Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

malum ben konyadayım.her yer türbe buralarda.daha dün müze gezerken içindeki türbede dua ettim.

mevlana ya gidip dua ettiğim son seferinde duarım kabul oldu.şimdi tekrar gideceğim.sizler için de ayrı ayrı bebek için dua edeceğim.Allah tez zamanda kabul etsin inşallah

kızlar menülerden affımı istiyorum.kaptan olacak hiçç örnek menüler yazamıyorum sizlere iştahımda yok.bişeyde yemiyorum.yaşayıp gidiyorum sadece

bide eşim evden sadece bilgisayarı götürüyor.bende eve almayacagım bir süre.ders çalışayım istiyorum değilse akşamlarıda pc başında geçiyor.telime internet alacagım yada cumartesi 13 den pazartesiye kadar buralarda olamayacagım.şimdiden bilginiz olsun

Son düzenleme:

duygu süpersin bu eşin seni aslında daha çok gaza getiriyor sanırım

şu titreşimli kemer bu hafta sende asıl bir etki yapacak merakla bekliyorum.daha önce kullandın ve sonuç aldıgın oldumu? şimdi netten baktım 38 tl civarında.eğer tavsiye edersen bende mi alsam diye düşünmeye başladım :44:

Ayyyy uykum kaçtıı 2 saattir dönüp druyorum yatağımmdaa e n sonunda aldım laptopu oturduum yatağaa

komik olan karnımın bu kadar guruldayabileceğine inanmazdım çok komik

ben saat gibiyim erken yatar erken kalkarım.bak pazar ama 08,00 de ayaktaydım yine.buraya takıldım.gidip kahvaltımı edeceğim şimdi

hoşbuldukkk :)
herkes abla demiş bende abla diyeyim alda ablacım benm emeklilik gelmez 60 yasına kadar beklicem sanslısın

günaydın kızlar keyifli pazarlar dilerim..

sonunda bugun regl olmusum.şişliğim az iner bari.kendimi bir garip hissediyordum..
günaydın canımcım mucukmucuck
günaydınlar.
veli toplantım var bugün.
akşamüstü anca girerim nete.
öptüm hepinizi.sırf bi günaydın demek için açtım bu uyuz bili.
sulecim günaydınn canım.. aksam görüşürüzz

Son düzenleme:
günaydınlar.
veli toplantım var bugün.
akşamüstü anca girerim nete.
öptüm hepinizi.sırf bi günaydın demek için açtım bu uyuz bili.

Günaydın Şuleciğim, günün güzel geçsin:)

günaydın kızlar keyifli pazarlar dilerim..

sonunda bugun regl olmusum.şişliğim az iner bari.kendimi bir garip hissediyordum..

Periciğim, huzurlu bir pazar diliyorum sana da:)

Ayyyy uykum kaçtıı 2 saattir dönüp druyorum yatağımmdaa e n sonunda aldım laptopu oturduum yatağaa

komik olan karnımın bu kadar guruldayabileceğine inanmazdım çok komik

Karın guruldaması iyidir, zamanla en sevdiğin hit parça olacak:)

günaydın sekerlerim canlarım bademli lokumlarım mucuk muck hepinizi cok öptüm ..

bu gün diyetime ara veriyorum azıcık asure yicem .. prensesim beni bu hafta listeye alırmı bilmiyorum "hişt pişt listedemiyim kaptanım :) "

şimdi kahvaltımı yapıcam mutfakta ne var ne yok bi bakayım canım omlet istiyor gibi sütümde bitmişti çaymı yapsam karar veremiyorum ayy acıkcası cok üzeniyorumkahvaltı hazırlamayaa
aksam içinde kabak yemeğim var öğlen zaten aşure :)))
öyle işte bu gün bu sekilde gecicek gü içinde ara ara gelirim .. malum temizlik yapılması sart camasırları makineye atmam gerek ütü süpürge bulasık oooooo birsürü iş beni bekliyor ben hala yataktayım durum böyle işte canlarım ..

gelinceyee kadar hoşcakalınnn.....

hoşbuldukkk :)
herkes abla demiş bende abla diyeyim alda ablacım benm emeklilik gelmez 60 yasına kadar beklicem sanslısın

Canım abla de, lütfen...Ben anneler kategorisinde yarışıyorum burda:)
Benim de emekliliğime, yaştan dolayı henüz 9 senem var ama ben 20 yılımı doldurarark ayrılıyorum, yaşımı bekleyeceğim sonra..
Hem işim ağır hem de bakıcı parası maaşıma denk geliyor neredeyse:)

Zaman çabuk geçiyor,inan..

