saol ablacım eksik olma..
hepimiz birbirimize her ne konuda olursa olsun desteğiz ben buna inanıyorum..
bu arada cuma günü kilo bildirimi yaptıktan sonra kayınvalideme yatıya gitmiştik.bugunde akşam geç geldik eve kocamın çok çok merakımdan ötürü beni tartmak istedi vee ne göriim 79.900 =)
ayyy çok şükür yaa emeklerimin karşılığını alıyorum sanırım..Darısı bütün bacılarımın basına insallah :)
eve geldikten sonrada;
spor olarak..
50 tane ip atladım
1saatte hem göbek hemde karnımı titrettiriverdim :)
bol bolda su içtim..
bilgilerinize sayın KAPTANIM :):) mucuk!
Ayyyy uykum kaçtıı 2 saattir dönüp druyorum yatağımmdaa e n sonunda aldım laptopu oturduum yatağaa
komik olan karnımın bu kadar guruldayabileceğine inanmazdım çok komik
Hoşgeldin:) Umarım herşey istediğin gibi gider ve hedefine varırsın:)
Ben 41 yaşımdayım, evliyim ve 1 yaşında bir oğluşum var, kamuda çalışıyorum ben de ama Nisan'da emekli olacağım:) Darısı başına..
günaydın canımcım mucukmucuckgünaydın kızlarkeyifli pazarlar dilerim..
sonunda bugun regl olmusum.şişliğim az iner bari.kendimi bir garip hissediyordum..
sulecim günaydınn canım.. aksam görüşürüzzgünaydınlar.
veli toplantım var bugün.
akşamüstü anca girerim nete.
öptüm hepinizi.sırf bi günaydın demek için açtım bu uyuz bili.
kızlar menülerden affımı istiyorum.kaptan olacak hiçç örnek menüler yazamıyorum sizlereiştahımda yok.bişeyde yemiyorum.yaşayıp gidiyorum sadece
bide eşim evden sadece bilgisayarı götürüyor.bende eve almayacagım bir süre.ders çalışayım istiyorum değilse akşamlarıda pc başında geçiyor.telime internet alacagım yada cumartesi 13 den pazartesiye kadar buralarda olamayacagım.şimdiden bilginiz olsun
günaydınlar.
veli toplantım var bugün.
akşamüstü anca girerim nete.
öptüm hepinizi.sırf bi günaydın demek için açtım bu uyuz bili.
günaydın kızlarkeyifli pazarlar dilerim..
sonunda bugun regl olmusum.şişliğim az iner bari.kendimi bir garip hissediyordum..
Ayyyy uykum kaçtıı 2 saattir dönüp druyorum yatağımmdaa e n sonunda aldım laptopu oturduum yatağaa
komik olan karnımın bu kadar guruldayabileceğine inanmazdım çok komik
duygu süpersinbu eşin seni aslında daha çok gaza getiriyor sanırım
şu titreşimli kemer bu hafta sende asıl bir etki yapacak merakla bekliyorum.daha önce kullandın ve sonuç aldıgın oldumu? şimdi netten baktım 38 tl civarında.eğer tavsiye edersen bende mi alsam diye düşünmeye başladım :44:
Ben geçen senelerde almıştım,işyerimde da takıyordum göbeğime, birgün aniden kapı açıldı teftiş !! ilk masa da benim, herkes gibi ben de ayağa kalktım ama bluzumu kaldırıp kemeri kapatmaya zaman olmadı, adamın da benle konuşacağı tuttu, göbeğim nasıl titriyor ama:))Adam benle konuşuyor ama gözü göbeğimde durduk yerde adile naşitinki gibi oynayan bi göbek :))))bütün odanın adını unuttu ama adam hala telefon ettiğinde benim adımı hatırlıyor:)))
hoşbuldukkk :)
herkes abla demiş bende abla diyeyim alda ablacım benm emeklilik gelmez 60 yasına kadar beklicemsanslısın
İnşallah bitaneceğim..
