Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dedeyle nineyi çok beğendim.Allah bize de böyle nasip etsin.

heh dün gece aklıma takıldı hatta açtım mesajlarımı baktım hatta şaka gibi rüyama girdi nasıl üzüldüm
aralık 2008 de girmişi 5-6 kez yazmışım sonra bırakmışım sanırım
orda da ilişkim kötü gidiyo fln yazmışım bi de dershaneye gidiyodum sanırım öyle kalmış valla sebebini bırakın yazdığımı bile hatırlamıyorum yani
3 yıl geçmiş üstünden bence hak tanınması lazım bana cok azimliyiiimmm

Son düzenleme:
ay bende ara bişeyler yiyim diyorum yeşil çay yaptım kendime yanındada bi tane mandik yiyim.sonrada öğlen yemeğimi yerim..sanki sıkıcı bi günmü ne? =)

çokk sıkıcıı ya :2: gerçi ben uyku problemmden dolayı daha 1 saat oldu uyanalı ama simdiden sıkıldımm
ben de kalkıp artık bişiler yesem iyi olacakk evet sen de yeşil çayla mandikk ye mis gibii

canım bu konu ile kaptan ilgilecektir inş istediğin gibi çözülür ..
diğer takımların görüşlerine göre bi karar alınıyor çünkü..

umarım kalırsında birlikte zayıflarız

Meraba kızlar,ben bugün diyete başladım yani aranızda yeniyim,ama bugün çok mutsuzum ve sinirliyim.Bu sefer kararlıyım inş. başarıcam

kahvaltını yaptınmı canım?
şimdi sen ne yicen?acıktım yaaaaaaa

kahvaltıı yapmadım daaha işte su içtim bi bardak simdi yapcam kahvaltıı
valla 1 tane domatesli yumurta kırıp 3 yemek kaşığı lor peyniri yicem 2 dilim kepekli etimekle
sonra da kayısı çayı içerimm bu kadar benim menümm

canım bu konu ile kaptan ilgilecektir inş istediğin gibi çözülür ..
diğer takımların görüşlerine göre bi karar alınıyor çünkü..

umarım kalırsında birlikte zayıflarız

inşallah kalırım çok istiyorum zaten müjdemi isterim 1.5 kiloya yakın zayıflamısım sanırımmm 1 haftadır dikkat edip 3 gündür de diet yapıodum sporla beraberr

Meraba kızlar,ben bugün diyete başladım yani aranızda yeniyim,ama bugün çok mutsuzum ve sinirliyim.Bu sefer kararlıyım inş. başarıcam

canım sinirli olmana gerek yok :) kilo verdiğinde nasıl güzel görüneceğini düşün kıyafetlerini alırken yasayacağın mutluluğu ve bol bol su iç
zayıflamak cok güzel bi duygu tarifi imkansız :)

ooo süpersin canımcımmmm tebriklerrr :)

canım hoşgeldin..kaptanımız yok suanda ama gelince seninle ilgilenicektik muhakkak..
neden sinirlisin mutsuzsun hayırdır??
hepimiz çok kararlıyız canım insallah başarabiliriz..

canım bende senin gibiydim 12-1den önce kalkmazdım ama diete başladıgımdan beri 10-10buçuk gibi kalkıyorum mecburen kahvaltı yapmak için..
şu domatesli yumurta hoşuma gitti bende öğlen menüm için yapıım bari

slm kızlar ben geldımm cok yorgunn cokk bıtkınn ve artık cok huzursuz bır sekılde aranıza geldımm
aslında gelmeye bıle gucum yoktu ama prensesım bı gel dedı yıne bırazcık belkı kendıme gelırım deyıp geldım
neler yapıyorsunuzz

canım hoşgeldin..
insallah sıkıntıların geçer..gücünü toparlarsın..
napalım bizde ne yesek die düşünüyoduk..sen napıyosun??

kimleri görüyorumm :))
mesajım yerine ulasmış
canımcım h.g. özledm senii...

dedeyle nineyi çok beğendim.Allah bize de böyle nasip etsin.
amin canım cümlemize inşallah ...benim oğlan gerçek dedesiyle anneannesi sanıyo zağar

canım sıkıldı kızlarr napıyosunuzz??
anam bacım valla ev işleri malum bugün pazartesi dipköşe giriyok eve ......
kahvaltı bileme yapmadım canım hiç bişey istemiyor akşama da misafirim gelecekmiş :26:acaba ne yapsam yemeğe:26:

canım sinirli olmana gerek yok :) kilo verdiğinde nasıl güzel görüneceğini düşün kıyafetlerini alırken yasayacağın mutluluğu ve bol bol su iç
zayıflamak cok güzel bi duygu tarifi imkansız :)
sana katılıyorum canım insan 2-3 kilo bile verdiğinde heleki vucutta belli oluyorsa daha bi seviniyo ve en önemlisi diyetine daha bi sıkı sarılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…