hhahahahahahahah
900 gr eksideyimmm :)))))))
normal evlilik yaaa zaten 50 bin liram yok ki mecburen normal evlilk yapcam ahh şuparasızlığı gözü kör olsun
Hani denir ya erkekler ve park yerlerinin ortak noktası, her ikisinin de iyi olanlarının kapılmış olmasıdır diye:))
Herşey kısmet,inşallah hepiniz hakkında hep hayırlısı olur:)
amin ablam inş..Hani denir ya erkekler ve park yerlerinin ortak noktası, her ikisinin de iyi olanlarının kapılmış olmasıdır diye:))
Herşey kısmet,inşallah hepiniz hakkında hep hayırlısı olur:)
vayy vayy daha diyete başlamadan 900 gr ha süpersin
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.hep öyle dua ediyorum..
günaydın sekerlerim canlarım bademli lokumlarım mucuk muck hepinizi cok öptüm ..
bu gün diyetime ara veriyorum azıcık asure yicem .. prensesim beni bu hafta listeye alırmı bilmiyorum "hişt pişt listedemiyim kaptanım :) "
şimdi kahvaltımı yapıcam mutfakta ne var ne yok bi bakayım canım omlet istiyor gibi sütümde bitmişti çaymı yapsam karar veremiyorum ayy acıkcası cok üzeniyorumkahvaltı hazırlamayaa
aksam içinde kabak yemeğim var öğlen zaten aşure :)))
öyle işte bu gün bu sekilde gecicek gü içinde ara ara gelirim .. malum temizlik yapılması sart camasırları makineye atmam gerek ütü süpürge bulasık oooooo birsürü iş beni bekliyor ben hala yataktayım durum böyle işte canlarım ..
gelinceyee kadar hoşcakalın nn.....
Kızlar beyim uyandı gidip kahvaltısını hazırlayayım:) Beyi öyle masada bekletmek olmaz di mi:)(valla yazdığım cümleyi okuyunca ben bile kendimden soğudum yaf)
Gelirim yine..Öpüldünüz.
hoşgeldin canımcım..kolay gelsin şimdiden..
ya süper alda ablanın göbek titreme olayı.msjları okumaya yetşiemdm bugün maşallah takımımıza üstelik haftasonu.işaretlemeyide unutuyrm.geri dönemedim ama teftiş olayına çok güldüm adile naşitinki gibi durmadan titriyooooo :)))
Bi motiveyim bi motiveyim sorma duygucum:)
Tek demotive edici maalesef kocam:)
Kafayı takmış "ne yani insan tek başına diyet yapamaz mı illa dürtecek biri mi lazım "diye derdi bilgisayar da böyle sarıyor işte:)
Biz bebek tedavisi görürken ben paso yumurtlama tarihi hesaplıyorum,gün sayıyorum arad bir de ona anlatıyorum "yarın yumurtlama günüm" yada "2 gün sonra yumurtlamam lazım "diye, bi akşam koltukta bana dönüp "biliyor musun kendimi bazen bir tavukla evli sanıyorum ! " dedi :))) Şimdi de "sen 67 kg ol ben kendimi çatıdan atacağım "diyor , olayım di mi kızlar, hepinizin intikamını alayım ehehehehehe toplanıp aynı evde yaşarız mis gibi, paso diyet yemeği yaparız, 0 beden olmazsak hepimiz neyim valla:))[/QU
ha hahahahahahah
Bi motiveyim bi motiveyim sorma duygucum:)
Tek demotive edici maalesef kocam:)
Kafayı takmış "ne yani insan tek başına diyet yapamaz mı illa dürtecek biri mi lazım "diye derdi bilgisayar da böyle sarıyor işte:)
Biz bebek tedavisi görürken ben paso yumurtlama tarihi hesaplıyorum,gün sayıyorum arad bir de ona anlatıyorum "yarın yumurtlama günüm" yada "2 gün sonra yumurtlamam lazım "diye, bi akşam koltukta bana dönüp "biliyor musun kendimi bazen bir tavukla evli sanıyorum ! " dedi :))) Şimdi de "sen 67 kg ol ben kendimi çatıdan atacağım "diyor , olayım di mi kızlar, hepinizin intikamını alayım ehehehehehe toplanıp aynı evde yaşarız mis gibi, paso diyet yemeği yaparız, 0 beden olmazsak hepimiz neyim valla:))[/QU
ha hahahahahahah
ben yapınca neden smile çıkmıyo :)
ben yapınca neden smile çıkmıyo :)
bende de cıkmıyor üyelik seviyemiz düşük olduğundan layık görülmüyoruz smile yapmayaaa :))
ama benim bi kac tabesi aklımda olduğundan elimle yazıyorum
o titresimli band dan bende kullandım bi kac kez süper bişi öldürüyor insanı
uzun süreli kullanımda işe yarar die düşünüyorumm..