Hem bebek geldiğinde, verdiğin kilolar çok işe yarayacak:) Ben tam 100 kg ile doğuma girdim ve benim 7-8 aylarım ağustos'a denk gelmişti, 2010 yazı da berbat sıcak bir yazdı, resmen küvetin içinde yaşıyordum, parmak aralarımda perde belirecekti ördekler gibi , o zaman azcık aklım olaydı kesin kilo verirdim, hele 9.ayında basket topu yutmuş gibi pıt pıt gezenleri görünce çok kızmıştım kendime:) Neyse, netice itibariyle diyetin faydası çok, yılmak yok yola devam:)) Duam hep sizinle olacak, tez zamanda kucağınızı dolduracak Rabbim ben inanıyorum...
Ehehehe ben de 67 kilo olayım, çıtır çıtır teyzoş olalım di mi ya:)
Duygucuğum Umut uyanıyor sanırım, mızıldıyor,iznini isteyeceğim, sana da kepçe kulaklı çikin bir Umut diliyorum:) Yarın görüşmek üzere canım,iyi geceler.
saol ablacım eksik olma..
hepimiz birbirimize her ne konuda olursa olsun desteğiz ben buna inanıyorum..
bu arada cuma günü kilo bildirimi yaptıktan sonra kayınvalideme yatıya gitmiştik.bugunde akşam geç geldik eve kocamın çok çok merakımdan ötürü beni tartmak istedi vee ne göriim 79.900 =)
ayyy çok şükür yaa emeklerimin karşılığını alıyorum sanırım..Darısı bütün bacılarımın basına insallah :)
ohhh sanki ben kocamı morartmış gibi, oldm...süperrrrr
eve geldikten sonrada;
spor olarak..
50 tane ip atladım
1saatte hem göbek hemde karnımı titrettiriverdim :)
bol bolda su içtim..
bilgilerinize sayın KAPTANIM :):) mucuk!
Canım abla de, lütfen...Ben anneler kategorisinde yarışıyorum burda:)
Benim de emekliliğime, yaştan dolayı henüz 9 senem var ama ben 20 yılımı doldurarark ayrılıyorum, yaşımı bekleyeceğim sonra..
Hem işim ağır hem de bakıcı parası maaşıma denk geliyor neredeyse:)
Zaman çabuk geçiyor,inan..
Periciğim, huzurlu bir pazar diliyorum sana da:)
Ben geçen senelerde almıştım,işyerimde da takıyordum göbeğime, birgün aniden kapı açıldı teftiş !! ilk masa da benim, herkes gibi ben de ayağa kalktım ama bluzumu kaldırıp kemeri kapatmaya zaman olmadı, adamın da benle konuşacağı tuttu, göbeğim nasıl titriyor ama:))Adam benle konuşuyor ama gözü göbeğimde durduk yerde adile naşitinki gibi oynayan bi göbek :))))bütün odanın adını unuttu ama adam hala telefon ettiğinde benim adımı hatırlıyor:)))
bu gün diyetime ara veriyorum azıcık asure yicem .. prensesim beni bu hafta listeye alırmı bilmiyorum "hişt pişt listedemiyim kaptanım :) "
şimdi kahvaltımı yapıcam mutfakta ne var ne yok bi bakayım canım omlet istiyor gibi sütümde bitmişti çaymı yapsam karar veremiyorum ayy acıkcası cok üzeniyorumkahvaltı hazırlamayaa
aksam içinde kabak yemeğim var öğlen zaten aşure :)))
öyle işte bu gün bu sekilde gecicek gü içinde ara ara gelirim .. malum temizlik yapılması sart camasırları makineye atmam gerek ütü süpürge bulasık oooooo birsürü iş beni bekliyor ben hala yataktayım durum böyle işte canlarım ..
gelinceyee kadar hoşcakalınnn.....
günaydın sekerlerim canlarım bademli lokumlarım mucuk muck hepinizi cok öptüm ..
