E şahane kısa bi özet geçer misin ben de yapayım akşamaBenim de tost makinem yok tavada yaptım
Içimdeki sesi dinleseymişim iyiymiş yapım aşamalarını çek paylaş dedi dinlemedim
Eşim süpersin günaydın öncelikle kusura bakma seninle hiç ilgilenemedim. Dün paylaşım yapmamışım sabah fark ettim ki sunumum vardı daha yeni bitti(ders devam ediyor), dün ödev yazarken uyuyakalmışım.Günaydın Kızlar
Eksileriniz gayet güzel maşallah
Cuma günü 56.1
Bugün 55.7
Hedefim 54.9
Arrietty_ @neutral @sedulu Ressamgibi
Günaydın canım, tahmin ettim yoğun olduğunu Allah kolaylık versinEşim süpersin günaydın öncelikle kusura bakma seninle hiç ilgilenemedim. Dün paylaşım yapmamışım sabah fark ettim ki sunumum vardı daha yeni bitti(ders devam ediyor), dün ödev yazarken uyuyakalmışım.
4 yk yulaf ezmesiE şahane kısa bi özet geçer misin ben de yapayım akşama
Amin canım, olsun yazayım sonuçta buraya katılıyorsam sorumluluklarım var. Nasılsın bu aradaGünaydın canım, tahmin ettim yoğun olduğunu Allah kolaylık versinEstağfirullah ne kusuru
Öyleymiş canımTartılarımızı cuma gününkiyle aynı şekilde yani fotoğraflı falan mı bildiriyoruz bugün de?
Eşim sporların çok çok iyi tebrikler benimkiler puf olduSpor
15157 adım 454p
75dk Leslie 300p
15dk chloe 150p
12dk karın egzersizi 72 p
100jj 50p
Toplam 1026p
Arrietty_ @neutral Ressamgibi
Ayy teşekkür ederim canımBen de yulaftan tost yaptim tost makinesinde..özlemişim
aedenli canim 3 yk yulaf 1 yumurta 1 kasik yogurt tuz ve lor peynirini karıştırıp yağlı kagidin arasında tost makinesinde kızarttim kizarinca arasına kasar bide ince 2 dl salam koydum nefis oldu
harika tarif, teşekkür ederim ablacım basitmiş yazması daha yapmasından zor olsa gerek4 yk yulaf ezmesi
1 yumurta
1 yk yoğurt
1 çimdik tuz ,kekik, kırmızı toz biber
Hepsini bir kabın içerisinde karıştırdım iyice çırptım sonra online derse gittim yarım saat karışım bekledi buzdolabında
Daha sonra pişirme kağıdının üzerine incecik serdim
Tavaya yerleştirip çok kısık ateşte yaklaşık 10 dk tavanın ağzına kapak koyup pişirdim
Sonra bir yarısına kaşarları koydum diğer yarısını üzerine kapattım kaşarlar eriyene kadar yaklaşık 3 dk tavanın ağzı kapalı şekilde pişirdim
Bu arada bir al ve üst yaptım
Afiyet olsun canım
Arasına hindi füme salam sucuk domates vs ne istiyorsan koyabilirsin
Tost makinem olmadığı için internetten tavada yulaf ezmesi tostu diye dün baya araştırdım
Zor olabilir ama imkansız diye birşey yoktur hayatta bence
Üstelik çok kolay
Sana tavsiyem karışımı mutlaka en az 15 20 dk beklet yulafların yumuşaması için çok önemli burası
teşekkür ederim iyiyim kuzum sen nasılsınAmin canım, olsun yazayım sonuçta buraya katılıyorsam sorumluluklarım var. Nasılsın bu arada
Evet kuzumTartılarımızı cuma gününkiyle aynı şekilde yani fotoğraflı falan mı bildiriyoruz bugün de?
Kız bak bugün adım challenge var güzel adımlar yapalım rakiplerden ne eksiğimiz varEşim sporların çok çok iyi tebrikler benimkiler puf oldu
Kizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın
Dukan içeceğini en son içtiğim tarih notlarıma baktım 16 mayıs o nedenle onu da içebilirim
Çünkü 15 gün içip 1 hafta ara vermek gerekiyor canım
Tadi berbat ama :))
Tablo çok güzel olmuş, eline sağlık
Ben de sebebini bilmiyorum ama ikisi birbirine çok yakışıyor, peyniri sürekli tuketebilirim
Allah şifalar versin canımKizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım direncinizi yüksek tutmaya çalışın eşine söyle eczaneden propolis alsın suya damlatılandan bağışıklığa iyi gelirKizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın
Cok gecmis olsun canim ya..Kizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın
Kizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın
Günaydın kızlar
Bende de regl ödemi var patladım patlayacağım bugün yarın olurum da rahatlarım.
Adım challenge a hazır mısınız ?
Sporun da menün de gayet güzelmiş canımArrietty_ @sedulu @neutral aedenli
Dün paylaşmayı unutmuşum ödev başında uyuyakalmışım, bugünde sunumum vardı, sunum yaptım anca yazabildim. Kabul olmaz ama yine de yazayım dedim.
23.05
-10 gibi
Yulaf lapası(kakao, kuru üzüm, bal)
-15.00 sonrası
Yeşil çay, 1 dilim karpuz, 3-4 minik elmacıklar
-19 civarı
Bir dolu tabak lahana makarnası, bir kase cacık
Su: 3 litre
Spor; 200 ip atlama 66p, 14 bin adım 420p, 90 dk tempolu yürüyüş 225p, 2 dklık plank 40p
Toplam spor; 751 puan.
Eki Görüntüle 2855950
Hemmeeennn atıyorum hazırladımSporun da menün de gayet güzelmiş canım
Tartı fotosu atmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?