bende de cıkmıyor üyelik seviyemiz düşük olduğundan layık görülmüyoruz smile yapmayaaa :))
ama benim bi kac tabesi aklımda olduğundan elimle yazıyorum
bana özelden msj atma hakııda vermiyolardı bakalım nolcek.ama bi dakka blue smile var onda.oda yeni üye hatta benden bile yeni
Günaydınllarrr
sporr yapcam önceden yaziim dedimm ne yediğimiii kahvaltıdaa
misafir vardıı teyzemler kapmış gelmişler sıcacık ekmekklerrr simitlerr ama beeen yarım simtten biraz azz yedim
domates salatalık
1 tane zeytinn 1kk kaşar peyniri civarı cok azck da beyaz peynirr ve 2 çatal kaymak ball cay fln da içmedim bu kadarrr simdi sporr yapcammm
güzelmiş öyle sofralarda bu kadar kaçamak olacak.afiyet olsun haftasonunun tadını cıkar.sporda yapınca eriyip biter artıkın hepiciği
duygu süpersinbu eşin seni aslında daha çok gaza getiriyor sanırım
şu titreşimli kemer bu hafta sende asıl bir etki yapacak merakla bekliyorum.daha önce kullandın ve sonuç aldıgın oldumu? şimdi netten baktım 38 tl civarında.eğer tavsiye edersen bende mi alsam diye düşünmeye başladım :44:
ben senden gizli 1 haftadır diyet yapıyorum bi kereee
yaa kaptnım şu mevlanaya gidince bana da bi dua ediversen kısmetim acılsa isoyun kide kapansın onu kimse almasın bana kalsın ben alırım :90::90::90:
Kızlar beyim uyandı gidip kahvaltısını hazırlayayım:) Beyi öyle masada bekletmek olmaz di mi:)(valla yazdığım cümleyi okuyunca ben bile kendimden soğudum yaf)
Gelirim yine..Öpüldünüz.
ben kahvaltıdan vaz gectim neyediğimi ne siz sorun ne ben söylimm
ablacım afiyetler olsunn :))
o titresimli band dan bende kullandım bi kac kez süper bişi öldürüyor insanı
uzun süreli kullanımda işe yarar die düşünüyorumm..
ben poverplate die bi alet kullanmıştım daha önce oda titreştiriyor.oda sıkılaştırdı baya.ama spor gibisi yok hemen hissettiriyor kendini 1,5 kilo gitti ama bedeneim baya farketti2 ayda.42 bedeb-n zorlayarak pantaln almıştım şu an gayet ii.yıkandıktan sonra bile :)) bu halimle bile dar paca pantolon ve dar badi giyiyorum :))herlade bunun yüzünde kilo vermede okadar başarılı değilim.kilomadan rahatsız deilim die.
canım valla ne desem yalan şuanda daha önce teyzem almıştı onu ama oda pek kullanmadı ben bu soruna önümüzdeki hafta cevap versem..en azından bişeyler görmüş olruz öle cvp veririm bende tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?