bu gün diyetime ara veriyorum azıcık asure yicem .. prensesim beni bu hafta listeye alırmı bilmiyorum "hişt pişt listedemiyim kaptanım :) "
şimdi kahvaltımı yapıcam mutfakta ne var ne yok bi bakayım canım omlet istiyor gibi sütümde bitmişti çaymı yapsam karar veremiyorum ayy acıkcası cok üzeniyorumkahvaltı hazırlamayaa
aksam içinde kabak yemeğim var öğlen zaten aşure :)))
öyle işte bu gün bu sekilde gecicek gü içinde ara ara gelirim .. malum temizlik yapılması sart camasırları makineye atmam gerek ütü süpürge bulasık oooooo birsürü iş beni bekliyor ben hala yataktayım durum böyle işte canlarım ..
gelinceyee kadar hoşcakalınnn.....
teşekkürler ablamsen faydasını gördünmü.forumlarda baktım biraz.diyetle birlikte faydaını görenler olmus :44:
neden olmasın canımcımilk haftadan takıma girecek olanlara takımla birlikte karar veriyoruz takımın insafındasın bugun asureni ye tamam daha da yeme.bacak hareketlerini de yazmayı unutma
memnumiyetle :)))
gelirmiki yaa benimde o günlerimm hayal gibii... hayatın yarısını geride bırakıp emekli olmak :))
Kolay gelsin diyelim o vakit:) Çalışan kadının haftasonu macerası:)
Aşure istedi canım yaBizim komşulardan kimsenin aşureden haberi yok galiba, gerçi komşuların da komşulardan haberi yok:) Annem yanımda olsaydı ah ah, bi kazan yapardı bana valla ama ben yer miydim yemeeeeeeem, cumaya ne kaldı ki
ahh ahhhhh... anlıyorsun dimi aklımdan gecenleri :))))
neydim deyiln nolcam diceksin die bosuna dememişler
tek zararı evliliği hep erteletmesi oldu bu temponun:)) Birgün evlenmeye karar verdiğimde bütün iyi adamlar evlenmişti:))
Şimdi evde oturup "su gibi " yada "kibariye "izleyip portakal soymak istiyorum:)
Kolay gelsin diyelim o vakit:) Çalışan kadının haftasonu macerası:)
Aşure istedi canım yaBizim komşulardan kimsenin aşureden haberi yok galiba, gerçi komşuların da komşulardan haberi yok:) Annem yanımda olsaydı ah ah, bi kazan yapardı bana valla ama ben yer miydim yemeeeeeeem, cumaya ne kaldı ki
Çalışmayı seviyorsan daha güzel geçiyor zaman hele de işyerinde sevdiğin birkaç iyi arkadaşın da oldu mu, sen bile anlamıyorsun zamanı..
Söylerken bir çırpıda çıkıyor ağızdan ama ben işe ilk gittiğim günleri bile dünmüş gibi hatırlıyorum.Çok severek çalıştım ben, memur olmama rağmen geceyarısına kadar da kaldım,tek zararı evliliği hep erteletmesi oldu bu temponun:)) Birgün evlenmeye karar verdiğimde bütün iyi adamlar evlenmişti:))
Şimdi evde oturup "su gibi " yada "kibariye "izleyip portakal soymak istiyorum:)
aşureyi bende çok seviyorum..2 komsu getirdi.sadece tadına baktım o kadar.bende çalışmasaydım aşure günü hemen yapar dağıtırdım.kendi yaptıgın gibi olmuyor.aman boşverin asureyi diyet topiğindeyiz.cumaya odaklanalım.3. hafta da kimseye birinciliği kaptırmayalım
Allam ya
hayallerin güzelmiştam emeklilik hayalleri
hahahaha :)))
tüm iyi adamlar evlenmişti demek .. bu bi sinyal olmalı evlen mem gerekiyor artıkk...
ben calısmayı sevmiyorum ablam yaa cok tembelim
bu saahki kilomu sana söylesem mi yok yok demicem öğrenme mutluluktan dilin falan tutulur :))))
söyle söyel haydi söyle
sana sinyalde lütfen normal evliliklere sinyal olarak algıla bunu
karnım belim çok agrıyor ben bugun spor yapamam
hahahaha :)))
tüm iyi adamlar evlenmişti demek .. bu bi sinyal olmalı evlen mem gerekiyor artıkk...
ben calısmayı sevmiyorum ablam yaa cok tembelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?