty_ @neutral @sedulu @Ceydos

Olur öyle, sıkma canını, daha cumaya var, güzel eksi görürsün bence :)

Sporun da menün de gayet güzelmiş canım
Tartı fotosu atmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…