Yaa bişi sorcamm kahvaltı yapalı 4 bucuk saat oldu ve cok acıktımm simdi bir mandalinayla onu bastırcam da canım cok patatess istiyoor
acaba 2 patates haşlasam bunu azcık zeytinyağıyla soğanlı domatesli bir salata yapsamm yanında ayranla içsemm ekmeksiz saat 6 daa yesem iyi bir aksam yemeği olur muu :2:
patates tercihlerimiz arasında en son sıralarda yer almalı ama madem canın istiyor.dediğin tarif güzel canım.bence senin ana öğün saatin gelmiş.şimdi bunu yap ye.akşama çorba falan içerek günü kapat
bu gün ki menüm
sabah bir buçuk yumurta az peynir 3 zeytin az menemen
ara bi greyturt
öğle
5 badem
akşm
1 kepçe çorba bir kepçe kuru fasülye az yoğurt
kızlar ben geldim daha doğrusu bi kaçamak buldum babannem bende ondan girmiyorum hemen size iki günün menüsünü yazayım
cumartesi günü
sabah
2 dilim tam buğ ek az peynir 4 zeytin
ara elma
öğlen
1 mandalin bir elma
akşam bir kepçe çorba bir kepçe noğut
ayran salata
ara meyva biraz fındık
çok komikti, Türk filmi gibi sahi.ya süper alda ablanın göbek titreme olayı.msjları okumaya yetşiemdm bugün maşallah takımımıza üstelik haftasonu.işaretlemeyide unutuyrm.geri dönemedim ama teftiş olayına çok güldüm adile naşitinki gibi durmadan titriyooooo :)))
ben poverplate die bi alet kullanmıştım daha önce oda titreştiriyor.oda sıkılaştırdı baya.ama spor gibisi yok hemen hissettiriyor kendini 1,5 kilo gitti ama bedeneim baya farketti2 ayda.42 bedeb-n zorlayarak pantaln almıştım şu an gayet ii.yıkandıktan sonra bile :)) bu halimle bile dar paca pantolon ve dar badi giyiyorum :))herlade bunun yüzünde kilo vermede okadar başarılı değilim.kilomadan rahatsız deilim die.
yi aslında. raları bu kadar uzatma bence.Yaa bişi sorcamm kahvaltı yapalı 4 bucuk saat oldu ve cok acıktımm simdi bir mandalinayla onu bastırcam da canım cok patatess istiyoor
acaba 2 patates haşlasam bunu azcık zeytinyağıyla soğanlı domatesli bir salata yapsamm yanında ayranla içsemm ekmeksiz saat 6 daa yesem iyi bir aksam yemeği olur muu :2:
kızlar ben geldim daha doğrusu bi kaçamak buldum babannem bende ondan girmiyorum hemen size iki günün menüsünü yazayım
cumartesi günü
sabah
2 dilim tam buğ ek az peynir 4 zeytin
ara elma
öğlen
1 mandalin bir elma
akşam bir kepçe çorba bir kepçe noğut
ayran salata
ara meyva biraz fındık
bu gün ki menüm
sabah bir buçuk yumurta az peynir 3 zeytin az menemen
ara bi greyturt
öğle
5 badem
akşm
1 kepçe çorba bir kepçe kuru fasülye az yoğurt
şule kızım hadi tahtaya bakalım 6 kaşık pilav +4 kaşık pilav +tost +birde şuleyi toplarsak sonuç ne olur......
yeme bacım yeme cıs onlar uzak dur kuşum pilooo dan bak bana hiç patates yiyommu ben ............hi hiiiiiiiiii-------smileylerimi çalmışlar yaaaaaaa----
pilavlara, böreklere son.kızlarrrr bugün az da olsa toparladım:))
sabah :1 dilim börek,1 dilim peynir domates salatalık
ara:bi elma
öğlen:1 içli köfte,1 ayran,4 kaşık güllaç
ara:1 elma
akşam:5 kaşık barbunya,1 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt..
yarın daha ii olacak inşallahhhhhhhh.cok şişim ya yimekten heralde
sabah: çökelikli yumurta, 1 bardak yarım yağlı süt, 4 zeytin, 1 dilim normal ekmek, ıhlamur(8:30)
öğle: 1 porsiyon kazandibi(12:30,pastandeydik arkadaşlarla)
akşam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 8 kaşık bulgur(of oğluma yedirirken kaçırdım, 16:00)
2 kupa yeşil çay
sizce 1 meyve yeme hakkım olabilir mi ? sonra acıkıcam diye korkuyom.
iyi görünüyor. ama pazar gününün düzensizliği var tabii.napıyosunuz bakalım kızlar..
dısaraydım bugun yazamadım çok fazla..
önce bi menümü yazıyım..
sabah(bugun pazar oldugu için kahvaltıda geç oldu)
5i 1yerde çay
1ymurtadan menemen
azcık peynir
2 dilim kepekli tost ekmeği
1 bardak açık çay
ara;
yeşil çay
bi ısırık simit
akşam;
1 kase mercimek çorbası
bol limonlu maydonozlu domatesli salata
3-4 tane sade çiğköfte
1 bardak ayran..
bu aralar bol limonlu çiğköfte canım acaip çekiyo nedense ama lavaşsız falan sade sade yiyorum..dengelemek içinde sadece yanında çorbayla geçiştiriyorum canlarım..bi saat sorada yeşil çayımı içerim bol suyla kapatırım günümü..
iyi görünüyor. ama pazar gününün düzensizliği var tabii.
sabah: çökelikli yumurta, 1 bardak yarım yağlı süt, 4 zeytin, 1 dilim normal ekmek, ıhlamur(8:30)
öğle: 1 porsiyon kazandibi(12:30,pastandeydik arkadaşlarla)
akşam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 8 kaşık bulgur(of oğluma yedirirken kaçırdım, 16:00)
2 kupa yeşil çay
sizce 1 meyve yeme hakkım olabilir mi ? sonra acıkıcam diye korkuyom.
napıyosunuz bakalım kızlar..
dısaraydım bugun yazamadım çok fazla..
önce bi menümü yazıyım..
sabah(bugun pazar oldugu için kahvaltıda geç oldu)
5i 1yerde çay
1ymurtadan menemen
azcık peynir
2 dilim kepekli tost ekmeği
1 bardak açık çay
ara;
yeşil çay
bi ısırık simit
akşam;
1 kase mercimek çorbası
bol limonlu maydonozlu domatesli salata
3-4 tane sade çiğköfte
1 bardak ayran..
bu aralar bol limonlu çiğköfte canım acaip çekiyo nedense ama lavaşsız falan sade sade yiyorum..dengelemek içinde sadece yanında çorbayla geçiştiriyorum canlarım..bi saat sorada yeşil çayımı içerim bol suyla kapatırım günümü..
selam sekerlerr ben geldmmm..
nasılsınız bakalım .. yarın sıkı sıkıya diyete sarılıyorum cumaya kesin 1. olmamız gerek..
inş bi aksilk cıkmaz da hepimiz veririz bu hafta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?