Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hhahahahahahahah

900 gr eksideyimmm :)))))))

normal evlilik yaaa zaten 50 bin liram yok ki mecburen normal evlilk yapcam ahh şuparasızlığı gözü kör olsun

vayy vayy daha diyete başlamadan 900 gr ha süpersin

Hani denir ya erkekler ve park yerlerinin ortak noktası, her ikisinin de iyi olanlarının kapılmış olmasıdır diye:))

Herşey kısmet,inşallah hepiniz hakkında hep hayırlısı olur:)

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.hep öyle dua ediyorum..

Hani denir ya erkekler ve park yerlerinin ortak noktası, her ikisinin de iyi olanlarının kapılmış olmasıdır diye:))

Herşey kısmet,inşallah hepiniz hakkında hep hayırlısı olur:)
amin ablam inş..
kesinlikle katılıyorum yaa kısmetten öteye gecilmiyor...

vayy vayy daha diyete başlamadan 900 gr ha süpersin

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.hep öyle dua ediyorum..

ben senden gizli 1 haftadır diyet yapıyorum bi kereee

yaa kaptnım şu mevlanaya gidince bana da bi dua ediversen kısmetim acılsa isoyun kide kapansın onu kimse almasın bana kalsın ben alırım :90::90::90:

Kızlar beyim uyandı gidip kahvaltısını hazırlayayım:) Beyi öyle masada bekletmek olmaz di mi:)(valla yazdığım cümleyi okuyunca ben bile kendimden soğudum yaf)
Gelirim yine..Öpüldünüz.

hoşgeldin canımcım..kolay gelsin şimdiden..

Kızlar beyim uyandı gidip kahvaltısını hazırlayayım:) Beyi öyle masada bekletmek olmaz di mi:)(valla yazdığım cümleyi okuyunca ben bile kendimden soğudum yaf)
Gelirim yine..Öpüldünüz.

ben kahvaltıdan vaz gectim neyediğimi ne siz sorun ne ben söylimm
ablacım afiyetler olsunn :))

ya süper alda ablanın göbek titreme olayı.msjları okumaya yetşiemdm bugün maşallah takımımıza üstelik haftasonu.işaretlemeyide unutuyrm.geri dönemedim ama teftiş olayına çok güldüm adile naşitinki gibi durmadan titriyooooo :)))

o titresimli band dan bende kullandım bi kac kez süper bişi öldürüyor insanı
uzun süreli kullanımda işe yarar die düşünüyorumm..

ben poverplate die bi alet kullanmıştım daha önce oda titreştiriyor.oda sıkılaştırdı baya.ama spor gibisi yok hemen hissettiriyor kendini 1,5 kilo gitti ama bedeneim baya farketti2 ayda.42 bedeb-n zorlayarak pantaln almıştım şu an gayet ii.yıkandıktan sonra bile :)) bu halimle bile dar paca pantolon ve dar badi giyiyorum :))herlade bunun yüzünde kilo vermede okadar başarılı değilim.kilomadan rahatsız deilim die.

Günaydınllarrr
sporr yapcam önceden yaziim dedimm ne yediğimiii kahvaltıdaa

misafir vardıı teyzemler kapmış gelmişler sıcacık ekmekklerrr simitlerr ama beeen yarım simtten biraz azz yedim
domates salatalık
1 tane zeytinn 1kk kaşar peyniri civarı cok azck da beyaz peynirr ve 2 çatal kaymak ball cay fln da içmedim bu kadarrr simdi sporr yapcammm

güzelmiş öyle sofralarda bu kadar kaçamak olacak.afiyet olsun haftasonunun tadını cıkar.sporda yapınca eriyip biter artıkın hepiciği

güzelmiş öyle sofralarda bu kadar kaçamak olacak.afiyet olsun haftasonunun tadını cıkar.sporda yapınca eriyip biter artıkın hepiciği

cok da kaçamak yapmadımmm yaa eskiye göre o kadar azz yedim kiii ve ben normalde hiç kahvaltı yapmayan biriyim şunu farkettim
kahvaltı yaptığım zaman acıkmıyoorum

leslie ile 30 dklık sporumu da yaptımm simdi bugun rahatt rahatt ders calısabilirim :18:

canım valla ne desem yalan şuanda daha önce teyzem almıştı onu ama oda pek kullanmadı ben bu soruna önümüzdeki hafta cevap versem..en azından bişeyler görmüş olruz öle cvp veririm bende tatlım..

ben senden gizli 1 haftadır diyet yapıyorum bi kereee

yaa kaptnım şu mevlanaya gidince bana da bi dua ediversen kısmetim acılsa isoyun kide kapansın onu kimse almasın bana kalsın ben alırım :90::90::90:

ederim tabiki canım

Gelirim yine..Öpüldünüz.

ben kahvaltıdan vaz gectim neyediğimi ne siz sorun ne ben söylimm
ablacım afiyetler olsunn :))

neler yedin yaz bilelim

sabahtan beri fena aklıma takıldı.krem sürüp üstüne bunu takıp.1 saatlik yürüyüşle ayda 7 kg verenler varmıs.bir marka var öne çıkan en iyisi o yazmıslar bilmiyorum hemen alasım geldi

bende sabahları sporuma devam edip akşamlarıda bunu mu taksam acaba dedim :44: destek olsun diye şu an full konstreyim.vereceğim bu kiloları yolu yok :130::130:
:130:

canım valla ne desem yalan şuanda daha önce teyzem almıştı onu ama oda pek kullanmadı ben bu soruna önümüzdeki hafta cevap versem..en azından bişeyler görmüş olruz öle cvp veririm bende tatlım..

canım kk da var yorumlar ordan baktım.diyet yapmadan ümidi kemere baglayan sonuç alamamış.ama diyet yapıp.yürüyen ekstra krem kullananlar güzelde sonuçlar almıs yorumlarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…