hepinize merabalar cankuşlarım ya dün giremedim tüm gün eşimle gezmedeydik .........
neyse bugün telafi ederim
PRENSESÇİĞİM......
canım ben tartımı değiştirdim daha doğrusu yeni baskül aldım ama kilo farkı var iki tartı arasında sana bildireyim dedim nasıl yapıcam bu aradaki farkı ben eski tartıda aynı çıkıyorum ama yeni tartıda fazla çıktım haberin olsun dedim.....
canım senin diskalifiye olmandaki sebebi acıkca yazman ve takım içinde durumun oylanması gerekiyor sonrasında kaptanımızın paylasım alanında oylamaya sunması gerek yoksa listeye dahil edilemezsin kurallar gereği..
canım sıkıldı kızlarr napıyosunuzz??
müzikk dinliyorum bişiler yicem üşeniyorumsonra da banyo yapıp ders calısmam gerekiiyoorrr
ay bende ara bişeyler yiyim diyorum yeşil çay yaptım kendime yanındada bi tane mandik yiyim.sonrada öğlen yemeğimi yerim..sanki sıkıcı bi günmü ne? =)
çokk sıkıcıı ya :2: gerçi ben uyku problemmden dolayı daha 1 saat oldu uyanalı ama simdiden sıkıldımm
ben de kalkıp artık bişiler yesem iyi olacakk evet sen de yeşil çayla mandikk ye mis gibii
heh dün gece aklıma takıldı hatta açtım mesajlarımı baktım hatta şaka gibi rüyama girdi nasıl üzüldüm
aralık 2008 de girmişi 5-6 kez yazmışım sonra bırakmışım sanırım
orda da ilişkim kötü gidiyo fln yazmışım bi de dershaneye gidiyodum sanırım öyle kalmış valla sebebini bırakın yazdığımı bile hatırlamıyorum yani
3 yıl geçmiş üstünden bence hak tanınması lazım banacok azimliyiiimmm
kahvaltını yaptınmı canım?
şimdi sen ne yicen?acıktım yaaaaaaa
canım bu konu ile kaptan ilgilecektir inş istediğin gibi çözülür ..
diğer takımların görüşlerine göre bi karar alınıyor çünkü..
umarım kalırsında birlikte zayıflarız
Meraba kızlar,ben bugün diyete başladım yani aranızda yeniyim,ama bugün çok mutsuzum ve sinirliyim.Bu sefer kararlıyım inş. başarıcam
kahvaltıı yapmadım daaha işte su içtim bi bardak simdi yapcam kahvaltıı
valla 1 tane domatesli yumurta kırıp 3 yemek kaşığı lor peyniri yicem 2 dilim kepekli etimekle
sonra da kayısı çayı içerimm bu kadar benim menümm
inşallah kalırım çok istiyorum zaten müjdemi isterim 1.5 kiloya yakın zayıflamısım sanırımmm1 haftadır dikkat edip 3 gündür de diet yapıodum sporla beraberr
Meraba kızlar,ben bugün diyete başladım yani aranızda yeniyim,ama bugün çok mutsuzum ve sinirliyim.Bu sefer kararlıyım inş. başarıcam
kahvaltıı yapmadım daaha işte su içtim bi bardak simdi yapcam kahvaltıı
valla 1 tane domatesli yumurta kırıp 3 yemek kaşığı lor peyniri yicem 2 dilim kepekli etimekle
sonra da kayısı çayı içerimm bu kadar benim menümm
:
slm kızlar ben geldımm cok yorgunn cokk bıtkınn ve artık cok huzursuz bır sekılde aranıza geldımm
aslında gelmeye bıle gucum yoktu ama prensesım bı gel dedı yıne bırazcık belkı kendıme gelırım deyıp geldım
neler yapıyorsunuzz
slm kızlar ben geldımm cok yorgunn cokk bıtkınn ve artık cok huzursuz bır sekılde aranıza geldımm
aslında gelmeye bıle gucum yoktu ama prensesım bı gel dedı yıne bırazcık belkı kendıme gelırım deyıp geldım
neler yapıyorsunuzz
amin canım cümlemize inşallah ...benim oğlan gerçek dedesiyle anneannesi sanıyo zağardedeyle nineyi çok beğendim.Allah bize de böyle nasip etsin.
anam bacım valla ev işleri malum bugün pazartesi dipköşe giriyok eve ......canım sıkıldı kızlarr napıyosunuzz??
sana katılıyorum canım insan 2-3 kilo bile verdiğinde heleki vucutta belli oluyorsa daha bi seviniyo ve en önemlisi diyetine daha bi sıkı sarılıyorcanım sinirli olmana gerek yok :) kilo verdiğinde nasıl güzel görüneceğini düşün kıyafetlerini alırken yasayacağın mutluluğu ve bol bol su iç
zayıflamak cok güzel bi duygu tarifi imkansız :)
sana katılıyorum canım insan 2-3 kilo bile verdiğinde heleki vucutta belli oluyorsa daha bi seviniyo ve en önemlisi diyetine daha bi sıkı sarılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?