Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah 11 civarı

1kk kaşar peyniri
yarım simitten biraz az simit
1 siyah zeytin
domates salatalık
2 çatal kaymak-bal (simidime sürüpp yedimm )

saat 15:00

1 mandalina

saat 17:00

1 tabak haşlanmış patatesi kavurduğum soğanla karıştırdm yedim yağ tuz yok

saat 18:00 de yeşil çay içtimm
saat 20:00 de cok güzel koktuğu için bi köfte yedim
demin de bir çay içtim günü kapadımmm

spor: leslie ile 30dk
su: 1.5 lt

cok calısalım derecelerde bizden olsun bu hafta tüm dereceleri 4. takım doldursun..

cuma yarısması 1. si 4. takım
bireysel 1. 4. takım
bireysel 2. 4. takım
bireysel 3. 4. takım

işte bu süper süper süper

çok güzel bugünü atlatmışsın sağsalimmm

yaa kızlar benim diskalifiye listesinde adımm varr
sanırım 2 yıl önce fln bi ara girmiştim ama sonra noldu hatırlamıyorum bile 1 hafta bile durmamıştım napıcam

bu gün ki menüm

sabah bir buçuk yumurta az peynir 3 zeytin az menemen

ara bi greyturt

öğle

5 badem

akşm

1 kepçe çorba bir kepçe kuru fasülye az yoğurt

babaannenin ellerinden öp bizim içinde menülerin güzel canım

en güzel öğün akşam olmus.hadi canım daha iyi olacak

pastanede sütlü tatlı yemen güzel olmus inşallah meyve yemişsindir

güzel bir menü olmus

selam sekerlerr ben geldmmm..

nasılsınız bakalım .. yarın sıkı sıkıya diyete sarılıyorum cumaya kesin 1. olmamız gerek..
inş bi aksilk cıkmaz da hepimiz veririz bu hafta...

:118::118::118::118::118::118::118:

cok calısalım derecelerde bizden olsun bu hafta tüm dereceleri 4. takım doldursun..

cuma yarısması 1. si 4. takım
bireysel 1. 4. takım
bireysel 2. 4. takım
bireysel 3. 4. takım

süper süper süper

çok parlak bir menü olmamıs.sabah simit akşam üzeri patates ama yinede kötü değil

sanırım 2 yıl önce fln bi ara girmiştim ama sonra noldu hatırlamıyorum bile 1 hafta bile durmamıştım napıcam

canımcım benim bunu bir sormam lazım

6 ay yasaklanıyosun bildiğim kadarıyla.ama prenses peri daha ii bilir o gelincew cvb yazar?

canım diskalifiye olanlar tekrar zayıflama yarışmasına giremiyor bildiğim kadarıyla.6 ay yasaklanma kendi isteği ile ayrılanlar için.biraz sorup soruşturayım

zeynep başta olmak üzere tüm takım üyeleri için cuma günü kg bildirimizi anlatayım

takım içindeki listemizi olurturduk sonra bunu 7. takıma yazıyoruz.onay alabilirmiyiz diyoruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4549.html

onlar onayladıktan sonra

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-412.html

paylaşım alanına gidiyoruz.tüm takımlar 1-13 kadar sıralı liste şeklinde oluyor.3 le 5 inci takımların arasındaki kendi yerimize tablomuzu yapıştırıyoruz.bu kadar.

günaydın kızlar...

canlarım dura dura kahvaltımı yapıyorum 2 dlm kepek ekmeği ve 1 dlm peynir

öğlen kabak yemeği 1 dlm ekmek

aksam balık salata

bu hafta kesin 1. olmamız gerek ... durmak yok hızlı hızlı evreim şu kiloları yeni yıla en az 3 kilo az girmemiz gerekk ...

canım senin diskalifiye olmandaki sebebi acıkca yazman ve takım içinde durumun oylanması gerekiyor sonrasında kaptanımızın paylasım alanında oylamaya sunması gerek yoksa listeye dahil edilemezsin kurallar gereği..

merhabaa canlarım..
sonunda hafta sonunu atlattık..cumaya kadar yolumuz kısa hedefimiz büyük hepimize kolay gelsin..
akşam 1 saat titrettim kendimi
10 şınav
30 tanede ip atladım..
bakalım cumaya bize geri dönüşü nasıl olcak..

hepinize merabalar cankuşlarım ya dün giremedim tüm gün eşimle gezmedeydik .........
neyse bugün telafi ederim

PRENSESÇİĞİM......
canım ben tartımı değiştirdim daha doğrusu yeni baskül aldım ama kilo farkı var iki tartı arasında sana bildireyim dedim nasıl yapıcam bu aradaki farkı ben eski tartıda aynı çıkıyorum ama yeni tartıda fazla çıktım haberin olsun dedim.....

canım tartı değiştirenleren herkeste aynı problem oluyor.paylaşımda görmüştüm benzer durumları bakayım bilgisini dönerim

dünden beri okuyorum düzenli diyet yapınca titretme baya faydalıymıs.buraya yazmak yasak sanırım.özelden bana markasını yazarmısın?bir çok modeli varmıs.birkaç isim öne çıkıyor

kızlar kitap okumaya dalmısım unuttum sizleri .. şimdi yemeğe cıkıyorum öğleden sonra görüşürz..
bu arda okumayanlara tavsiye ederim "taht oyunları" muhtesem bi kitapp :)

canım tartı değiştirenleren herkeste aynı problem oluyor.paylaşımda görmüştüm benzer durumları bakayım bilgisini dönerim
evet canım benim ilk girdiğim hafta bi bayan bizim takıma sormuştu da ben ona çok gülmüştüm
gülme komşuna gelir başına
şimdi aynı durumda benim cuma günü 67.500gr dım ama bu sabah 68.200 çıktım halbuki daha dün ablamda 67.300 çıkmıştım tüh gitti 200 gram boş yereyalan oldu hüüüüüüüü

güzellerim ben kaçıyorum oğlumla kayfaltu yapacağuk sonra tekrar gelirim işlerim bitince hadi hepinize muckkkkkkk

günaydınlar günaydınlar.
dün akşam leslie mi yaptım.
bugün de iyi başladım çok şükür.
haftamız güzel geçecek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…