iNşallah çıpçıtır teyzeler ve anne düşüncesi bile süper
Duygucuğum Umut uyanıyor sanırım, mızıldıyor,iznini isteyeceğim, sana da kepçe kulaklı çikin bir Umut diliyorum:) Yarın görüşmek üzere canım,iyi geceler.

memnumiyetle :)))
gelirmiki yaa benimde o günlerimm hayal gibii... hayatın yarısını geride bırakıp emekli olmak :))

teşekkürler ablam sen faydasını gördünmü.forumlarda baktım biraz.diyetle birlikte faydaını görenler olmus :44:

neden olmasın canımcım ilk haftadan takıma girecek olanlara takımla birlikte karar veriyoruz takımın insafındasın bugun asureni ye tamam daha da yeme.bacak hareketlerini de yazmayı unutma

Kolay gelsin diyelim o vakit:) Çalışan kadının haftasonu macerası:)
Aşure istedi canım ya Bizim komşulardan kimsenin aşureden haberi yok galiba, gerçi komşuların da komşulardan haberi yok:) Annem yanımda olsaydı ah ah, bi kazan yapardı bana valla ama ben yer miydim yemeeeeeeem, cumaya ne kaldı ki

ahh ahhhhh... anlıyorsun dimi aklımdan gecenleri :))))
neydim deyiln nolcam diceksin die bosuna dememişler

memnumiyetle :)))
gelirmiki yaa benimde o günlerimm hayal gibii... hayatın yarısını geride bırakıp emekli olmak :))

Çalışmayı seviyorsan daha güzel geçiyor zaman hele de işyerinde sevdiğin birkaç iyi arkadaşın da oldu mu, sen bile anlamıyorsun zamanı..
Söylerken bir çırpıda çıkıyor ağızdan ama ben işe ilk gittiğim günleri bile dünmüş gibi hatırlıyorum.Çok severek çalıştım ben, memur olmama rağmen geceyarısına kadar da kaldım,tek zararı evliliği hep erteletmesi oldu bu temponun:)) Birgün evlenmeye karar verdiğimde bütün iyi adamlar evlenmişti:))
Şimdi evde oturup "su gibi " yada "kibariye "izleyip portakal soymak istiyorum:)

Son düzenleme:

aşureyi bende çok seviyorum..2 komsu getirdi.sadece tadına baktım o kadar.bende çalışmasaydım aşure günü hemen yapar dağıtırdım.kendi yaptıgın gibi olmuyor.aman boşverin asureyi diyet topiğindeyiz.cumaya odaklanalım.3. hafta da kimseye birinciliği kaptırmayalım

ahh ahhhhh... anlıyorsun dimi aklımdan gecenleri :))))
neydim deyiln nolcam diceksin die bosuna dememişler

Allam ya

tek zararı evliliği hep erteletmesi oldu bu temponun:)) Birgün evlenmeye karar verdiğimde bütün iyi adamlar evlenmişti:))
Şimdi evde oturup "su gibi " yada "kibariye "izleyip portakal soymak istiyorum:)

hayallerin güzelmiş tam emeklilik hayalleri

banara arkadstan yoksa ben tek basıma nerde asure yapıcmda dağıtıcmmbelki anneme de yapıcaktı yiyemicemm (

hahahaha :)))
tüm iyi adamlar evlenmişti demek .. bu bi sinyal olmalı evlen mem gerekiyor artıkk...
ben calısmayı sevmiyorum ablam yaa cok tembelim

bu saahki kilomu sana söylesem mi yok yok demicem öğrenme mutluluktan dilin falan tutulur :))))

Allam ya

hayallerin güzelmiş tam emeklilik hayalleri

söyle söyel haydi söyle

sana sinyalde lütfen normal evliliklere sinyal olarak algıla bunu

karnım belim çok agrıyor ben bugun spor yapamam

söyle söyel haydi söyle

sana sinyalde lütfen normal evliliklere sinyal olarak algıla bunu

karnım belim çok agrıyor ben bugun spor yapamam

hhahahahahahahah

900 gr eksideyimmm :)))))))

normal evlilik yaaa zaten 50 bin liram yok ki mecburen normal evlilk yapcam ahh şuparasızlığı gözü kör olsun

hahahaha :)))
tüm iyi adamlar evlenmişti demek .. bu bi sinyal olmalı evlen mem gerekiyor artıkk...
ben calısmayı sevmiyorum ablam yaa cok tembelim

Hani denir ya erkekler ve park yerlerinin ortak noktası, her ikisinin de iyi olanlarının kapılmış olmasıdır diye:))

Herşey kısmet,inşallah hepiniz hakkında hep hayırlısı olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…